Vil du bestille?

För att boka Yoga & event: http://sundagreppyoga.bokadirekt.se
För inspiration, se våra referenser: https://www.aajoda.com/company/sunda-grepp
Klarna
Offers online payment with Klarna

Behandlingar

Individuellt anpassad behandling efter dina besvär och önskemål. Du kan få råd och tips på övningar m.m som du kan göra hemma för att få bättre effekt och påskynda läkning och uppnå balans igen.
Individuellt anpassad behandling efter dina besvär och önskemål. Du kan få råd och tips på övningar m.m som du kan göra hemma för att få bättre effekt och påskynda läkningen och få balans igen.
Skön avkopplande massagebehandling eller om det är någon del av kroppen som behöver extra massage eller om vi är inne på slutet av en behandlingsomgång kanske det räcker med 30 minuter.
Börjar med massage, fortsätter med chakrabalansering där jag håller mina händer på de olika chakran och du får tillfälle att känna in och bli närvarande i dig själv. Avslutar med gongen.
Ta en paus från vardagen. Kom själv eller dela med en kompis. Vi börjar med ett enkelt yogapass för att landa med i kroppen sen låter du bara gongarna och klangskålarnas vibrationer strömma över och igenom dig. Kom i samklang och låt dig få en djup vila. Tid och rum verkar upphöra, sinnet stillar sig. En helande process får ta plats inom dig.
Det finns inget rätt eller fel du upplever det du upplever under denna tiden. Somnar du så är det också ok.
Det finns mattor och filtar men föredrrar du att ta med egna så är det helt ok.
En skön, djupgående massage för hela kroppen. Här ingår givetvis även fot och ansiktsmassage. Bara ligg kvar en stund efter och väck sedan sakta kroppen igen
Den här klangmassagen är i första hand till för djup avslappning. Du kommer att få ligga påklädd på massagebänken och klangskålarna placeras på din kropp efter ett visst schema. De handgjorda skålarna( Peter Hess skålar) är uppbyggda av flera olika metaller i olika lager för att ge de specifika vibrationerna i kroppen. Vibrationerna går djup in i kroppen. Skapar en djup avslappning. Det är väldigt subtilt och mjukt så inga skarpa ljud.Jag sätter av 90 minuter förberedelser innan och efter. Samtal innan Själva behandlingen varar ca 50 min och sedan återkoppling. Allt som allt ca 75 min. Tänk på att det är viktigt att du tar det lugnt efteråt.

Yoga

Utifrån det yogiska synsättet på kroppen ser vi var obalanser sitter och baserat på det får du ett yogapass anpassat till dig. Har du ett recept, fysisk aktivitet på recept får du 10% rabatt.
Första tillfället 90 min och 2 uppföljningar 60 min.

Sunda Grepp

Sunda Grepp jobbar med friskvård genom massagebehandlingar där varje behandling är anpassad till kunden. Här kan bland annat mobilisering och triggerpunktsbehandling ingå.
Du kan givetvis också beställa en skön massage "bara" för att slappna av. Yogakonsultation: vilket pass och meditation som är bäst för dig i din situation.
Yogagrupperna löper på en termin 14 tillfälle och man betalar terminsavgift. Är inte grupperna fulla så finns det möjlighet till drop in.
Gongavslappning ger en total avslappning och en upplevelse utöver det vanliga. Har du frågor eller vill boka en tid utanför bokningsschemat här kontakta mig via mobil eller e-post

Show contact information
Web side
Åpningstider
Adresse
Verkstadsgatan 17
392 39 Kalmar
Åpne i Google Maps 🗗