Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

SPRAY TAN

Perfekt bronzing anpassad efter din egna hudton. På plats kommer vi fram till vilken nyans och ton som passar dig och dina önskemål bäst.

Vi arbetar endast med snabbverkande produkter, så man kan duscha av överflödsfärgen redan efter 1-6h.
Var beredd på att du blir extra brun direkt efter en bronzing, efter första duschen ser man slutresultatet.

UTBILDNING

Utbildning 2 dagar lång. Ingår maskin och startkit. Utöva praktik på modeller . Certifiering erhåller efter avslutad kurs.

Kemisk peeling
Microneedling
BB GLOW

ERBJUDANDE

Aiso Clinic erbjuder Red Carpet Glow, vår egna rödamattanbehandling för maximal GLOW.  Detta är en kollagenstimulerande behandling som ger huden en perfekt glasliknande finish, denna finish håller i några dagar vilket gör den optimal inför ett speciellt event. Ex, gala, bröllop osv. Därefter kan huden flagna lite denna reaktion får man genom att huden börjar arbeta med att boosta cellförnyelsen. Detta är en behandling som ger en omedelbar glow och perfekt hudstruktur men även arbetar på sikt genom kraftfull kemisk peeling.
Återuppbyggande effekt av kollagenfibrer samt antioxidativa egenskaper.
Kan göras på samtliga hudtyper till skillnad mot andra kraftfulla kemiska peelingar.
Görs med fördel som kur.
Vad kan man förvänta sig av behandlingen:
* Ger glashy
* Boostar cellförnyelsen
* Ger maximal glow
* Tillför fukt på djupet
* Minskar rynkor och linjer
* Mjukare och jämnare hud
* Omedelbart verkande hudföryngring
* Lyftande
* Ökad cirkulation
Fat burner med Prostrolane B är för dig som önskar att förminska fettdepåer i kroppen.

Fat burner arbetar med att minska fettcellerna samt strama åt huden under tiden.
Prostrolane Inner B är en fettupplösande injektionsmetod.
Prostrolane Inner B utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller.
Prostrolane Inner B injicerbar gel är indicerad för djupdermisimplantation för lipolys av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på låren mm .
Priset inkluderar bedövning och konsultation och det är per behandling priset. Oftast behövs 1-2 behandlingar för full effekt.


Personen som ska behandlas bör vara frisk och inte gravid eller ammande. Med en tunn nål injiceras medlet i underhudsfettet och behandlingen är snabb.

Funkar utmärkt på områden så som
-Armar
-Lår
-Rumpa
-Mage
-Kärlekshandtag
-Dubbelhaka
-Fettdepåer rygg exempelvis
-Vader
-Ansikte
1ml Näsa
70 min 3.500,00 kr

pigmentering som man utför med Derma Pen och vårt speciella serum Cherips från Stayve.Tack vare detta serum uppnås effekten av pigmentering från trötta och livlösa under ögon fläckar Ojämn ton återfuktande.
Behandlingen behövs göras 3-6 gånger för full effekt
KOMBO Microneedling + BB-GLOW
Vi börjar behandlingen med vanliga Microneedling nålar för att öppna upp huden och kunna jobba djupare därefter byter vi nål och jobbar med nano nålar.
BB Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och får användas runt ögonen.BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.

Ålder 18 år / målsmans tillstånd

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen av kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga.
Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två-fyra veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.
Helger / röda dagar tillkommer avgift 100:-
Det enklaste sättet att förstora läpparna är att spruta in en konstgjord vävnadsfiller som t.ex. Stylage , Juves eller Revolax. Detta är samtidigt den i särklass vanligaste metoden för läppförstoring.
Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Stylage M används till att öka volym och skapa läppkonturer. Medelet injiceras på strategiska platser i läpparna med hjälp av en tunn nål.
Vätskan/gelen utgör förstoringen av läpparna. Det slutgiltiga resultatet av behandlingen påverkas i stor utsträckning av skickligheten hos behandlaren.
Läppinjektioner utförs med bedövning som ingår i priset. Det hela tar mindre än en 10 minuter att genomföra.
Efter ingreppet uppstår viss svullnad och rodnad i det behandlade området till följd av injektionssticken i läpparna. Symptomen är dock milda och övergår helt inom tre dagar. Hur länge håller det? Stylage M har en hållbarhet på 9-12 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök under 3-4 veckor vid första behandlingen och därefter vid behov för att upprätthålla resultatet.

Viktigt att tänka på innan behandlingen:
Är det första gången du gör läpparna så rekommenderar vi alltid 1ml. 0,5 ml är perfekt för påfyllning (touch upp under 3-4 veckor , korrigering av läpparna och om man känner sig osäker och vill testa filler i läpparna. Hur som helst så går det att ändra medelet och mängden på plats.

