InnerVoice

betyg4.8 Fantastiskt bra(103 betyg)
Sandenvägen 70, Torslanda, Göteborg
OBS! På TISDAGAR ges tjänsterna på Ånäsvägen 21, Göteborg (Flera nyanser av livet) Välkommen till Carina Mare och InnerVoice! Här hittar du tjänster inom - Livscoaching - Klangmassage - Gongavslappning - Röstcoaching - Vedic Art På tisdagar är jag tillgängligt centralt i Göteborg på Flera nyanser av livet, Ånäsvägen 21. Övriga dagar ges tjänsterna i Villa Mare som ligger vackert vid havet i Torslanda utanför Göteborg. Mer information om tjänsterna hittar du längre ner på sidan samt på  https://www.innervoice.se https://www.facebook.com/InnerVoiceArts/ https://www.instagram.com/carinamare_innervoice/ Jag är diplomerad Klangmassör, Psykosyntescoach, Vedic Art lärare och samt utbildad Gongspelare och Röstcoach och mitt syfte är att befrämja harmoni och kreativitet i människor liv. COVID-19 hantering. Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer i mitt utförande. Jag arbetar bara när jag är frisk. Du som kund skall inte boka behandling eller kurs om du har någon form av förkylningssymptom.

Boka tjänst

 • Klangmassage, första tillfället, 90 min90 minuter, 795 kr · Mer info
 • Klangmassage 60 min60 minuter, 795 kr · Mer info
 • Klangmassage, 3 tillfällen a' 60 min60 minuter, 2 100 kr · Mer info
 • Coaching + Klangmassage 90 min90 minuter, 995 kr · Mer info
 • Livscoaching, gratis samtal30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
 • Livscoaching "på plats", första tillfället, 90 min90 minuter, 925 kr · Mer info
 • Livscoaching "på plats" 60 min 60 minuter, 925 kr · Mer info
 • Livscoaching "på plats" 3 tillfällen a´ 60 min 60 minuter, 2 500 kr · Mer info
 • Livscoaching online, första tillfället, 90 min90 minuter, 850 kr · Mer info
 • Livscoaching online 60 min60 minuter, 850 kr · Mer info
 • Livscoaching online, 3 tillfällen a´ 60 min 60 minuter, 2 250 kr · Mer info
 • Coaching + Klangmassage 90 min90 minuter, 995 kr · Mer info
 • Röstcoaching - första tillfället (På plats eller online), 90 min90 minuter, 925 kr · Mer info
 • Röstcoaching (På plats eller online), 60 min60 minuter, 850 kr · Mer info
 • Vedic Art helgkurs2 000 kr · Mer info

Person

noImage
Carina Mare
(103 betyg)
Samtalscoach, Dipl. Klangmassör, Vedic Art lärare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
103 betyg
till Carina Mare
Mycket nöjd med denna röstcoaching, blev själv förvånad över den kraft som finns i min röst! Skicklig vägledning av Carina 😊

Visa mer

till Carina Mare
En underbar kreativ upplevelse som sätter fart på din intuition inom Vedic Art.

Visa mer

till Carina Mare
Hjärtligt och välkomnande 😍

Visa mer

till Carina Mare
En underbar upplevelse, rakt igenom!

Visa mer

Om företaget

Med LIVSCOACHING kan du komma vidare i din personliga utveckling med frågor som tex. att förverkliga dina drömmar och mål, skapa balans mellan arbete/privatliv, lyssna inåt till dig själv och dina behov, våga visa mer av dig själv och utveckla dina talanger och förmågor till fullo. KLANGMASSAGE och GONGAVSLAPPNING är för ditt välmående och självomhändertagande och ger en skön djupavslappning. Dessa klangbehandlingar bidrar till inre lugn och balans och får dig att släppa spänningar. Klangmassagen är individuell och ges med klangskålar. Gongavslappningarna sker i grupp och då används huvudsakligen gongen för att åstadkomma vibrationerna. Behandling med ljudvibrationer blir alltmer spritt i Sverige och är en mycket effektiv och uppskattad friskvårdsmetod. RÖSTCOACHING hjälper dig att uttrycka din röst och hitta uttrycket och den helande kraften i den. Hela kroppen involveras och du kommer på ett naturligt sätt få kontakt med din autentiska röst. Detta är underbart och frigörande att göra. Vi lägger sångteknik och prestation åt sidan och fokuserar istället på ditt individuella lustfyllda uttryck. VEDIC ART är ett härligt och fritt sätt att få kontakt med din skaparkraft och kreativitet. Du målar i akryl och skapandet sker helt kravlöst och utifrån ditt eget inre. Du behöver inga förkunskaper utan bara lust att måla och uttrycka dig. OBS! Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer i mitt utförande. Jag arbetar bara när jag är frisk och du som kund skall inte boka behandling eller kurs om du har någon form av förkylningssymptom. 

Bilder