What would you like to book?

Jag heter Sofia och jag jobbar med massage och coachning. Jag håller kurser i bland annat Cuddle Party och Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och tar även emot par för relationscoaching. Se min hemsida www.sofiakreissl.se

Kroppsterapi genom massage är en väl beprövad form för att må bättre. Jag erbjuder personlig och omtänksam massage, sensuell massage, kroppsinriktad coachning och relationscoachning på Östermalm, Stockholm. Drop in tider möjligt - slå en signal!

Förutom att jobba som Diplomerad friskvårdsmassör från Axelsons så jobbar jag också med kroppsterapi på flera andra sätt som Somatisk Sexolog och Certified Sexological Bodyworker. Du känner in vad din kropp behöver och guidas att kommunicera det. Det är en frigörande och självstärkande process i din takt. Jag välkomnar erotisk energi där din kropp är i fokus och precis som i tantramassage där det finns fokus på närvaro, medvetenhet och ett välkomnande av njutning.

Den här tiden är för dig och det din kropp* behöver: Vi hittar balansen av det du behöver, ibland är det utveckling, ibland mer avslappning och njutning - alltid med en känsla av professionalitet, trygghet och omhändertagande. (*Vänligen respektera att ingen könsberöring ingår och att du har underkläder på)

Jag vill särskilt bjuda in kvinnor att ta hand om sig och upptäcka och uppskatta sin kropp. Den är till för dig och i en trygg miljö får du utforska den potential vi alla föds med utan att det är för någon annan.

Välkommen till min studio i Stockholm vid Tekniska Högskolan och välj det alternativ som passar dig bäst, massage ,relationscochning eller en sexolog session. Vi anpassar sessionen efter vad du behöver för tillfället så du behöver inte välja innan om du är osäker. Ibland räcker det att andas för att uppleva sin kropp och nya dimensioner.

För mer information se min hemsida www.sofiakreissl.se och ring mig gärna för att boka tid och om du har några frågor.

Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm. Boka här:  http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

Kalendern för Södermalm används endast till kurser och workshops i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och Cuddle Party.

Varmt välkommen!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Kurs - beröring och relationer

Välkommen till en praktisk och rolig kurs i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) - ett revolutionerande sätt att uppleva beröring, relationer och samtycke.

Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) används i många professionella sammanhang av alltifrån massageterapeuter till sjukhuspersonal. Även privat är det revolutionerande i relationer när du utforskar gränssättning och de olika dynamikerna i att ge och få. Samtyckeshjulet förstås bäst genom att göra det. Kursen består av övningar, kommunikation om vad vi upplever och vi inkluderar kroppen i lärandet. Även om beröring är en del av kursen behöver du aldrig göra något du inte är villig till. Den här kursen är till för att känna in dina gränser och respektera din kropp.

Jag erbjuder också Gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) om du vill veta mer innan du bestämmer dig:

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)/beskrivning-gratis-intro-samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)-40717556

www.facebook.com/events/2210755605661765/

Dela och bjud gärna in de du tror kan vara intresserade. Här kan du läsa mer om kursen

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)/kursbeskrivning-samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)

❁ Innehåll
- Känna in din kropp
- Samtycke och gränser
- Direkt och indirekt njutning
- Fyra sätt av beröring
- Bossy Massage
- Vill - villig till och skillnaden däremellan
- Ge och ta emot en gåva
- Ta för sig, tillåta, serva, ta emot
- Be om det du verkligen vill ha utan att censurera dig själv
- Skuggsidorna (övergrepp, martyrer, motvilligt gå med på)
- Kommunikation om samtycke, i par, grupper och helgrupp
(Det här är en kurs med kläderna på även om möjligheten finns att beröra varandra)

Läs mer om Samtyckeshjulet på www.Bettymartin.org eller www.Schoolofconsent.org
"Beröring förändrar världen!"
Den här introduktionen är en fantastisk möjlighet att upptäcka det revolutionerande Samtyckeshjulet (#TheWheelofConsent) av #BettyMartin.

