1. Hem
 2. Frisör Göteborg

Sinners and Saints Eriksberg

betyg4.8 Fantastiskt bra(1858 betyg)
Mimergatan 5, 417 64, Göteborg
Hej där! Vad trevligt att du vill boka en tid hos oss! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller Maila oss. Vi har även en stol på kicks i femman som ni gärna får boka in er om ni känner för de! Vi lovar att lyssna noga på dina önskemål, använda all vår kunskap och passion för din nya frisyr. Vi vill skapa något nytt varje gång du besöker oss, kanske ett nytt sätt att styla håret på? Önskar du en kreativ frissa som alltid arbetar med det absolut bästa hårvårdsprodukterna så är du bara en knapptryckning ifrån hen. Väl mött av syndare och helgon på Sinners and Saints. J Beverly Hills Concept Salon: Advanced Colour System där varje behandling anpassas individuellt till klientens hår variant. Ammoniak fritt färg system med extra mycket pigment resulterar till friskare, glansigare hår. Försäljning av Premium Hårvårdsprodukter i 3 serier: Problemlösaren: Blue Lyx produkter: Platinum Herr serie : Men Vi är Miljöcertifierade Att tänka på vid innan och efter färgbehandling: Om ni planerar en behandling framöver som t.ex färg, sling, blekning, avfärgning rekommenderar vi att ni börjar använda produkter som är återfuktande och reparerande. Undvik hårvårdsprodukter med innehåll av mikroplaster, slikoner, parabener, sulfater Dessa nämnda skapar beläggningar på hårstrån & hårbotten som kan påverka resultatet, enklaste sätt att få bort dessa är med djuprengörande schampo (J Beverly Hills - Clarifier) och ett Balsam som ger skydd till hår/hårbotten med återfuktande egenskaper. Efter besöket för ett hållbart resultat och för att kunna garantera detta skall man använda produkter som är färgbevarande, har värmeskydd och uv-skydd. Om ni önskar ytterligare info om val av produkter eller andra frågor går det bra att mejla oss på info@sinnersandsaints.se Välkomna!
15887

Boka tjänst

Klippning *

 • Dam / Herr Klippning Långt Hår
  45 minuter, 749 krMer info
  Boka
 • Dam / Herr Klippning Kort Hår
  30 minuter, 649 krMer info
  Boka
 • Klippning Extra Tid för Kort Hår och Omfattande Förändringar
  50 minuter, 899 krMer info
  Boka
 • Klippning Extra Tid för Omfattande Förändringar eller Långt/Tjockt Hår
  60 minuter, 999 krMer info
  Boka
 • Klippning under 10 år
  30 minuter, Från 499 krMer info
  Boka
 • Lugg Klippning
  20 minuter, Från 349 krMer info
  Boka
 • Rakning med trimmer
  15 minuter, 349 krMer info
  Boka

Färg Slingor Blondering Toning

 • Avfärgning
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Balayage
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Färg
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Färg Utväxt
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Fashion Colour - Intensiv Färg
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Folie Slingor
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Grå Hårs Toner
  Från 1 500 krMer info
  Boka
 • Hel Blekning Uppljusning
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Nyansering
  Varierande prisMer info
  Boka
 • Slingor Utväxt
  Varierande prisMer info
  Boka

Hårförlängning/Extension

 • Omsättning extensions 60min
  90 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • HAIRTALK EXTENSIONS
  Varierande prisMer info
  Boka
 • DC hairsolutions extensions
  60 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Red Carpet Edition
  150 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Extensions - Omsättning av tejp extensions 90min
  90 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

Vårdande Behandling

 • Hårbotten stimulerande Behandling
  60 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Inpackning
  60 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Proteinbehandling
  120 minuter, Från 2 200 krMer info
  Boka

Bryn och Fransar

 • Lashlift
  40 minuter, 695 krMer info
  Boka
 • Bryn & Fransar
  30 minuter, 499 krMer info
  Boka
 • Ögonbryn färgning
  20 minuter, 399 krMer info
  Boka
 • Ögonbryn Plockning/Form
  15 minuter, 399 krMer info
  Boka
 • Ögonfrans färgning
  15 minuter, 399 krMer info
  Boka

Styling & Uppsättning

 • Håruppsättning Brud Bal
  60 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Tvätt & Styling
  45 minuter, 699 krMer info
  Boka

Konsultation

 • Konsultation
  25 minuter, 399 krMer info
  Boka
 • Provslinga
  45 minuter, 499 krMer info
  Boka

