What would you like to book?

Välkomna hit! Jag är Jenny/ShiatsuRummet och är diplomerad Shiatsuterapeut. 

Shiatsumassage fungerar avslappnande och återhämtande och hjälper dig även att hålla immunförsvaret intakt. Shiatsu får blod, lymf-och spinalvätska att cirkulera bättre och ge näring till inre organ och vävnader vilket ger smidighet och styrka till kroppen.
 
Shiatsubehandlingar jämnt fördelade över året förebygger krämpor, stress och oro. Energin stärks och man släpper effektivt på fysiska-, mentala och känslomässiga blockeringar. Shiatsu uppmuntrar självläkningssystemet och är en verksam metod vid en mängd olika besvär. Japansk massage bygger på meridiansystemets läkningsmetod precis som akupunktur och traditionell kinesisk medicin.

Jag utövar även Dorn-metoden där man korrigerar förskjutningar i kotor och leder genom lätta tryck och mjuka rörelser. Dorn-metoden är en självhjälpsmetod med gamla anor från Tysklands alpområde. Den används traditionellt för att behandla nack-rygg och axelproblem. 
- Jag är ansluten till Benifys friskvårdsportal och tar även emot Epassi Friskvårdskuponger.
- Vill du gå på behandlingar regelbundet så erbjuder jag ett paketpris om fyra behandlingar för 2590 kr. Betalas vid första tillfället med Swish eller via mitt bankgiro.
- Pensionärer som bokar tid på förmiddagen får 100 kr rabatt på mina behandlingar.

Prisuppdatering: Fr.o.m. januari 2020 gäller priset 710 kr/behandling. Det rabatterade paketpriset på fyra tillfällen är på 2690 kr  

Kontakta mig gärna om du har önskemål om fler tider än det som är angivet i kalendern.
Tel 0706-285504 eller mail: shiatsurummet@gmail.com
Du hittar mer info på min Facebook-sida ShiatsuRummet.

https://www.facebook.com/pages/ShiatsuRummet/112668838753675?ref=hl

Bästa hälsningar, Jenny

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Services

Shiatsu är en japansk massage som utförs med fingertyck och handtryck på akupunkturpunkter och utefter kroppens energibanor enligt kinesisk medicin. Metoden uppmuntrar kroppens självläkningsförmåga är djupt avslappnande och ger ny energi. Flertalet besvär kan lindras med Shiatsu bla problem med huvud-nackvärk, insomning, luftvägar, leder, matsmältning och stress. Shiatsu är en "kläderna-på-massage" så ha gärna med dig eller ha på dig löst sittande, mjuka kläder när Du kommer hit.
Med DornMetoden korrigeras skonskamt osymmetri i kroppens leder, kotor, bäcken genom manuell behandling i samarbete med klienten. Metoden bygger på gammal kunskap från alpområdet i Europa. Dornmetoden inkluderar även vissa element från Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) såsom meridianläran. Därmed kan Dorn åstadkomma effektiva resultat. Den används ofta för att förbättra nack-, rygg-, axel och andra ledproblem samt hjälper till att förbättra den allmäna hälsan och kroppshållningen.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

ShiatsuRummet

Shiatsumassage utförs traditionellt på en japansk futon på golvet. Shiatsu är en kombination av akupressurtryck och stretchningar av meridianer som effektivt stimulerar energiflödet och uppmuntrar självläkningsystemet. Till skillnad från vanlig massage används inga oljor och du har bekväma kläder på dig under behandlingen. Terapeuten behandlar med djupverkande och rytmiska tumtryck och handtryck "från topp till tå". Denna massage ger djup avslappning, balans och återhämtning.

Show contact information
Website
Opening hours Måndag - Fredag
Address
Torslanda Torg 1
Göteborg
Göteborg
Open in Google Maps 🗗