Du får genom en praktisk workshop prova på Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) och kurser går både på våren och hösten. Läs mer på:

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)-40459069

Fokus den här kvällen kommer vara på att upptäcka dina händer och utforska dynamiken i vem som gör handlingen och vem gåvan är för. Därigenom blir samtycke tydligare och du utvecklar din förmåga att sätta ord på dina känslor och det du upplever.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, nybörjare liksom de som redan använder sig av Samtyckeshjulet är välkomna att fortsätta fördjupa sig i det här berikande redskapet för relationer, ökad intimitet och gränssättning. Vi gör en del beröringsövningar av händerna men du behöver aldrig beröra eller bli berörd av någon.

Samtyckeshjulet används i många professionella sammanhang där beröring är viktigt och alltifrån massageterapeuter till sjukhuspersonal använder sig av Samtyckeshjulet. Dela och bjud gärna in de du tror kan vara intresserade.

Jag som håller i workshopen och skapar en trygg plats heter Sofia Kreissl och du kan läsa mer om mig på

www.sofiakreissl.se/sv-SE/om-mig/om-sofia-kreissl

Välkommen att höra av dig om du vill ha mer info. Anmäl dig till sofiakreissl@gmail.com. Begränsat antal platser

Kurs beröring & Relationscoachning

Varannan onsdag på Hälsans Hus, Södermalm, Stockholm.

Det här är en workshop för att känna in din kropp och träna gränssättning, upptäcka saker om dig själv och som bonus få oxytocin och närhet!

Ett officiellt Cuddle Party är ett sätt att uppleva närhet och intimitet i ett ickesexuellt sammanhang med tydliga ramar och regler. Första regeln är att vi har kläder på. Ramar för att våga utforska och känna in sin kropp, för att njuta mer och träna på att uttrycka oss tydligt om vad vi vill.

Det går jättebra att vara med på välkomstcirkeln (En timme där vi gör övningar för att lära känna varandra och träna på kommunikation och gränssättning) och sedan ta en macka på andra sidan rummet. Oavsett hur mycket du väljer att vara med på beröring (eller inte alls!) så kommer du ha möjligheten att i en guidad, trygg och avslappnad miljö känna in din kropp och vara dig själv.

Regler: Vi människor behöver beröring där sex inte är syftet. På ett officiellt Cuddle Party går vi igenom 11 regler och gör övningar i början av kvällen. I den första delen - välkomstcirkeln sker ingen beröring. Sedan kan du välja och reglerna är tydliga. Beröring sker alltid efter att ha frågat muntligt. Det är beröring utan sexuell avsikt och ett nej är en fullständig mening.

Från klockan 18 är det mumsig fika och 18.30 stänger vi dörrarna och börjar välkomstcirkeln. Mackor finns och mikro vid behov. Uppge ev allergier vid anmälan. Ej rullstolsanpassat, har du intresse för Cuddle Party med grupper som behöver anpassningar, hör av dig!

Du når mig Sofia Kreissl, Somatisk sexolog, Certifierad Cuddle Party ledare och Samtyckeshjulet ledare (The Wheel of Consent) på 0737 - 448214 eller sofiakreissl@gmail.com för frågor. Läs mer om mig på www.sofiakreissl.se eller läs på:

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/cuddle-party-40458794
Relationscoachning är för dig som vill skapa ett rikare och mer lustfyllt liv. Se gärna mer om relationscoachning på min hemsida:

https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/relationscoachning-eller-parterapi

Jag är somatisk sexolog, friskvårdsmassör från Axelsons, Samtyckeshjulet (Wheel of Consent Facilitator) och Certifierad Sexological Bodyworker. Vi jobbar med att känna in kroppen och andning, rörelse, ljud, beröring och använder övningar där kroppen är i fokus.

Du får tid att uppleva och känna in din kropp och få en utvecklande upplevelse som kan berika ditt liv och ge dig tillit till magkänslan.

Den här tiden är för dig och det är du som väljer det som känns bäst för stunden.

Se min hemsida www.sofiakreissl.se

Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

Inga tider på Södermalm för tillfället.

Välkommen!

Kroppsinriktad Coachning

Självkärlek genom onani

Det här är ett bra sätt att börja känna och älska din kropp genom att utveckla ditt sätta att onanera.

Orgasmisk för njutningen i kroppen, Yoga för rörelsen och Meditation för att att det är fullständig närvaro i din egen kropp.

Det är onani i syfte att utforska och beröra din kropp med bland annat andning och bäckenbottenträning som viktiga (och njutningsfulla) inslag. Du får instruktioner och en plan att följa.

