Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fotvård

Klassisk fotvård ( Ej Medicinsk)
Fotbad, massage, fila, slipar med borr och klipper nagelband, avslutar med lack om så önskas.
Självklart får du te eller kaffe när du sitter i fotbad.

Frans och bryn färgning

Färgning av fransar eller ögonbryn plockning av bryn ingår
Färgning av fransar och bryn och självklart ingår plockning

Healing Massage

Hur går en regndroppsterapi-behandling till?
Du ligger först på rygg och får en energibalansering där jag håller mina händer på dina fotsulor. Därefter masseras sju utav oljorna in med Vita Flex-tekniken under fotsulorna på reflexpunkterna för ryggraden.
 
Du får sedan lägga dig på mage och oljorna "droppas" en och en utmed ryggraden och masseras in med fjäderliknande strykningar, Vita flex-teknik. Avslutar med varm handduk längs ryggen
En Regndroppsterapibehandling är djupt avslappnande
samtidigt som den är renande. Doften av oljorna påverkar även sinnet och känslorna.Regndroppsterapi består av en rad eteriska oljor som har höga antibakteriella egenskaper. Kombinationen av dessa oljor ger synergieffekter som angriper toxiska ämnen och bakterier som finns mellan ryggraden och musklerna.
 

Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Vill förmedla att oljorna är kraftfulla med mycket koncentrerad doft och kraftfulla aromer, som kan vara påträngande vid överkänslighet för dofter.
Denna behandling har allt, och är väldigt populär!
Healing massage är en kombinerad behandling som sker i tysthet . . i denna deluxe behandling börjar jag att droppa eteriska noga utvalda oljor längst ryggraden. Doften av oljorna påverkar även sinnet och känslorna. Regndroppsterapi består av en rad eteriska oljor som har höga antibakteriella egenskaper. Kombinationen av dessa oljor ger synergieffekter som angriper toxiska ämnen och bakterier som finns mellan ryggraden och musklerna. därefter börjar jag med en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Jag smyger även in varma lavastenar för att spända muskler ska slappna av lättare. Sedan förmedlar jag livsenergin med mina händer som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och aktiverar självläkningsprocessen i kropp och själ. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt, kanske inte alltid där du själv tror..
Sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk ”detox” där vissa utrensningar kan ske. Reiki energin lindrar även smärta ,är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet, jobbar med självkänsla och självförtroende
Denna behandling är djupt stressreducerande och fantastisk när du känner dig trött och är energi tömd, lindrar ångest, mildrar huvudvärk, kroniska och tillfälliga smärtor, om du är spänd och har varit eller är utbränd. Denna behandling är djupt stressreducerande.
Reiki energin är bra för alla, människor, djur växter och kan aldrig vara farlig!
Denna behandling är enbart för kunder med presentkort från SMARTBOX. Healing massage är en kombinerad behandling som sker i tysthet . Jag börjar med en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage  som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Jag smyger in varma lavastenar i massagen. Sedan förmedlar jag  livsenergin med mina händer som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och aktiverar självläkningsprocessen  i kropp och själ. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt, kanske inte alltid där du själv tror..

Sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Reiki energin lindrar även smärta ,är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet, jobbar med självkänsla och självförtroende

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött och är energi tömd, lindrar ångest, mildrar huvudvärk, kroniska och tillfälliga smärtor, om du  är spänd och har varit eller är utbränd. Denna behandling är djupt stressreducerande.
Healing Massage Release & Relax

En kombinerad behandling som sker i tysthet . Jag börjar med en djupt avslappnande och rogivande lätt massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan, där jag även smyger in varma lavastenar för att spända muskler skall slappna av lättare Sedan går jag över kroppen och förmedlar energin med händerna på olika positioner som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror..
Behandlingen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet.
Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömn problem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Många klienter brukar tacka för ”En veckas semester” efter behandlingen!
Hela behandlingen inkl samtal tar ca 75 min
Jag använder Reik som healing teknik

Healing

Det är en mycket avslappnande behandling, som löser upp spänningar i din kropp, fyller på med energi, renar ditt system från gifter, löser upp blockeringar mentalt och fysiskt, sänker stressnivån, och puls, samt stärker upp immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror..
Behandlingen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" brukar jag kalla det, där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet.

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömn problem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Många klienter brukar tacka för ”En veckas semester” efter behandlingen!
Hela behandlingen och inkl samtal kommer att ta ca 75 min

En kombinerad behandling som sker i tysthet . Jag börjar med en djupt avslappnande och rogivande massage, där jag även smyger in varma lavastenar för att spända muskler lättare ska slappna av. ca 30 min, som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan går jag över kroppen och förmedlar energin med händerna på olika positioner både på fram och baksida av kroppen som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den sparkar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror..
Behandlingen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet.
Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömn problem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.
Många klienter brukar tacka för ”En veckas semester” efter behandlingen!
Hela behandlingen inklusive samtal kommer att ta ca 110 min
Jag använder mig av Reiki som healingteknik i mina behandlingar

Reiki Healing

Distanshealing
Jag brukar rekommendera att du kommer första gången på en healing på plats för samtal och fysisk behandling och sedan kan vi fortsätta på distans om du har svårt att ta dig till plats Stockholm. Men självklart går det bra även om vi inte träffas. Då vill jag gärna att du i meddelande rutan skriver lite kort om vad du vill ha hjälp med och vart du bor.


Distanshealing fungerar bra var du än befinner dig i Sverige eller resten av världen.

Distanshealing är bra för dig som känner dig stressad, trött, deprimerad, har värk,oro, ångest eller sömnproblem.Eller bara för en stund med påfyllning av energi och enbart vill koppla av en stund och gå långt in i dig själv.

Så här går healing på distans till.

Ligg eller sitt bekvämt vid bokad tid och stäng av mobilen och datorer etc och se till att du har det lugnt och skönt och bara ha intentionen av att ta emot healingen. Tänd gärna ett värmeljus . Efter ca. 20-30 är det klart och många gånger somnar man. Drick mycket vatten efteråt då viss utrensningar kan ske. Jag rekommenderar också att samma dag du fått healingen ska du bara ta det lugnt och inte stressa iväg utan låta energin få jobba med dig och ditt energisystem så lugnt som möjligt.

Vill du återkoppla om du har några frågor så når du mig på mail .helene@healthcarebyjigler.se och jag svarar så fort jag får möjlighet
Healingenergin går dit den behövs och allt sköter sig själv. Ha tillit.

Jag tror att vi många gånger kan bli dåliga pga. en massa instängda känslor vi har i vår kropp, en vacker dag har kroppen fått nog, och vi får ont någonstans eller känner oss trötta energifattiga, oroliga och deprimerade. Tyvärr lyssnar vi väl inte alltid inåt och gör något åt saken, utan det lättaste är väl många gånger att ta en tablett och hoppas att det ska gå över,

Du betalar via Swish 070-7821782
eller Bg: 375-4447 och märk med ditt namn

Hoppas du får en skön stund


Health Care by Jigler

Health & Care By Jigler är ett hälsoforum med olika behandlingar,
Reiki Healing / Healingmassage/fotvård.
Vi håller även kurser i Reiki 1 & Reiki 2 och healingmassage utbildning

Lokalen uthyres för :

Föreläsningar, utbildningar, möten och workshops

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Kungsholms Kyrkoplan 4
112 24 STOCKHOLM
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