1. Hem
 2. Friskvård Göteborg

Hedens Osteopati AB

betyg4.6 Fantastiskt bra(355 betyg)
Wadmansgatan 9, 412 53, Göteborg
Du som patient kan känna dig trygg i att jag endast arbetar om jag känner mig frisk och kry. Handsprit finns tillgängligt och arbetsytor rengörs regelbundet. Varför ska du besöka en osteopat och just mig? Du vill få hjälp med din akuta smärta eller långvariga värk och få en förståelse för dina symtom och vad som orsakar dessa. På så vis kan du bli din egna terapeut emellan behandlingstillfällena. Hur går vi tillväga för att åstadkomma detta? Tillsammans går vi igenom ditt aktuella besvär och sätter det i en större kontext. Den större kontexten innebär att dina symtom relateras till yrke, aktivitetsnivå, stress/spänning i livet och ev skador/sjukdomar etc. Kan vi ta finna ut orsaken till dina besvär och via effektiv osteopatisk behandling behandla orsaken leder detta till att dina symtom upphör alternativt reduceras och din livskvalitè förbättras. Du kan ta hjälp av mig vid akuta besvär såväl som långvariga. Vanliga behandlingsområden/symtom är: Ländryggssmärta Nackspärr Stelhet Muskelvärk Ischias Artros Smärtor i axel och skuldra Låsningar i bröstrygg/revben Frozen shoulder Har du ett annat besvär du undrar om jag kan hjälpa dig med, hör av dig på 031- 20 92 60 eller via mail: info@hedensosteopati.se Ni hittar mig på Wadmansgatan 9. Varmt välkomna! Hälsningar Erik Osteopat Bsc (HONS) Osteopat D.O
18778

Boka tjänst

Osteopati Göteborg

 • Osteopatisk behandling
  40 minuter, 795 krMer info

utövare

noImage
Erik Svensson
4.6
(355 betyg)

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
355 betyg
Jose C.
till Erik Svensson
Det kändes bra, profesionell hjälp

Visa mer

Tamam A.
till Erik Svensson
Jag hade ont nästan ett år, ryggsmärtor hade jag 24 timmar, ibland vaknade jag mitt på natten pga smärtor. Under den tiden gick jag till sjukgymnasten men det hjälpte inte mig. Då fick jag råd av en kompis att komma till Erik och det gjorde jag. Jag fick behandling 40 minuter och efter det allt ont försvann, underbart behandling och duktig osteopat. Tack för allt hjälp jag fick av dig.

Visa mer

Antonio N.
till Erik Svensson
Grymt nöjd👍

Visa mer

Suzanne F.
till Erik Svensson
Professionell och personlig. Alltid bra behandling. Känner mig alltid respektfullt och väl bemött. Han är toppen helt enkelt.

Visa mer

Om företaget

Hedens Osteopati drivs av mig Erik Svensson. Jag tog min examen här i Göteborg på Skandinaviska Osteopathögskolan -12. Det viktigaste för mig som terapeut är att du som patient känner dig trygg, säker och lyssnad på. Jag garanterar dig ett hjärtligt och professionellt bemötande, detta är av högsta betydelse för ditt tillfrisknande och rehabilitering. Kliniken är belägen i centrala Göteborg med väldigt goda parkeringsmöjligheter.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • MånStängd
  • Tis09:00 - 17:00
  • OnsStängd
  • TorStängd
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 0312092 XXVisa nummer

 • Wadmansgatan 9, 412 53, Göteborg