Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

För ansiktet

En behandling som passar alla hudtyper som behöver ett skydd och en intensiv antiage behandling för att ge lyster,elasticitet och återfuktning.
Rekommenderas för mogen ,slapp ,för tidigt åldrad ,livlös och känslig hud samt hud med förändrad mikrocirkulation för att återställa spänst och lyster,
För dig som vill ha en kortare behandling, men vill bli ren på djupet. Rengöring,peeling,ånga,portömning och mask ingår
Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud, så är detta behandlingen för dig. Vi anpassar den helt efter din huds behov.

I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, massage och mask.
Behandlingen resulterar i en jämn hud med ökad lyster som ser ung ut. Huden får ökad spänst och blir klar och jämn pigmenteringar och orenheter. Perfekt som kurbehandling, en gång i veckan 6 ggr. Kurpris 2975kr
Ansiktsbehandling med 40 procentig AHA-anpull istället för peeling.Lämplig för dig med pigmentfläckar, acne eller för dig som vill ha en extra rengöring och uppfräschande behandling
Är din hud känslig? Vill du reducera ytliga blodkärl? Biolines unika behandling ger dig resultat som är omöjliga att uppnå med någon annan behandling. Kan utföras som kur eller enstaka behandlingar.
En kemisk peel - behandling i tre effektiva steg med en clinisk dos av retinol som ger krafrtfull exfoliering och går ned till de djupare hudlagren där stimulerar cellförnyelsen underifrån. Behandlingen avslutas med den lyxiga, svalkande peel- off masken Hyaluronic Marine Hydrating Mask, som ger intensiv återfuktning, plumpar upp linjer och ger huden ny spänst.
En professionell kemisk peel i tre effektiva steg med en klinisk dos retinol som verkar kraftfullt hudföryngrande och återuppbyggande med synliga resultat.
Dr. Dennis Gross genombrottsbehandling. Huden blir ren, klar och spänstig samt strålar med en fantastisk lyster. Denna patenterade blandning av fem olika alpha-och betahydroxysyror verkar som en djupgående "bredspektra" behandling. Passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka eller som kur 4-5 behandlingar.
En riktig de luxe behandling som omedelbar ger ett optimalt och synligt resultat men som även verkar långsiktigt. Först behandlas ansiktet med en den patenterade Alpha Beta ansiktspeel, därefter apliceras en värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitamin mask som ger en intensiv återfuktning och "plumpar upp" linjer och rynkor så att de slätas ut.
En extra kraftfull version av orginalet. Formulan i Extra Strenght Alpha Beta Face Peel är mycket mer kraftfull och inehåller starkare koncentration av befintliga AHA-BHA- syror än i orginalversionen samt ytterligare en syra; mandelsyra.
Den här behandlingen görs, för bästa resultat, en gång i veckan som en kur på 6 gånger. Den kan även göras som enstaka behandling om du vill få en snabb uppfräschning av huden!
Behandlingen passar alla hudtyper även känslig hy och rosacea. Medi-spa peel rekomenderas även som en »in between peel« mellan kurerna med de andra professionella peelingbehandlingarna som görs en gång i månaden på salong/klinik. Ord. pris 695kr
En djupverkande acnebehandling som renar huden, motverkar acne, dämpar inflammationer, verkar porsammandragande och reglerar talgproduktionen.
För dig som vill ha en klassisk ansiktsbehandling erbkuder Dr Gross Classic Power Facial. i behandlingen ingår rengöring, hudanalys. ånga, porrengöring, Alpha Beta Daily Face Peel, massage, serum, booster( anpassad efter din huds behov ), intense hyaluronimask och avslutad creme.
Dr Gross Customized Luxury Facial Treatment.
En specialdesignad superlyxig ansiktsbehandling där både Profesional Alpha Beta Face Peel, Booster och hyaluronsyramask ingår. Denna djupgående behandling med multifunkyionell effekt ger huden ett fantastiskt resultat.
En mjukgörande och maximalt fuktgivande inpackning med en två-stegs mask med hyaluronsyra och C-vitamin, som ger intensiv återfuktning och "plumpar upp" linjer och rynkor så att de slätas ut. Perfekt inför bröllopet!
En specialdesignad Alpha Beta behandling för halsen som ger ny spänst, minimerar rynkor,
återfuktar huden och dämpar rodnader samt reducerar pigmentfläckar.
En special behandling för dekolletaget som effektivt reducerar rynkor, dämpar rodnad
och pigmentfläckar samt ger föryngrad spänst och lyster. Även effektiv mot acne och
oren hy. Huden blir jämnare och slätare och ditt dekolletage utstrålar ungdomlighet och
vitalitet.
fest, bröllop m.m
Ger tätare hudstruktur
- Ökar hudens upptagningsförmåga
- Ökar blodcirkulation och ämnesomsättning
- Stimulerar hudens egna kollagenproduktion
En unik, oscarsbleönad ansiktsapparat, som kombinerar iontophores (galvanisk ström) och ultraljud. Allt detta inkluderat i klassisk ansiktsbehandling.Rekomenderas även som kurform
Inkl.Vacumdränage,endodermal massage och oxygen infusion.
Oxygen infusion är en fantastisk metod för att behandla alla typer av ålderstecken hos huden. Pigmentförändringar,brist på spänst,linjer och rynkor eller celluliter kan reduceras med oxygen-tekniken.
En unik kombination av de två bästa och mest resultat givande anti-age tekniker som finns på marknaden idag. Sammansättningen av microneedling med oxygen infusion ger överlägsna och varaktiga resultat.

