Funktionsmedicinskt center

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
Videllsgatan 6, 291 54, Kristianstad
Funktionsmedicinskt Center är specialiserade på naturlig behandling vid kronisk sjukdom, optimering av hälsa, välmående och livsstil. Vi söker orsaken till de symtom som upplevs och arbetar sedan systematiskt med att återställa och optimera funktion i kroppens olika system. Vi gör en omfattande bedömning av din hälsostatus genom hälsoformulär, samtal och A.R.T.™ (Autonomic Response Testing™) för att identifiera vad som orsakar de upplevda symtomen. Områden vi arbetar med Fästingrelaterade infektioner, autoimmunitet, kroniska smärttillstånd, återkommande infektioner, hormonella problem, trötthet & utmattning, led & muskelvärk, huvudvärk & migrän, mage & tarm, hudåkommor, arbetsskador, idrottsskador, träningsrådgivning, viktproblem...med mera Vi är utbildade på Klinghardt Institute och arbetar bland annat med A.R.T.™ (Autonomic Response Testing), kost- och näringsterapi, örtmedicin/fytoterapi, homeopati, livsstilsförändringar och sann detox. Läs mer  på vår hemsida: www.fmcenter.se

Boka tjänst

 • Nybesök 90-120 minuter90 minuter, 1 295 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök 45-60 minuter 45 minuter, 645 kr · Mer info
  Boka
 • Telefonkonsultation15 minuter, 195 kr · Mer info
  Boka
 • Nybesök 60 minuter60 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Henrik Karström
(23 betyg)
Kost & näringsterapeut, Örtmedicin, A. R. T.
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
till Henrik Karström
Helt fantastiskt på alla sätt! 👍👍👍
till Henrik Karström
Innehållsrik kunskap framförd på ett engagerat och förståeligt sätt ! Ger TID ...
till Henrik Karström
Känner sig så väl omhändertagen och väl bemött. Hög trovärdighet.
till Henrik Karström
Jag blev väldigt väl mottagen och grundligt testad. Jag fick god och intressant information och kände att de tog sig all tid i världen med/för mig! Ettt väldigt behagligt besök.

Om företaget

Funktionsmedicinskt Center är specialiserade på naturlig behandling vid kronisk sjukdom, optimering av hälsa, välmående och livsstil. Vi söker orsaken till de symtom som upplevs och arbetar sedan systematiskt med att återställa och optimera funktion i kroppens olika system. Vi gör en omfattande bedömning av din hälsostatus genom hälsoformulär, samtal och A.R.T.™ (Autonomic Response Testing™) för att identifiera vad som orsakar de upplevda symtomen. En majoritet av de hälsoproblem som upplevs idag är kopplade till livsstil. Vi lägger stor vikt vid optimering av livsstil och använder sedan en rad beprövade och vetenskapligt verifierade behandlingsmetoder, individuellt anpassade efter din specifika situation, för att nå bästa resultat på kortast möjliga tid. Vi är utbildade på Klinghardt Institute och arbetar bland annat med A.R.T.™ (Autonomic Response Testing), kost- och näringsterapi, örtmedicin/fytoterapi, homeopati, livsstilsförändringar och sann detox.

Bilder