1. Hem
 2. Massage Torslanda

S A M (fd Hälsa med Händer)

betyg5 Fantastiskt bra(9 betyg)
Torslanda torg 3A kod 1024, 423 23, Torslanda
Välkommen att boka någon utav mina massager där jag behandlar dig med en djupgående massage, triggerpunktstryck, koppning samt bindvävsmassage vid behov. Jag ger dig tips och råd om stretchövningar och övningar att utföra hemma på egen hand. Har du konstant eller återkommande värk i rygg/nacke/axlar bokar du in en tid för Optimummetoden, en postural träning för att bli kvitt värk och nedsatt muskelfunktion. Går att läsa på dess hemsida Optimummetoden.se Nystartpris första besöket 480kr därefter 3 besök a´ 600kr. Ordinariepris 1200kr per besök Avslappningsmassager utförs med ett anpassat tryck och har som avsikt att du ska komma ner i varv och slappna i både kropp & knopp. Hela kroppen masseras inklusive ansikte om man önskar det. Massager utförs med en ekologisk basolja/ sesamolja tillsatta med eteriska oljor. Vill man inte ha olja finns massagekräm som alternativ. Avslappningsmassager finns med eller utan rengöring/peeling/mask/inpackning. Masker/inpackningar är gjorda utav naturliga råvaror såsom t ex avocado & rå ekologisk honung. En varm jademadrass på bänken förhöjer känslan under hela din massagebehandling - stenarna i sig har en läkande effekt. Jag har som extra redskap en massagepistol samt en ITera Care frekvensterapi maskin som värmer både skelett och muskler. För dig som har astma eller liknande symptom föreslår jag den Thoracala mobiliseringsmassagen enligt Lotorpsmetoden där mätningar och andningsövningar ingår. Hittar du inga passande tider via Boka Direkt kan du sms:a mig på 0708-433215 eller sända ett mail till: halsamedsam@gmail.com Har du mål att nå eller vill komma igång med träning erbjuder jag coaching och har nystartpriser med ett första besök för 250kr. Kontakta mig via sms/mail för vidare information. Varmt Välkomna! Susanne Malm
7641

Boka tjänst

Avkopplingsmassage/Ayurvedisk facelift

 • 120 minuter avslappningsmassage inklusive Ayurvedisk faceliftmassage - peeling & inpackning
  120 minuter, 1 800 krMer info
  Boka

Avslappningsmassage

 • 60 min helkroppsmassage
  60 minuter, 870 krMer info
  Boka
 • 75 min helkroppsmassage
  70 minuter, 920 krMer info
  Boka
 • 90 min massage inklusive ansiktet (rengöring, peeling och ansiktsmask)
  90 minuter, 1 400 krMer info
  Boka

Övrigt - Annan

 • NMT (neuro muskulär terapi)
  90 minuter, 900 krMer info
  Boka
 • Optimum Träning
  90 minuter, 400 krMer info
  Boka
 • Thoracal Mobilisering
  90 minuter, 950 krMer info
  Boka

Svensk klassisk massage

 • 30 min svensk klassisk massage
  30 minuter, 650 krMer info
  Boka
 • 45 min svensk klassisk massage
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka

Terapeutisk/avslappning/ansikte

 • 80 min rygg/nacke/armar + Ayurvedisk/indisk huvudmassage/facelift
  75 minuter, 1 200 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Sam
5
(9 betyg)
Massageterapeut

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
9 betyg
Sandra O.
till Sam
Sådan underbar massage rekommenderar starkt

Visa mer

Eleonor N.
till Sam
Jättehärlig och djupgående massage som anpassades helt efter mina behov. Kände mig avslappnad i kropp och sinne efteråt. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Lisa R.
till Sam
Alltid trevligt bemötande. Mår så bra efter en behandling hos Susanne

Visa mer

Om företaget

Som Hälso- och träningsinspiratör ser jag till hela dig och ger dig tips och råd om du vill och behöver. Jag har 15 års erfarenhet som massageterapeut. Är nyutexaminerad Hälso- och träningsinspiratör och vidareutbildar mig just nu till blivande andningsterapeut samt optimum tränare. Vi har duschmöjligheter inklusive fina ekologiska hygienprodukter och handduk som ingår i din massage. Vill du även njuta av vår IR tunnel före eller efter din massage uppger du det när du bokar via Boka Direkt eller skickar ett sms/mail så bokar jag in dig. Jag och mina kollegor Jenny & Sofia är i nya större mysiga lokaler och går under namnet Stillheten (följ oss gärna på Instagram - stillhetentorslanda) Platsen är fortfarande Torslanda Torg. Gratis parkering i 2 timmar. Buss X1 samt Svart express stannar intill torget. Välkomna nya och gamla kunder !

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Om du inte finner tider som passar tveka inte att ringa, maila eller sms a mig så löser vi det!
 • 07084332 XXVisa nummer

 • Torslanda torg 3A kod 1024, 423 23, Torslanda