- Undvik Aspelin värktablett, omega 3 , omega 6 och blodförtunnande medicin minst 24h innan behandlingen.
Helger tillkommer avgift 100:-
Helger / röda dagar tillkommer avgift 100:-
Helger / röda dagar tillkommer avgift 100:-

Fransförlängning / Fransar / Volym / Singel

Natural chic är favoriten bland många!
Här har jag tagit fram ett sett mellan volym och singel.
Här använder jag tunnare volymfransar och skapar fjäder fransar (kan även kombineras med Singel)
Volymfransar

Volymfransarna är tunnare än singelfransarna. Vi använder volymfransar på 0,03-0.5 i tjocklek. Dessa läggs i knippen med 2-5 i varje som sedan fästs på en av dina egna fransar. Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Fransarna är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.

Mixade fransar
Många gillar att blanda singelfransar och volymfransar för att få det bästa av båda världar. Här får vi både det tjocka och svarta från singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga från volymfransarna. Resultatet blir lite mer busigt och osymmetriskt vilket även ger en naturlig look.
Vi går tillsammans igenom dina önskemål och form.
Kväll & helg tillkommer avgift 200:-
Borttagning + Nytt sett mellan v
Borttagning av fransar är viktigt att göra om du bestämt dig för att inte ha kvar dom. Försöker du själv ta bort dom är det lätt att du förstör dina fransar. Låter du dom växa ut av sig själv blir fransarna framtunga och kommer även då förstöra dina fransar. Borttagning av fransar avslutas alltid med en inpackning av fransarna som innehåller vitaminer samt stärker upp dom.
Volymfransar
Här sätter man fast flera tunna fransar på 0,05-0,07g som man formar till små knippen och sätter fast 2-9 st per egen frans.
Så i stället för som med singelmetoden där du bara sätter en frans i taget, kan du här sätta ca 7 fransar till samma vikt som en singelfrans vilket gör att du kan få 200-800 fransar per öga istället för 60-100 st, så tänk dig skillnaden!
Volymfransar är lika skonsamt som singelmetoden om inte skonsammare då dessa fransar är så mycket lättare.
Dessa fransar behöver inte fyllas på lika ofta.
Volymfransar passar egentligen alla men framför allt dig med glesa fransar och dig som vill ha ett fylligt resultat.
Helger tillkommer samt efter kl 18 tillkommer 200:-
Volym extreme -
Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Fransarna är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.

Precis samma som volymfransar men här maxar vi antalet så mycket det bara går! Vill du ha rejält fylliga och mörka Hollywood fransar ska du välja dessa.
Denna påfyllning bokar du om det gått ca 2 veckor sedan du var hos mig sist. Detta är för dig som tappar mycket fransar eller vars fransar växer snabbt, eller helt enkelt för att du vill ha extra fyllighet efter 2 veckor. Om du har tappat mycket rekommenderar jag Stor påfyllning i 90 min.

Påfyllning sker enbart på mina arbeten, påfyllning på andras arbeten räknas som nytt set.
Påfyllning mellan
Normal påfyllning inom 3-4v. OBS volymfransar tar längre tid att fylla på och rensa än singelfransar. Välj den stora påfyllningen om du har tappat mycket volymfransar!

Vi kan fylla på med volym även om du haft singelfransar innan.

OBS har du gjort fransarna hos någon annan än hos mig är det inte säkert det går att göra en påfyllning. Allt beror på hur det ser ut! Vi kan behöva ta bort mycket och ibland till och med allt om jobbet tidigare är dåligt gjort.
I en stor påfyllning fyller vi på din fransförlängning volym under hela 120min. Detta passar dig som har mycket fransar, har tappat mycket eller vill ha absolut maximalt fyllt.
Helger tillkommer 100:- extra
Denna påfyllning är för dig som vill uppnå Maximal effekt av volymfransar. Den kallas även Russian Volume. Lashes.

Påfyllning av volymfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar.

Microneedling med FILORGA NCTF

Kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer.

Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas.

I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av nya hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna.

Det man vill uppnå med den här typen av behandling är en förbättring och ”föryngring” av huden.

Kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, decolletage, händer och armar.

Filorgas kemiska peeling ger enligt kliniska studier;
100% mer lyster
90% ungdomligare hud
91% jämnare hud
85% fastare hud

Effektiv mot rynkor och slapp hud. Accelererar cellförnyelsen. samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen.
Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.
Behandlingen tar bara några minuter och avslutas med en vårdande och lugnande Recovery cream.

