Hedens Osteopati AB

betyg4.6 Fantastiskt bra(300 betyg)
Wadmansgatan 9, 412 53, Göteborg
Du som patient kan känna dig trygg i att jag endast arbetar om jag känner mig frisk och kry. Handsprit finns tillgängligt och arbetsytor rengörs regelbundet. Varför ska du besöka en osteopat och just mig? Du vill få hjälp med din akuta smärta eller långvariga värk och få en förståelse för dina symtom och vad som orsakar dessa. På så vis kan du bli din egna terapeut emellan behandlingstillfällena. Hur går vi tillväga för att åstadkomma detta? Tillsammans går vi igenom ditt aktuella besvär och sätter det i en större kontext. Den större kontexten innebär att dina symtom relateras till yrke, aktivitetsnivå, stress/spänning i livet och ev skador/sjukdomar etc. Kan vi ta finna ut orsaken till dina besvär och via effektiv osteopatisk behandling behandla orsaken leder detta till att dina symtom upphör alternativt reduceras och din livskvalitè förbättras. Du kan ta hjälp av mig vid akuta besvär såväl som långvariga. Vanliga behandlingsområden/symtom är: Ländryggssmärta Nackspärr Stelhet Muskelvärk Ischias Artros Smärtor i axel och skuldra Låsningar i bröstrygg/revben Frozen shoulder Har du ett annat besvär du undrar om jag kan hjälpa dig med, hör av dig på 031- 20 92 60 eller via mail: info@hedensosteopati.se Ni hittar mig på Wadmansgatan 9. Varmt välkomna! Hälsningar Erik Osteopat Bsc (HONS) Osteopat D.O

Boka tjänst

  • Osteopatisk behandling40 minuter, 795 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Erik Svensson
(300 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
300 betyg
till Erik Svensson
Erik är en fantastisk bra osteopat.
till Erik Svensson
Jag hade velat att han berättade vad han gjorde. Det var så tyst och då blir det lite jobbig stämning. Jag tycker det är skönare när den som behandlar förklarar vad han gör hela tiden så man slipper ligga och undra och måste fråga själv.
till Erik Svensson
Ett proffs!
till Erik Svensson
Kropp & själ helt återställt! Erik är bara så grym och väldigt lyhörd! Tack!

Om företaget

Hedens Osteopati drivs av mig Erik Svensson. Jag tog min examen här i Göteborg på Skandinaviska Osteopathögskolan -12. Det viktigaste för mig som terapeut är att du som patient känner dig trygg, säker och lyssnad på. Jag garanterar dig ett hjärtligt och professionellt bemötande, detta är av högsta betydelse för ditt tillfrisknande och rehabilitering. Kliniken är belägen i centrala Göteborg med väldigt goda parkeringsmöjligheter.

Bilder