Vad vill du boka?

 OBS!!  Finns det ingen ledig tid som passar? Ring Anna-Lena  070-323 23 18 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansikte - Rosenserien

Välkommen på en djuprengörande ansiktskur med produkter från Rosenserien. Rengöring, peeling, anskiktsmask, rosenvatten och avslutande fuktcreme. Här ingår en skön ansiktsmassage för ansikte, axlar och dekolletage.

Tänk på att Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar INTE GÄLLER på denna behandling.

Healing

Reconnective healing upptäcktes av Dr Eric Pearl i USA. Det är en "hands-off" healing behandling som jobbar både fysiskt, psykiskt, känslomässigt och andligt på samma gång. Eric rekommenderar 3 behandlingar i tät följd, helst under samma vecka. Du får healing till det du behöver "just nu" och går inte att styra, varken av dig eller mig. Du blir avslappnad och kan uppleva olika sensationer. Healing hjälper till att starta upp kroppens egna självläkningsförmåga och bidrar till ökat välmående.
Du får ligga på en massagebänk med kläderna på, men för din bekvämlighet bör du ta av dig dina skor. Efteråt kan du bli frusen så ta gärna med dig en varm tröja (oavsett väderlek och årstid) Boka in 3st Reconnective healing så blir ditt pris 2000:- Den 3:e beh. blir då 50% i rabatt för dig och kostar då endast 400:-.
Välkommen på din Reconnective healing hos mig på Näbbtorgsgatan 20 i Örebro. Nära stadsbiblioteket.

Massage

Väljer du Aromamassage innebär det att du väljer olja utifrån mitt sortiment. Du kan dofta dig fram till vilken olja du önskar. Tex favoriten Lavendel (Lavendeldröm) Sandelträ eller blandningen Valor. Oljorna kommer från Young Living och är de bästa på marknaden. Bra för både miljö och kropp då de är ekologiska. Jag masserar in rygg, ben, armar och dekolletage.
Välkommen att njuta en stund hos mig på Näbbtorgsgatan 20 i Örebro. Ligger nära stadsbiblioteket
Om du gillar choklad är detta behandlingen för dig. Varm chokladolja masseras in över rygg, ben, armar och dekolletage.
Perfekt present till den som har allt eller som är tokig i choklad.
Välkommen till mig på en Chokladbehandling på Näbbtorgsgatan 20 i Örebro. Ligger nära stadsbiblioteket.
Handmassage är en skön avkoppling då du inte har så mycket tid. En halvtimma räcker för att du ska bli avslappnad i hela kroppen. Du väljer vilken olja du vill bli masserad med från mitt sortiment. Du får sitta bekvämt och med en kudde som stöd under din arm. Jag masserar upp till armbågen med lätta rörelser och med olika grepp.
Så välkommen på en skön handmassage hos mig på Näbbtorgsgatan 20 i Örebro. Ligger nära stadsbiblioteket.
Young Livings underbara oljor stryks först ut på dina fötter, sedan droppas de ut på din rygg, som regndroppar. Dofterna gör att du blir lugn och avslappnad och gör gott för både kropp och själ.
Du får ligga på en massagebänk och ta av dig dina strumpor och på din överkropp. Långbyxorna kan behållas på om du känner att du kan slappna av i dom.
Mycket uppskattad och välgörande doftupplevelse utöver det vanliga.

Mediumskap

Jag tar kontakt med andra sidan och levererar ett vägledande budskap till dig.

Regressionsterapi

Är du nyfiken på dina tidigare liv? Då är detta en behandling för dig . Har du en oro för någonting eller kanske har du ett beteende i ditt nuvarande liv som du vill kunna förstå. Det liv som du behöver titta på kommer att komma upp och ta lärdom av. Det kan innebära att du får inblick i ett tidigare liv eller att du kommer tillbaka till din barndom.
Jag leder in dig i djup avslappning. Du är fullt medveten och vaken under hela tiden, men kan avbryta behandlingen eller öppna dina ögon när som helst om du skulle vilja det.
Vi tittar på 2-3 liv beroende på hur mycket som kommer upp, och det tar ca 1.5h.
Viktigt är att du har tid efteråt för att ta det lugnt tills du känner dig pigg igen.
I regressionsbehandlingen ingår det 2st distanshealingar som du bör ta emot. Den första dagen efter vårat möte och sedan en sista veckan efter. De ingår i priset. Så det är bra om du tar med dig din almanacka så vi kan boka in dem på en gång.
Känn dig välkommen till mig på Näbbtorgsgatan 20 i Örebro. Ligger nära stadsbiblioteket.

Samtal

I bland är det bra att ha någon att samtala med om olika funderingar här i livet. Jag är inte utbildad samtalscoach men kan finnas som lyssnande medmänniska när du inte har någon annan att tala med.

Anna-Lena Philipson

Vill du få mer energi, mindre värk eller hitta ditt inre lugn?

Jag erbjuder: Regressionsterapi, Reconnective healing
Medial vägledning
Massage och Ansiktskur

Jag tar emot Friskvårdscheckar och Actiway Ombokning/avbokning måste ske minst 24h innan bokad tid. Senare avbokning debiteras.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokadirekt, annan överenskommelse via 070-3232318 eller
epost:annalenaphilipson@gmail.com
Adress
Näbbtorgsgatan 20
702 23 Örebro
Öppna i Google Maps 🗗