Vad vill du boka?

Observera att en session är 45 min. 

 Moms  tillkommer för företag.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Konsultationer

Många undrar hur en reading går till. När Du har bokat tid för en reading slår vi oss ner i ett rum under avslappnade former. Jag vill inte ha någon information om eller från Dig, utan min uppgift är att i korthet förmedla information till Dig. Det jag gör är att jag använder mina sinnen för att kanalisera information till Dig.

* Det går bra att boka reading över telefonen om Du av någon anledning inte har möjlighet att
komma för en sittning.

Pris: 1 150 kr/45 min (moms tillkommer för företag)

Hur jag får informationen om Dig, är på flera sätt. Dels från Ditt energifält, och även från Dina guider som vi alla föds med och har omkring oss samt även från anhöriga som inte längre lever här på jorden.

En guide är en form av följeslagare, vissa kallar dem för änglar. Även anhöriga kan vara guider. Den guide du har närmast dig, från det att Du föds tills Du dör, brukar jag kalla portvakt. Alla människor har en egen portvakt. Din portvakt vet allt om Dig och det är Din portvakt som hjälper mig att på ett lättfattligt och konkret sätt informera Dig om vem Du är, om Dina vanor, Din personlighet och Dina karaktärsdrag.

Det är viktig att Du får den här beskrivningen eftersom det ger Dig ett visst mått av kvalitet och även viss bevisning för att Din reading är trovärdig.

Kort kan man beskriva en reading som att jag lånar Dina öron. Min uppgift är att hämta information så att Du förstår att det är Dig jag talar om. Jag vet aldrig vilken information som kommer fram utan har lärt mig att lita på att den information jag får är information som Du behöver där Du befinner Dig i Ditt liv just nu.
Konsultation/rådgivning handlar om personliga utveckling. Din personliga utveckling. Det kan handla om livsfrågor, relationsproblem, sorg, depression eller i princip vad som helst som påverkar Ditt välbefinnande och balans i livet.

Konsultationen går till ungefär som en reading ovan. Du bokar tid med mig. Vi ses och slår oss ner i ett rum under bekväma och avslappnade former. Du berättar för mig vad Din situation handlar om och tillsammans går vi igenom, identifierar problem, klargör Dina mål och skapar en handlingsplan som gör det möjligt att nå dit Du vill vara. Det är en spännande och mycket givande process!

* Det går bra att boka tid för konsultation över telefon i det fall Du av någon anledning
inte har möjlighet att komma för besök.

Pris: 1 150 kr/45 min (moms tillkommer för företag)

Det är en process att arbeta med sig själv. Det handlar oavkortat om känslor vilket är mitt fokus när jag arbetar med människor. Frågorna som är viktiga i Ditt liv är ofta förenade med upprörda känslor och det är dem vi låter få utrymme i vår dialog.

Mitt arbete inom personlig utveckling handlar om att ställa frågor till Dig i syfte att hitta karta och kompass för att underlätta för Dig var Du vill vara i livet. Svaren har Du inom Dig. Det låter som en klyscha men det är verkligen sant.

Många som bokar tid hos mig i personlig utveckling är ledare i någon bemärkelse rent yrkesmässigt och vill ofta konsultera mig i syfte att utveckla sin ledarskapsroll, vilket går utmärkt att göra.

Du är välkommen att boka tid hos mig oavsett Din livssituation och oavsett vad Du behöver hjälp med.

Meditationer

Innefattar 2 besök a´90 min/tillfälle.

Observera att detta enbart är en bokningsförfrågan. Jag återkommer snarast möjligt för att tillsammans med dig komma överens om tider som passar.

Djurkommunikation

Observera att detta enbart är en bokningsförfrågan. Jag återkommer snarast möjligt för att tillsammans med dig komma överens om en passande tid

Pris: 1 150:- + reskostnad

Christina Rosenberg

Medial och Personlig Utveckling för Dig som både vill ha hjälp och känner att Du vill utvecklas av egen kraft.

https://www.facebook.com/christinarosenberg.se/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Södervägen 2B
183 69 Täby
Mittemot Roslagsbanans station Viggbyholm
Öppna i Google Maps 🗗