1. Hem
 2. Friskvård Kristianstad

Intuition & Tillit - en väg till glädje och inre frid

betyg4.4 Mycket bra(12 betyg)
Din telefon, 29194, Kristianstad
Vill du ett snabbt svar på en fråga, kan du alltid prova experthjalp.se 0939-2015500 kod 487 ( 23.90kr/ min) eller min egen linje 0939-1147055 (19.90kr/min) Att förmedla budskap till människor som står i vägskäl i livet, eller som "bara " behöver få bekräftelse på det de redan vet, har jag gjort så länge jag kan minnas. Det är ofta starka möten med ,de vägvisare och hjälpare de har omkring sig. Och många är de som återkommer med jämna mellanrum för att få ytterligare kunskap, insikter och del av visdomar. Har du en relation du vill få belyst, eller kanske du har många frågor just nu som du vill ha svar på? Ring upp mig på 0723-504856 på avtalad tid och jag kopplar upp mig på det som ska komma igenom för dig. Om möjligt spela gärna in det jag säger, så att du kan lyssna igen och få nya insikter och budskap för varje gång. Bäst för mig om jag inte vet något alls om dig första gången. Mer info under respektive tjänst. Jag har alltid varit en sökare och medveten om den andliga dimensionen. Upptäckte tidigt att jag inte var som andra, har alltid haft stark intuition, känt på mig saker och pratat med mitt högre jag. Drev i 18 år en alternativ förmedling (AJKON) inom alternativ medicin och andlig och personlig utveckling De sista åren har jag väckt liv i mina andliga förmågor igen och har gått ett 10-tal kurser sen dess. Jag har gått kurser för bl.a. 1995 Marie-Louise Cronstedt - tarot 1996- 2004 Mikael Kvist - Änglahealing och Multidimensionell kunskap 2016 - Susanne Jönsson - Helhetsterapi, kanalisering, regressionsterapi 2018 - Anna Larsson - Avancerat ljusarbete 2018 - Zhenita Philipsson - Medial utveckling 2018- 2019 - Maria Nylow - Änglamediationsledare 2019 - Paula Rabeus - Transmedium 2020 - Camilla Elfving - Medium och transmedium ( fyra kurser) 2020 - Jane Lytzell - Medium och transmedium ( två kurser) 2020-2021 - Solkarina - Esoterisk rådgivare,  ( sju kurshelger) 2022 - Ewa Olsson - Mediumskap, intuition & personlig utveckling 2022 - Marita Pettersson - Transmedium och healing Feedback: Jag har inte varit med om detta förut, det var underbart o mkt upplyftande för mig. Det kändes både tryggt o mycket seriöst. Ja jag kunde verkligen relatera till budskapet då jag alltid känt mig väldigt nära just älvor. Tyckte allt var väldigt bra o kändes helt rätt. Av tio möjliga var detta en 10:a 💗stort tack, detta var mycket värdefullt för mig!/ Camilla L. Jag har inte gjort det här förut, men jag kände mig trygg och det kändes seriöst. Budskapet var klockrent, stämde så bra. Hur det är nu och hur jag känner igen osv. Det var bra att jag kunde bara sitta och lyssna och att du var tydlig med hur jag skulle göra. Det var bra eftersom det stämde så och jag kände som att jag var med. Avslappnad, chockad, rörd, glad och fått mer energi och mycket att tänka på och vet att jag kan be om hjälp!!! 10 av 10 möjliga! Eva S. Välkommen med din bokning!

Boka tjänst

Läsning & vägledning via telefon

 • Intuitiv vägledning med budskap
  45 minuter, 750 krMer info
 • Vägledning via tel 0939-1147055
  10 minuter, 199 krMer info

På distans för kroppen

 • Spirituell healing - distans för en person
  90 minuter, 1 250 krMer info
 • Spirituell healing - distans för två personer
  90 minuter, 650 krMer info

coach

noImage
Anna Torsdotter
4.4
(12 betyg)
Intuitiv coach, vägledare & spirituell healer

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
12 betyg
Dorothée Ö.
till Anna Torsdotter
Jag satte mig i en fotölj och väntade på att något skulle hända. Anna hade förberett mig noga om hur hon arbetade. Det var en skillnad som var en skillnad. Jag kände när energierna kom och var de jobbade. Jag talade om för de som kom vad jag behövde men de jobbade överallt. Jag upplevde det mest på fysiskt plan. Efter ett tag lade jag mig i soffan och sov. Vaknade när behandlingen var slut. Jag var glad att energierna kändes så påtagliga. Dagen efter fick jag mycket gjort.

Visa mer

Stina L.
till Anna Torsdotter
Jag är på ett ställe i livet när min kropp inte orkar mer och börjar stänga ner olika funktioner. Pressen har varit för stor under alldeles för lång tid. Jag bokade healing med Anna för att jag var i akut behov av hjälp. Healingen har varit en fantastisk upplevelse och äntligen känner jag att jag är levande igen!

Visa mer

Linda N.
till Anna Torsdotter
Det var väldigt avslappnade och energigivande. Jag trodde att jag skulle ha svårt att ligga stilla under hela den avsatta tiden…men inte alls, tiden bara försvann. Efteråt var jag piggare och fylld av energi!

Visa mer

Monica P.
till Anna Torsdotter
Ett mycket professionellt och respektfullt bemötande fick jag av Anna när jag som nybörjare fick min första läsning. Det har gett mig nya tankar men även en bekräftelse på det jag innerst inne vetat men inte riktigt vågat tro på! Jag kan varmt rekommendera en intuitiv vägledning med Anna. Monica Portin

Visa mer

Om företaget

Företaget startade redan 1995 och har varit verksamt inom andlig och personlig utveckling sedan dess, i olika skepnader. Nu med vägledning och förmedling av budskap, insikter och möjligheter till frid inom via telefon. För kroppen på distans!

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07235048 XXVisa nummer

 • Din telefon, 29194, Kristianstad