Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Erbjudanden och nyheter

I denna behandling arbetar jag utifrån varför ni har ont och arbetar med flera olika tekniker bla muskeltester, qinopraktiska tekniker som är inspirerade utifrån kinesiologi, osteopati, kiropraktik och massage.

Du betalar för behandlingen, inte tiden då den kan variera.
Ansiktskur 60 min
I denna behandling får du en djuprengöring med peeling och ånga.Under tiden ångan öppnar upp porerna får du njuta av underarms och handmassage som sedan följs av en hudanalys och portömning. Efter portömningen får du ansiktsmassage och sedan en ansiktsmask utifrån din egen huds behov. Behsndlingen avslutas med ögonkräm och ansiktskräm för just din hudtyp.

Ordinarie pris 695kr
Massage Special

En djuprengörande kroppspeeling som följs av en avslappnande helkroppsmassage. Allt för en mjuk och len hud.

Gravid

Unna den blivande mamman en stund med glada skratt och fina minnen.
Ni alla som deltar får utnyttja spabadet i 3h, får dela på ett fruktfat och får varsitt glas juice. Te och kaffe finns också att tillgå.
Schampo, badrock, handduk och tofflor finns på plats.

Blivande mamman går in utan kostnad och får utöver detta en 30 min avslappnande helkroppsmassage, fot eller ansiktskur.

Max antal 6 personer. 595kr/person.

Denna massage bokas är en lugn och mjuk massage när avkoppling önskas.
Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och förebygger svullnad i kroppen.

Behandlingen anpassas helt efter den gravidas behov och önskemål samt med hänsyn till bebis och de förändringar som sker med kroppen under graviditeten.

Massagen kan bokas från v.1-40+ och på en specialanpassad kudde på massagebänken, ligger man bekvämt både på mage, sida och rygg under hela graviditeten.

Uppge gärna graviditetsvecka samt eventuella besvär under fliken "bra att veta" vid bokning.

Specifika problem

En behandling som fokuserar på att öka fotledernas rörelseförmåga. Jag tittar på hur du står med fötter och hur resten av kroppen ser ut. Därefter behandlar jag det område du känner är värst ex höft samt fötternas leder.
Behandlingstiden kan variera och en del av tiden går åt till test och konsultation.

Återbesök bör ske senast inom en vecka. Den behandlingen tar ca 30 min och kostar 495kr
Återbesöket innefattar själva fotledsbehandlingen och viss konsultation.
Kinesiotejpning används för att minska smärta samt för att förbättra blodcirkulation i problemområdet och på så vis hjälpa kroppen i läkningsprocessen.Tejpningen kam också användas för att stimulera, vägleda och styra olika rörelser i musklerna.

Innan bokning behöver du 24h innan raka det område du vill ha tejpat då tejpen inte fäster ordentligt annars.

Räkna med att det tar ca 15-30min.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktskur

En djuprengöring med peeling som följs av en underbar och energigivande ansiktsmassage och avslutas med en ansiktsmask.

I denna behandling får ni en dubbelrengöring som tvättas av med varma handdukar som följs av peeling och ånga. Under tiden ångan öppnar upp porerna får du hand och underarm massage följt av en hudanalys och portömning. Sedan får ni avnjuta avkopplande ansiktsmassage och rengörande mask. Behandlingen avslutas med ögonkräm och lämplig ansiktskräm för just din hudtyp.

Lägg till peel off mask för en ännu bättre effekt för 100kr.
En lyxigare behandling som ger det absolut bästa och lilla extra. Ni får dubbelengöring som tvättas av med varma handdukar som följs peeling och ånga. Under tiden ångan öppnar upp porerna får du hand och underarm massage följt av hudanalys och portömning. Avnjut sedan avkopplande ansiktsmassage och rengörande mask samt en peel off mask som verkligen hjälper tull att ge huden all den näring och fukt dwn behöver samtidigt som den renar huden. Behandlingen avslutas med ögonkräm och lämplig ansiktskräm för just din hudtyp.

Vid önskemål kan även bryn plockas och färgas samt färgning av fransar.


En skön ansiktsbehandling som är det ultimata valet för dig med känslig hud, rosacea och ytliga blodkärl. Behandlingen börjar med rengöring och därefter peelande aha syra som hjälper till att ge huden lyster följt av antirouge serum som dämpar rodnad i huden. En ljuvlig ansktsmassage fås innan masken läggs på. Behandlingen avslutas med ögonkräm och lämplig ansiktskräm.
En C-vitamin kur ger din hud en vitaminboost när den är som tröttast och ger både lyster och fukt.
Även perfekt efter solning eftersom den är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande.
Det har efter regelbundet användande en längre tid en blekande effekt på bruna fläckar.

Vi gör först en hudanalys och därefter en rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och avslutar med vårdande ansiktsprodukter som passar just dig.

För bästa resultat hemma rekomenderar vi att ni kombinerar C-vitamin serum och nightcream under natten.

Pris 495kr för 30min

Citrusallegiker bör inte välja denna behandling.

