Vad vill du boka?


Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kraniosakral terapi

En kraniosakral behandling går ut på att hjälpa din kropp att hitta blockeringar som har uppstått på olika platser i kroppen. Detta gör jag genom inkännande, mycket lätt manipulation av olika strukturer i kroppen, med utgångspunkt från huvudet (kraniet) och korsbenet (sakrum).

Under ditt första besök hos mig går vi igenom din hälsa med syfte att bättre förstå bakgrunden till de besvär du vill ha hjälp med.

Hälsans Hus

En kraniosakral behandling går ut på att hjälpa din kropp att frigöra blockeringar som har uppstått på olika platser i kroppen. Detta gör jag genom inkännande, mycket lätt manipulation av olika strukturer, med utgångspunkt från huvudet (kraniet) och korsbenet (sacrum).

Behandlingen är särskilt lämplig vid nacke- rygg- höft och käkproblem samt vid stressrelaterade symtom som oro, ångest, utmattning, sömnsvårigheter m.m.
Den verkar också vid nervsmärtor och stelhet som uppstått t.ex. vid en operation och det är en lämplig behandling vid tinnitus.
Under ditt första besök hos mig går vi igenom din hälsa med syfte att bättre förstå bakgrunden till de besvär du vill ha hjälp med.

För ett gott resultat är det absolut bäst med en serie behandlingar. Men om du bara vill komma en eller ett par gånger för att gå ner i varv och få en skön vila, är du förstås också välkommen!Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar
Onsdagar
Adress
Fjällgatan 23 B
116 28 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