Fötter

Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader och fotmassage
Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, fotmassage samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr.
Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, peeling och fotmassage i fuktmask.
Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, lackning, peeling, massage och paraffininpackning.
Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, lackning, peeling, massage och paraffininpackning samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr.
Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, lackning samt peeling och massage i fuktmask samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr.

Händer

SHELLAC™ är ett professionellt lack som ger de vackraste lackningar med en fantastisk högglans och 14+ dagars hållbarhet. Helt unikt för SHELLAC™ är att ingen filning ska göras ovanpå nageln, varken vid applikation eller borttagning så att naglarna inte blir svaga eller skadade. Utöver att den är så skonsam att ta bort, är borttagningstiden riktigt snabb och görs på bara 5 min.
Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning och handmassage
Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, handmassage samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr.
Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, peeling, massage och paraffininpackning.
Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, peeling, massage och paraffininpackning samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr.
Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, peeling, massage och paraffininpackning.
Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, peeling och massage i fuktmask samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr

Händer o fötter

Klassisk handvård - nagelbad, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, lackning samt peeling och massage i fuktmask samt lackning.
Klassisk fotvård - fotbad, nagelbandsputsning, filning/klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, lackning samt peeling och massage i fuktmask samt lackning. I priset ingår ett nagellack, värde 159 kr. Utan lack 1200 kr

kroppen

En fantastisk apparat med den mest effektiva metoden för att avlägsna celluliter. Har ett ultra ljud på den ena delen och vakuum massage på den andra. Förebygger och behandlar också fibroser med hjälp av ultraljudet. Förbättrar hudens struktur och ökar cirkulationen.
För bästa resultat rekommenderas en kur på 10 ggr

Massage

Olja från brinnande låga. Varm vegetabilisk olja från smälta ljus används i denna massage. Doften väljer du på plats
Olja från brinnande låga. Varm vegetabilisk olja från smälta ljus används i denna massage. Doften väljer du på plats
Olja från brinnande låga. Varm vegetabilisk olja från smälta ljus används i denna massage. Doften väljer du på plats
Magic Pot representerar två moderna teknologier sammanförda i en apparatur, Radiofrekvens och vakuum. Dessutom blått och rött LED-ljus.


Rött LED-ljus har en cirkulationsökande effekt, stimulerar hudens funktioner, dränerar, medan det blå LED-ljuset är lugnande för huden, dämpar rodnad samt inflammationer.

Resultaten av Magic pot behandlingar innebär

Tighteningeffekt
Förbättrad struktur i bindväv. —
Ökad lymfcirkulation —
Ökad blodcirkulation —
Minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter och ömmande och svullna muskler
—Snabbare resultat, kortare behandlingstid —
Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp —
Djupgående muskelmassage som passar bra när du önskar mjuka upp ett mindre område som tex vader, ben eller kanske rygg o nacke!
En djupgående muskelmassage för en mjukare kropp och en stunds riktigt skön avkoppling!En skön och ordentlig helkroppsmassage
En skön och ordentlig helkroppsmassage inklusive en ordentlig huvudmassage o ljuvlig massage för trötta fötter!
Tekniken härstammar från den ayurvediska läran. Massage med varma örtkuddar är en massagemetod där massagen kombineras med dofterna från örterna och värmen ifrån kuddarna. En djup avslappning för hela kroppen.
Klassisk djupgående massage i kombination med användandet av varma och kalla stenar.
Stenar används dels som massageverktyg för att nå djupare ner i muskelaturen men de placeras
även ut på och under kroppen för att göra behandlingen till en helhetsupplevelse.

Spa behandling

Peeling med döda havssalt, extrakt från arabiskt kaffe och essentiella oljor som är utrensande och cirkulationdstimulerande. Inpackning med en kraftfull mix av grönt kaffe och indisk örtextrakt rensar kroppen från gifter och slaggprodukter. Avslutande massage
En effektiv och härligt renande samt mjukt återfuktande body scrub.
Nygatans
90 min 1.050,00 kr Mer info
En behandling för både kropp och ansikte. Kroppen peelas i en djuprengörande saltscrub och masseras in i en väldoftande bodylotion. Ansiktet rengörs och peelas, sedan masseras i en näringsrik mask.
Djupgående peeling med utrensande och cirkulationsstimulerande effekt. Varm helkroppsinpackning med marinlera och spirulina alger som är djuprengörande och utrensande. Avslutande massage. Behandlingen inkluderar även ansiktsmask

vaxning

Depilar system är en ny metod för permanent hårborttagning
Depilar system är en ny metod för permanent hårborttagning
Depilar system är en ny metod för permanent hårborttagning
Depilar system är en ny metod för permanent hårborttagning
Depilar system är en ny metod för permanent hårborttagning
Vax hel rygg
60 min 650,00 kr
Vax hela ben
60 min 650,00 kr

Ögon

Här får du en kort energigivande ansiktsbehandling under tiden du får färg på ögonfransar och ögonbryn.
Erbjudande!

öron

Behandlingen utgör ett bekvämt och oskadligt sätt att rensa hörselgångarna från allehanda föroreningar, framför allt vax och slaggprodukter. Ett visst mått av vax skall alltid finnas kvar i öronen som skydd mot intrång.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Nygatans Spa

Centralt beläget i Örebro finner du Nygatans SPA, en lugn vrå tillägnad ditt välbefinnade, mitt i stadens snabba puls. Vi erbjuder en mängd olika behandlingar för ditt yttre såväl som för din kropp och själ. Vi har även satt ihop paket för att kunna ge dig helheten.

Telefon 019104421
Webbsida
E-post
Adress
Nygatan 16 b
70211 Örebro