Klassisk massage

Massage är nyttigt för både kropp och själ. Du blir avslappnad i hela kroppen samtidigt som du får mentalt lite lugn och ro. När du får massage ökar blodcirkulationen så att spänningar i musklerna löses upp.
Det gör att du får mjuka och avspända muskler som tål belastning bättre än hårda och ömma muskler.

Massage är nyttigt för både kropp och själ. Du blir avslappnad i hela kroppen samtidigt som du får mentalt lite lugn och ro. När du får massage ökar blodcirkulationen så att spänningar i musklerna löses upp.
Det gör att du får mjuka och avspända muskler som tål belastning bättre än hårda och ömma muskler.

Massage behandlingar

Avslappnande massage med aromaoljor där fokus är på det mjuka och behagliga.

Under dessa 30 min får du avnjuta en underbart avslappnande helkroppsmassage med eteriska oljor.
En underbar nyhet!

Mitt bästa julklappstips i år är min lyxiga Honungsmassage med en underbart doftsatt olja gjord på bivax, olivolja och eteriska oljor.
Passa på att boka en tid eller köp ett presentkort med denna behandling som julklapp till någon speciell.
Hot-Stone-Massage

Dröm dig bort i den här underbara behandlingen. Här används sköna varma lavastenar och aromoljor. Du blir avslappnad samtidigt som massagen har en djupgående effekt. En behandling som ger dig ny kraft och energi.

Spabehandlingar

Me & you
120 min 1.395,00 kr Mer info
Ta vara på varandra och unna er ex mor och dotter en underbar stund hos oss.
Behandlingen startar med att ni får avnjuta ett gemensamt bad i vårt underbara träbadkar.
Därefter får ni varsin ansiktsrengöring med fuktmask och massage samt peeling och massage av dina underarmar och händer som gör dem ljuvligt mjuka och väldoftande.
Medan en av er får behandling får du som väntar gärna prova på vår infabastu och avnjuta en koppa kaffe eller te i vår relaxavdelning.
Vinterpärla
Du har blivit unnad en lyxig pärla hos oss på Skultuna Spa att avnjuta i vinter. I vår naturtrogna miljö kommer du att få njuta av ett varmt aromabad, en skön halvkroppsmassage, juice och choklad samt avsluta din stund med en skön ansiktsbehandling.

Fossingarna behöver också kärlek.

Denna behandling startar med ett fotbad, undersökning av hud och naglar. Följs sedan av nagelarbete och filning på förhårdnader. Behandlingen avslutas med fotmassage.

Detta är inte medicinsk fotvård. Viktigt att ni tittar på era fötter för att utesluta ex fot och nagelsvamp.
Relaxkur

Pyssla om ansikte, händer och fötter. Vi börjar med en ansiktskur, sen får händerna både peeling och massage och sedan är det fötternas tur att bli omhändertagna med peeling och massage.

Detoxkur

Rena kroppen från döda hud celler med en kroppspeeling följt av en vårdande aromainpackning som rensar kroppen på slaggprodukter. Väl inbäddad får du också en lättare ansiktsbehandling och avslutningsvis en avslappnande helkroppsmassage med utsensande oljor.
Fotkur

En härlig behandling för dina fötter. Njut av ett mjukgörande fotbad, därefter peeling och massage.

Handkur

Låt dina händer bli underbart mjuka. I behandlingen ingår peeling av händerna, insmörjning av nagelbanden och en skön massage.
Kroppspeeling

En djuprengörande behandling som tar bort ytliga hudceller och ökar cirkulationen i kroppen. Huden blir mjuk och len.Omfamna din egentid med en underbar och lyxig upplevelse som verkligen inkluderar allt för att skämma bort din kropp och själ.

Kroppspeeling
Aromarmassage och inpackning.
Ansiktsbehandling
Avkoppling i relaxavdelningen med tilltugg
Liten gåva

Fransar & Bryn samt vaxning

Skultuna Spa

Skultuna Spa
Skultuna Spa är det lilla personliga dagspa du letat efter! En liten pärla med trevlig personal där du kan få en stunds avkoppling i det natursköna området. Vi erbjuder behandlingar för både dig som vill komma själv och er som gärna kommer i grupp eller två och två. För grupper har vi en härlig relaxavdelning som ni hyr och får vistas i själva i vilken Ni kan njuta av jacuzzi och infrabastu för 2 personer och sjlvklart sköna behandlingar. Vi får ofta höra att våra kunder upplever att “stressen bara rinner av” under ett besök hos oss.

Jag som driver Skultuna Spa har sju års erfarenhet inom friskvårdsbranchen och försöker ständigt att uppdatera mig med nya kunskaper inom hälsa och välmående.
Mitt mål är att ni ska få en givande och avslappnande vistelse.

Öppet utifrån bokningar och
alla bokningar gällande poolen görs via telefon.

Vid utebliven tid faktureras hela beloppet.

Varmt välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet utifrån bokningar. Alla bokningar gällande poolen sker via telefon.

Efter kl 18 tis-fredag tillkommer OB tillägg om 100kr.

Vid utebliven tid faktureras hela beloppet.
Adress
Bruksgatan 8
726 31 Skultuna
Öppna i Google Maps 🗗