Du kan välja från ca 25 övningar med allt från hjärtfokus till analfokus. Under tre dagar eller en vecka gör du övningarna på temat onani och du får tydliga riktlinjer och förslag så att du kan pröva på.

Jag skickar dig några riktlinjer för onani tillfällen och ett 20-tal förslag på övningar att göra. Vi har ett inledande samtal på 30 minuter genom Skype/Zoom/Live där vi går igenom grunderna och jag besvarar dina frågor. Istället för att onanera som du brukar göra så prövar du olika varianter av Orgasmic Yoga Meditation i tre dagar i 30 minuter. Skriv till mig om din upplevelse efter varje tillfälle. Efter tre eller fler tillfällen bestämmer vi tid för ett uppföljande samtal på 30 minuter.

Välkommen att börja en fantastisk resa i din kropp och boka genom att swisha 1490:- till Somatisk Utbildning STHLM på nummer 1231591627 Maila mig sedan och boka en zoomtid för introduktion. Jag skickar dig material så snart jag fått in betalningen. Material kan skickas per mail eller post.

Kurser där vi träffas i grupp för Orgasmisk Yoga Meditation är på gång, anmäl gärna intresse redan nu eller anmäl intresse till mitt nyhetsbrev! www.sofiakreissl.se
Välkommen att pröva på kroppsinriktad coachning och kroppsterapi där kroppen står i centrum.

Som somatisk sexolog jobbar jag inte bara som sexolog med att prata utan vi utgår ifrån kroppen, vi frågar kroppen och gör kroppsövningar. Vi sätter ihop huvud och kropp och det är en självstärkande känsla med möjlighet till både utveckling och att må bättre i kroppen.

Du känner in vad du vill och sätter ord på det - coachning för att du ska kunna göra långsiktiga förändring inifrån där också kroppen är med.

Du som är intresserad av att må bättre, utvecklas, relationer, känna in din kropp har i sexolog sessioner en möjlighet att genom kroppen utforska vad du vill i ett tryggt sammanhang där kommunikation är grunden.

Jag vill särskilt välkomna kvinnor att upptäcka och utforska sina kroppar. Graviditet, klimakteriet, samhällets (ofta beklagliga) normer och övergrepp sätter sina spår i våra kroppar.

Genom min utbildning i Sexological Bodywork och friskvårdsmassage från Axelsons så jobbar jag med alltifrån ärrvävnad, spänningar i kroppen, svårigheter att få orgasm till relationscoachning.

Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

Inga tider på Södermalm för tillfället

Se min hemsida : www.sofiakreissl.se
Varmt välkommen!
Välkommen att pröva på kroppsinriktad coachning och kroppsterapi där kroppen står i centrum.

Som somatisk sexolog jobbar jag inte bara som sexolog med att prata utan vi utgår ifrån kroppen, vi frågar kroppen och gör kroppsövningar. Vi sätter ihop huvud och kropp och det är en självstärkande känsla med möjlighet till både utveckling och att må bättre i kroppen.

Du känner in vad du vill och sätter ord på det - coachning för att du ska kunna göra långsiktiga förändring inifrån där också kroppen är med.

Du som är intresserad av att må bättre, utvecklas, relationer, känna in din kropp har i sexolog sessioner en möjlighet att genom kroppen utforska vad du vill i ett tryggt sammanhang där kommunikation är grunden.

Jag vill särskilt välkomna kvinnor att upptäcka och utforska sina kroppar. Graviditet, klimakteriet, samhällets (ofta beklagliga) normer och övergrepp sätter sina spår i våra kroppar.

Genom min utbildning i Sexological Bodywork och friskvårdsmassage från Axelsons så jobbar jag med alltifrån ärrvävnad, spänningar i kroppen, svårigheter att få orgasm till relationscoachning.

Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

Inga tider på Södermalm för tillfället

Se min hemsida : www.sofiakreissl.se
Varmt välkommen!

Massage

Välkommen till en skön sensuell massage där alla känslor är välkomna.

Jag finns på Baldersgatan 7b på Östermalm. Inga tider på Södermalm just nu.

Sensuell massage välkomnar erotiken i dig, den välkomnar dig att vara dig själv, att slappna av, njuta och inte behöva hålla tillbaka känslor.

Se min hemsida www.sofiakreissl.se och hör gärna av dig till mig om du har frågor.

