Boka Reiki Behandling + coaching (Elisabet) 90 min , 1.050,00 kr

Reiki är en energimedicinsk metod och har sitt ursprung i Japan. Skatteverket har klassat det som friskvård!

En Reikibehandling ger djup avslappning och syftar till att reducera stress och hjälpa kroppen till självläkning på alla nivåer:
psykiskt, fysiskt och andligt.

Vid en behandling är du fullt påklädd och du kan sitta eller ligga, men vid en fullständig behandling, ligger oftast klienten ner bekvämt med kudde och filt på en behandlingsbänk.
Reikiterapeuten förmedlar då energi genom sina händer vilka kan upplevas som varma, pulserande och håller dem stilla direkt på, eller en bit ovanför kroppen.
Det brukar vara en hel rad olika handpositioner, både på fram- och baksidan av kroppen, eftersom allt som man varit med om och upplevt finns lagrat på olika ställen i kroppen.

Under total avslappning löses dessa kroppsminnen / spänningar upp, och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Klientens kraft kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi så ökar kroppens förmåga att läka sig själv.

Många upplever att deras muskler slappnar av, minnet blir bättre, orken kommer tillbaka och det finns dem som blir helt fria från fysiska spänningar och ryggproblem.
Ett inre lugn och välmående som sprids i både kropp och själ.

En Reikibehandling frigör mycket i din kropp och det är viktigt att dricka vatten efteråt, då det släpps ut skräp/toxiner från de spända musklerna och cellerna i kroppen. Och om du tex äter medicin så kan detta rensas ur snabbare i kroppen, så drick lite extra vatten efteråt.

I denna behandling så går vi djupare och bearbetar/lyfter upp präglingar och låsta beteenden. Med olika Reikitekniker och övningar går du steg för steg framåt och stärker mål eller blir friare från mentala/emotionella begränsningar.
Söker du ett djupare helande och vägledning så är detta 90min vad du söker.

Varmt välkommen att boka din egna Reiki tid med mig!

20170728202843.jpg

Vecka 17

mån
22
apr
tis
23
apr
ons
24
apr
tor
25
apr
fre
26
apr
lör
27
apr
sön
28
apr
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 10:00 11:45 13:30 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

april 2019

måntisonstorfrelörsön
v141234567
v15891011121314
v1615161718192021
v1722232425262728
v18293012345

Soul Curiosity

Vi erbjuder dig en plats för läkning, förändring, ökad förståelse och personlig utveckling utifrån din situation och behov. Vi vill ge dig en ökad kontakt med ditt inre, ditt förflutna och därmed en möjlighet att skapa ett liv där hela du får blomma och expandera.

Vårt arbete utgår ifrån ett holistisk synsätt på människan där vi eftersträvar att skapa balans och utveckling. Kropp, själ, tanke, allt har en balans eller obalans. Våra verktyg och erbjudanden är Sessioner, Healing, kurser inom personlig utveckling, stenar & kristaller samt vägledning och konsultation.

Välkommen att vara med på kurser hos oss.

Vi har Reiki utbildningar, Munay-Ki kurs, samt andra kurser för helandet av kropp och själ.
Du kan ta dessa kurser för ett personligt utvecklande, eller för att kunna erbjuda andra din hjälp.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider öppet efter överenskommelse.
Adress
Vilbergsgatan 40 vån 9
60387 Norrköping
Vilbergen
Öppna i Google Maps 🗗