Finns tre olika varianter:
-Light peel för acnebenägen hy.
-Bright peel för ökad lyster och minskad pigmentering
-Time peel för att minska linjer och rynkor.
BB GLOW
60 min 1.500,00 kr Mer info
BB Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och får användas runt ögonen.BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen av kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga.
Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två-fyra veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.
Med hjälp av microneedling kan vi förbättra hudens struktur med hjälp av nålar som gör en kontrollerad skada i huden. Mikroskadan som bildas i huden påbörjar en reparation av huden och som samtidigt stimulerar elastin och kollagenproduktionen kraftigt och skapar nya kapillärer i huden. Dessa ämnen vars produktion avstannar med åldern, bidrar till uppstraming samt slätar ut fina linjer och rynkor. Blodcirkulationen blir bättre och hudfärgen blir jämnare. Under Microneedlingen förs även ett serum ned i huden för att förbättra effekten av behandlingen.
FILORGA-NCTF
NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen.

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster.

Fransar och Bryn

färgning av fransar samt ögonbryns plock, rensning & formning.
formning samt plock & rensning av ögonbryn

FILLERS

FILLERS HAKA
Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag och förstärka sitt hakparti eller markera sin haklinje kan man göra detta med hjälp av fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sin haka och bygga volym på önskad plats i ansiktet. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att skapa volym i ansiktet.

Volymbyggande och skulpterande fillers haka
Genom fillersbehandlingar kan man skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka, man kan också fylla ut ojämnheter eller markera haklinjen om den känns otydlig. Genom att skulptera sin haka med fillers kan man också vid önskemål om detta påverka hela sin ansiktsform.

AISO BROW LIFT / LASH LIFT

Boka NYHET!!! LASH LIFT & BROW LAMINATION
180 min , 990,00 kr
ögonbryn.
Resultatet är vacker ögonbrynformning med bestående effekt upp till 4 veckor.
Ditt ansikte kommer att se mer utrycksfullt ut.


Inkluderar:
BRYN: permanent ögonbrynformning , färgning, plockning, vård med keratin för dina ögonbryn.
FRANSAR: LASH LIFT - Permanent böjning & färgning av ögonfransar, vård med Keratin och mineralolja.
Keratin brow lift, för dig som önskar tjockare, fylligare och snyggare bryn. Dina ögonbryn formas med ett lift passar perfekt för dig som önskar hållbara snygga ögonbryn,
Ögonbrynen formas till permanent & upplevs tätare.

4 vätskor appliceras i omgångar, tillsammans gör dem så att dina bryn blir permanent formade. Dina bryn färgas under tiden och på slutet appliceras , 5 närande oljor. Hållbarheten är individuell. Kan variera mellan 4 till 10 veckor.
Ingår även plock och färg i denna behandling.

Ett perfekt alternativ för dig som inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering och underlätta vardagen
DRÖMFRANSAR MED AISO LASH LIFT

Hösterbjudande 650 kr (Ord. 895 kr)

AISO Lash Lift är en metod som innebär att man lyfter, färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs keratin för volym och färg för att göra dem mörkare. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor.

AISO Lash Lift är en fransbehandling som exploderat inom skönhetsbranschen och som är mycket eftertraktad. Lash Lift kräver inget underhåll till skillnad från många andra liknande fransbehandlingar som till exempel fransförlängning.

VIKTIGT före behandlingen
- Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandlingen, då vätska inte får komma nära fransarna.
- Kom utan smink på ögonen/runt ögonlocken
- Kom utan linser

VIKTIGT efter behandlingen:
- Var försiktig med fransarna på 24 timmar, inget vatten bör komma nära dem.
- Efter ett dygn ska du duscha/skölja fransarna endast med varmt vatten, så att restprodukterna försvinner.
- Undvik oljeprodukter kring ögonen.

Vi använder skonsamma pads under ögonen som innehåller mjukgörande Aloe Vera. Även detta bidrar till en ännu mer vaken look efter besök.

Tjänster

Perfekt bronzing anpassad efter din egna hudton. På plats kommer vi fram till vilken nyans och ton som passar dig och dina önskemål bäst.

Vi arbetar endast med snabbverkande produkter, så man kan duscha av överflödsfärgen redan efter 1-6h.
Var beredd på att du blir extra brun direkt efter en bronzing, efter första duschen ser man slutresultatet.

AISO CLINIC

❌AKLINIKEN HAR BYTT NAMN TILL - AISO CLINIC ✨
Varmt välkommen till AISO
CLINIC där Kvalité & säkerhet är i fokus.


Här kan du gå in och boka din behandling samt återbesök.
Avbokning bör ske 24 timmar innan bokad tid annars debitering till full pris.

Kort konsultation ingår i samband med din bokning.
Hos oss kan du känna dig trygg och säker.
Vi värdesätter våra kunder och kunden står alltid under full fokus.
Min stora passion för fransar, Hudvård , Fillers/ Estetik & skönhet ligger till grunden för allt arbete jag utför. Mina arbeten representerar passion, perfektion och hållbarhet.

200:- extra tillkommer på alla behandlingar
Efter kl 18.00 samt röda dagar/helger

Visa kontaktinformation
Adress
Odengatan 23
114 24 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