För att boka tid på Östermalm:http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

I sensuell massage jobbar vi med att sätta ord på och uppleva kroppen och dess njutning fullt ut. Vi börjar med att prata och du får komma in i kroppen; andning, rörelse, bäckenbottenövningar och beröring

Vi börjar med att prata och du får komma in i kroppen; andning, rörelse, bäckenbottenövningar och beröring kan användas för att känna kroppen och uppleva mer njutning.

Vi kan jobba på djupet med bindväv, lymfsystem, nervsystem och muskler. Det viktigaste är att du får det du vill ha och det som du föredrar.

Kvinna, man, HBTQ, du är välkommen att vara precis som du är och upptäcka din kropp och dess fantastiska kapacitet. Det brukar vara en fantastisk upplevelse.

Du får gärna boka in alternativet med 120 minuter om det är första gången då det kan vara skönt att få tid att komma in i kroppen och när vi lär känna varandra.

Varmt välkommen!
Välkommen till en skön sensuell massage där alla känslor är välkomna.

Jag finns på Baldersgatan 7b på Östermalm. Inga tider på Södermalm just nu.

Sensuell massage välkomnar erotiken i dig, den välkomnar dig att vara dig själv, att slappna av, njuta och inte behöva hålla tillbaka känslor.

Se min hemsida www.sofiakreissl.se och hör gärna av dig till mig om du har frågor.

För att boka tid på Östermalm:http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

I sensuell massage jobbar vi med att sätta ord på och uppleva kroppen och dess njutning fullt ut. Vi börjar med att prata och du får komma in i kroppen; andning, rörelse, bäckenbottenövningar och beröring

Vi börjar med att prata och du får komma in i kroppen; andning, rörelse, bäckenbottenövningar och beröring kan användas för att känna kroppen och uppleva mer njutning.

Vi kan jobba på djupet med bindväv, lymfsystem, nervsystem och muskler. Det viktigaste är att du får det du vill ha och det som du föredrar.

Kvinna, man, HBTQ, du är välkommen att vara precis som du är och upptäcka din kropp och dess fantastiska kapacitet. Det brukar vara en fantastisk upplevelse.

Du får gärna boka in alternativet med 120 minuter om det är första gången då det kan vara skönt att få tid att komma in i kroppen och när vi lär känna varandra.

Varmt välkommen!
Välkommen till en lugn trygg plats där du får komma in i din kropp och slappna av. En riktigt skön taktil behandling som låter din kropp slappna av och där du även har möjligheten att önska vad du föredrar.

En taktil behandling är mjukare men minst lika effektiv som annan mer hårdhänt massage. Jag brukar ofta fråga tydligt vad det är du behöver så att du får chansen att säga till och berätta under massagen.

Ibland är det mer rygg, ibland mer ben, ibland är det tryck på en triggerpunkt och ibland bara mjukt och skönt. Taktil behandling använder mycket olja men det går också alldeles utmärkt att anpassa typen av tryck och inte ha mycket olja. Det är du som bestämmer vad som känns bäst. Jag är utbildad på Axelsons och har en bred repertoar och anpassar gärna massagen efter det som passar dig. Se gärna min hemsida www.sofiakreissl.se


Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

Inga tider på Södermalm för tillfället

Massage går på djupet och vi jobbar både på bindväv, lymfsystem, nervsystem och muskler. I taktil massage är inte muskler i fokus, men om det behövs, ja säg till! Den här tiden ska vara perfekt för dig.

Vill du ha längre tid kan du boka en 85 eller 120 minuters session och uppge att det är en taktil behandling du vill ha.

Välkommen!

Östermalm Massage och Coaching

Kroppsterapeut, relationscoach, massör från Axelsons och somatisk sexolog med inriktning på njutning, utbildning och läkning genom kroppen.

Etik, integritet, omtanke, respekt och utveckling inom massage och coachning med tantra som inriktning.

Välkommen att uppleva, utforska och läka dig själv när du får vara precis som du är.

Kurser i Samtyckeshjulet , Orgasmisk Yoga Meditation och Cuddle Party

Boka på http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

/Sofia

Show contact information
Website
Opening hours 7-16, vissa kvällar och helger, hör av dig om inget passar så löser vi det!
Address
Baldersgatan 7B
114 27 Stockholm
Östermalm
Open in Google Maps 🗗