Skäggtrim

 • Puts av Skägg
  20 minuter, 449 krMer info
  Boka

Special

 • Total Make Over med Färganalys & Coaching
  400 minuter, 20 100 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Majken
4.8
(419 betyg)
Frisör/Färgspecialist/Hairextension
Möt Majken - vår mästerfrisör och färgtekniker i en klass för sig! Med enastående kunskap och erfarenhet i bagaget har Majken inte bara arbetat med världskända frisörer på den stora scenen, utan hon har också varit med och skapat verkliga mästerverk. Hennes färgkreativitet är enastående och hon har vunnit flertalet internationella tävlingar inom färgteknik. Majken är inte bara en expert inom sitt område, utan hon delar också generöst med sig av sin kunskap genom att utbilda andra frisörer i färgtekniker. Varje kund är en ny utmaning för Majken, och hon strävar alltid efter att skapa en personlig och unik look som får dig att känna dig som en stjärna. Boka en tid med Majken idag och upplev en frisörsession som kommer att överträffa dina förväntningar. Med Majken får du inte bara en frisör, du får en sann mästare av sitt hantverk.
noImage
Asta
4.8
(235 betyg)
Frisör Färgspecialist Extensions
Välkommen till Asta - Talangfull frisör med en passion för klippning och färgning! Med omfattande erfarenhet och ett kreativt öga för detaljer skapar hon fantastiska hårupplevelser. Asta är inte bara expert på att förvandla ditt hår, utan hon är också otroligt omtänksam och lyhörd för dina önskemål. Med Asta är du i trygga händer, och hon strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Boka en tid med henne idag och upplev en frisörsession som är både personlig och professionell. Låt Asta förverkliga din dröm-look!
noImage
Didi
4.7
(27 betyg)
Frisör Färgspecialist
Välkommen till Didi - Passionerad frisör som brinner för färg och form! Med en kreativ ådra och en känsla för detaljer kan Didi förvandla ditt hår till en konstnärlig skapelse. Med en genuin kärlek till färg utforskar Didi ständigt nya tekniker och trender för att ge dig en unik och personlig look. Oavsett om det är en drastisk förvandling eller subtila förbättringar är Didi dedikerad till att få dig att känna dig vacker och självsäker. Med en noggrann uppmärksamhet på form och proportion kan Didi också hjälpa dig att hitta den perfekta klippningen som passar just dig. Boka din tid med Didi idag och upplev en frisörsession fylld av färgglädje och skönhet. Låt oss ge dig en stil som verkligen uttrycker din personlighet!
noImage
Josefine
4.8
(55 betyg)
Frisör Färgspecialist Extensions
Upptäck den perfekta kombinationen av erfarenhet och kreativitet hos Josefin! Med specialisering inom hårfärg och klippning kan du lita på att din drömlook blir verklighet. Boka din tid idag för en personlig och professionell upplevelse. Upplev skillnaden med vår expert!
noImage
Tina
4.9
(130 betyg)
färgspecialist
noImage
Sid
4.9
(391 betyg)
Senior Hairdresser
noImage
Cissi
4.4
(34 betyg)
Frisör Färgspecialist
Välkommen till Cissi - Frisör med passion för färg och kärlek till långa hår! Med expertis inom både färg och hantering av långa lockar kan Cissi skapa en fantastisk och personlig look för dig. Hennes kreativa öga för färg kombinerat med teknisk skicklighet gör att hon kan förvandla ditt hår till en levande konstverk. För Cissi är långa hår inte bara en längd, det är en möjlighet att skapa vackra och unika stilar som passar din personlighet och stil. Med sin omsorgsfulla och noggranna approach strävar Cissi alltid efter att överträffa dina förväntningar och få dig att känna dig som en riktig gudinna med dina långa lockar. Boka en tid med Cissi idag och upplev en frisörsession fylld av färgglädje och långhårsinspiration. Låt oss förvandla ditt hår till en dröm som blir verklighet!
noImage
Sanna
4.7
(219 betyg)
Frisör/Färgspecialist/Extensions
noImage
Isabell
4.8
(20 betyg)
Frisör Färgspecialist
Välkommen till Izabell, Erfaren frisör med passion för att skapa unika och vackra hårupplevelser! Med sitt öga för färg och skicklighet i klippning kan Izabell förvandla ditt hår till mästerverk. Hennes expertis sträcker sig från trendiga färgtekniker till precisionssnitt, och hon är alltid redo att utforska och experimentera för att hitta den perfekta stilen för dig. Izabell strävar efter att förstå dina önskemål och skapa en anpassad look som verkligen framhäver din personlighet. Boka en tid med Izabell idag och upplev en frisörsession fylld av kreativitet och professionalism. Låt oss få dig att känna dig vackrare än någonsin!

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1858 betyg
Madeleine Ö.
till Majken
Första gången på S&S. Klippte kort från slitet halvlångt och det blev väldigt bra! Kommer tillbaka till Majken som fick till en frisyr precis som jag ville ha !

Visa mer

Björn W.
till Sid
Sid - Alltid en klippa, nöjd var gång!

Visa mer

maryam b.
till Cissi
Lyssna noga va kunden önskar . Helt nöjd Duktig att stayla 👍😊

Visa mer

Kela O.
till Cissi
Alltid lika nöjd hos Cissi, rekommenderar 💕💕

Visa mer

Om företaget

Sinners and Saints Concept Salon har ett unikt koncept där vi kombinerar två motsatta element - syndare och helgon - för att skapa en kreativ och unik upplevelse för våra kunder. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hårvård, inklusive hårklippning, färgning och styling. Vi använder också högkvalitativa produkter och innovativa tekniker för att skapa trendiga och personliga stilar. Utöver hårbehandlingar har vi på Sinners and Saints Concept Salon också en egen produktlinje som är speciellt utformad för att passa olika hårtyper och -behov. Salongen har blivit känd för sitt unika koncept och sina professionella frisörer, och har vunnit flera utmärkelser och nomineringar i skönhetsbranschen.

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • TisStängd
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 19:00
  • Lör09:00 - 15:00
  • Sön10:00 - 15:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Avvikelse av öppettider röda/helg dagar
 • 01055087 XXVisa nummer

 • Mimergatan 5, 417 64, Göteborg