Movement INSPO

betyg4.8 Fantastiskt bra(134 betyg)
Platensgatan 13, 591 35, Motala
Välkommen till oss! Vi vill inspirera DIG till fysisk aktivitet, att du ska prioritera ditt välmående genom att hitta din kurs eller workshop hos oss! För dig 16 år och uppåt erbjuder vi kurser & workshops med energifyll dans där vi vill fylla din kropp med lyckohormoner. Även holistiska- och funktionella träningsformerna SOMA MOVE, SOMA SLOW & SOMA MIND. Inga förkunskaperk för våra kurser och yogamatta kan lånas på plats. Vi är skapare och utövare av vårt unika danskoncept DATW - Dance Around The World för barn & unga 4-16 år. De får testa olika dansstilar från olika delar av världen och kursen mynnar förhoppningsvis ut i en stor välgörenhetsuppvisning där dansarna får bestämma vilket projekt de vill stödja. Under denna vår arrangerar vid kortkurser, workshops och dansläger. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte gå miste om något! Våra kurser har uppehåll under skollov såsom påsk-, sport och höstlov. Mer info finns under våra tjänster!

Boka tjänst

Idag
FullBokat
Lördag, 31 oktober
12:45
Höstdisco för barn med funktionsnedsättning 5-9 år (OBS vi har en spiraltrappa ner till studion)
Movement INSPO
45 minuter, 130 kr · Mer info
9 platser kvar

14:00
Höstdisco för barn med funktionsnedsättning 10-15 år (OBS vi har en spiraltrappa ner till studion)
Movement INSPO
45 minuter, 130 kr · Mer info
9 platser kvar

15:30
Höstdisco med Halloweentema för dansare födda 2014-2016
Movement INSPO
90 minuter, 130 kr · Mer info
FullBokat

18:00
Höstdisco med Halloweentema för dansare födda 2011-2013 (+övernattning för de som vill!)
Movement INSPO
120 minuter, 200 kr · Mer info
FullBokat

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
134 betyg
Min upplevelse efter mitt första pass (SOMA Slow) var ren och skär glädje! Äntligen har jag hittat en motionsform som ger mig harmoni och den styrka jag behöver! Ett så personligt välkomnande hör nog oftast inte till vanligheterna, tack Ida!
Roligt och fartfyllt pass tillsammans med en peppande ledare som försöker släppa fram det lilla extra hos oss deltagare. Rekommenderas varmt till andra!
Boost var det bästa jag gjort på länge! Vilken stämning ✨
Det var fantastiskt kul att dansa. Ida är en riktig glädjespridare.

Om företaget

Det lokala friskvårdsföretaget i Motala som erbjuder kurser för såväl barn som vuxna. Upplev de funktionella- och holistiska träningsformerna som tagit Norden med storm; SOMA MOVE, SOMA SLOW & SOMA MIND. Du vägleds genom olika rörelsemönster som bidrar till ökad rörlighet, och fysisk & mental styrka. Läs mer under respektive kursinfo. Vi erbjuder även BOOST-danskurs för vuxna där vi låter endorfinerna pulsera i kroppen samt är skapare av DATW - Dance Around The World för dig mellan 4-16 år. Välkommen att boka in dig eller ditt barn på våra kurser och workshops!

Bilder