1. Hem
 2. Coaching Vallentuna

Sofia Carlén - Harmoni Center

betyg5 Fantastiskt bra(5 betyg)
Allévägen 6, 2tr, 186 39, Vallentuna
🌸Välkommen🌸 Passa på under Februari månad 2023, 25 % rabatt på Holistisk coachning samt Medial Coachning. Dras av i kassan. Holistisk Coachning En coachning som är djupgående, emotionell, mental, helande, själslig och intuitiv. Vi arbetar både med de som är, de som varit och de du önskar skapa. Jag använder kraftfulla frågor för att du ska hitta din egen inre vägledare, dina svar och lösningar. Vi varvar de kraftfulla frågorna med intuitiva övningar. Där vi går både tillbaka i tiden och tittar på de som varit, läker eventuella sår vi burit med oss sen vi var små eller hittar tillbaka till den glädjen och livslusten du en gång hade. Eller så går vi framåt i tiden för att se vad din önskan och vision är för framtiden, antingen några månader eller flera år beroende på vad du behöver se just nu, så att jag kan hjälpa dig att komma dit du längtar innerst inne. Du väljer själv vad du önskar få ut av coachning sessionen. Medial coachning Under medial coachning varvar jag coachande frågor med mediala budskap. Vi kombinerar kraftfulla frågor där du hittar din egen inre vägledare, dina svar och lösningar, med medial vägledning för att få nya tankesätt, synsätt och förhållningssätt. Vid en medial vägledning berättar jag vad jag ser, hör och känner, jag förmedlar de andevärlden vill ska komma fram just nu och det som kommer fram är alltid med ljus och värme för att du ska bli ditt bästa jag. Du får sen känna efter hur informationen landar i dig. Du kan välja att få medial coachning i vilket ämne som helst, men det är ofta till din fördel om det handlar om mående, livsväg och relationer. Kanske känner du att livet är tungt och svårt just nu men inte vet varför, då kan medial coachning vara ett bra alternativ för dig. Kristallhealing - elevpris där ett återbesök ingår I perioder när vi känner oss energilösa, stressade eller mår dåligt så finns det ofta obalanser i kroppen. Alla har vi sju huvudchakran, ett chakra är en energiport i kroppen och dessa är kopplade till både fysiska kroppsdelar men även till våra känslor. Våra chakran kan vara blockerade eller i obalans av olika anledning. Med hjälp av kristallernas frekvens så återställer vi balansen i kroppen och stärker auran om det behövs. Jag använder olika kristallutlägg beroende på vilka symtom eller känslor du känner i kroppen just nu samt om jag hittar några blockeringar/obalanser eller försvagningar i auran. Du ligger på en skön bädd med filt och njuter av att bli omhändertagen, i tystnad om du önskar. Mer information om mig och mina kollegor hittar ni på www.harmonicenter.se Med kärlek och värme Sofia

Boka tjänst

Behandlingar på distans

 • Lär känna samtal
  30 minuter, Varierande prisMer info
 • Holistisk coachning online
  45 minuter, 600 krMer info
 • Medial coachning online
  60 minuter, 750 krMer info

Behandlingar

 • Medial coachning
  60 minuter, 750 krMer info
 • Holistisk coachning
  45 minuter, 600 krMer info
 • Kristallhealing - elevpris
  60 minuter, 350 krMer info

Personal

noImage
Sofia
5
(5 betyg)
Holistisk coach Medial coach Kristallhealing
qliro

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
Malin F.
till Sofia
Fick ett väldigt varmt bemötande och gick därifrån med massa ny energi. Rekommenderar.

Visa mer

Cecilia P.
till Sofia
Sofia är så lugn och harmonisk. Hon ställer frågor som får en att tänka till, vilket är bra. Efter behandlingen/samtalen kände jag ett mer ” lugn” från mitt bröst som var så tungt innan. Jag fick tips på olika verktyg/hjälpmedel som tex hur jag ska tänka i olika situationer eller säga till mig själv. Det var intressant och behövande att få veta vad jag hade för olika balanser i mina olika chakran. Man får då veta vad man behöver jobba med eller ställa till rätta. Jag kände mig klarare i huvudet efteråt och sov hela natten vilket inte händer ofta att jag gör. Är väldigt nöjd med min upplevelse av Sofia. Tusen tack!

Visa mer

Om företaget

Erbjuder följande behandlingar - Holistisk coachning - Medial coachning - Kristallhealing till elevpris Harmoni - Center för hälsa och helhet Allévägen 6, 2tr i Vallentuna. Läs mer om mig och mina behandlingar samt kolleger och aktiviteter på centret www.harmonicenter.se Där kan du även läsa om hantering av dina personuppgifter. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån09:00 - 16:00
  • Tis09:00 - 20:00
  • Ons09:00 - 20:00
  • Tor09:00 - 16:00
  • Fre09:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 7044659 XXVisa nummer

 • Allévägen 6, 2tr, 186 39, Vallentuna