1. Hem
 2. Hälsa Kristianstad

Funktionsmedicinskt center

betyg4.9 Fantastiskt bra(57 betyg)
Videllsgatan 6, 291 54, Kristianstad
Funktionsmedicinskt Center är specialiserade på naturlig behandling vid kronisk sjukdom, optimering av hälsa, välmående och livsstil. Vi söker orsaken till de symtom som upplevs och arbetar sedan systematiskt med att återställa och optimera funktion i kroppens olika system. Vi gör en omfattande bedömning av din hälsostatus genom hälsoformulär, samtal och A.R.T.™ (Autonomic Response Testing™) för att identifiera vad som orsakar de upplevda symtomen. Områden vi arbetar med Fästingrelaterade infektioner, autoimmunitet, kroniska smärttillstånd, återkommande infektioner, hormonella problem, trötthet & utmattning, led & muskelvärk, huvudvärk & migrän, mage & tarm, hudåkommor, arbetsskador, idrottsskador, träningsrådgivning, viktproblem...med mera Vi är utbildade på Klinghardt Institute och arbetar bland annat med A.R.T.™ (Autonomic Response Testing), kost- och näringsterapi, örtmedicin/fytoterapi, homeopati, livsstilsförändringar och sann detox. Läs mer  på vår hemsida: www.fmcenter.se
15034

Boka tjänst

Funktionsmedicin

 • Nybesök 90 minuter
  90 minuter, 1 795 krMer info
  Boka
 • Återbesök 45-60 minuter
  60 minuter, 795 krMer info
  Boka
 • Telefonkonsultation
  15 minuter, 295 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Henrik Karström
4.9
(57 betyg)
Kost & näringsterapeut, Örtmedicin, A. R. T.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
57 betyg
Anna-Lena H.
till Henrik Karström
Rekommenderar starkt regelbundna besök till den kunnigaste person jag någonsin träffat när det gäller hälsa och välmående. Har fått fantastisk hjälp både vad gäller smärtproblematik men även med mycket annat i kroppen som varit i olag, sammataget har min livskvalité ökat enormt det senaste året.

Visa mer

Janusz S.
till Henrik Karström
lugn avslappnad diskussion , hittar snabbt störningsmoment

Visa mer

Annika M.
till Henrik Karström
Jag upplevde att Henrik har stor kunskap om hur allt hänger ihop i kroppen o hur det påverkar oss. Jag kände mig i trygga händer under hela behandlingen. Jag kan varmt rekommendera andra att testa denna behandling.

Visa mer

Maria B.
till Henrik Karström
Mer än nöjd med mitt besök! Har upplevt stora positiva förändringar på min kropp under 3 månader då min behandling pågått. Rekommenderas varmt!!!

Visa mer

Om företaget

Funktionsmedicinskt Center är specialiserade på naturlig behandling vid kronisk sjukdom, optimering av hälsa, välmående och livsstil. Vi söker orsaken till de symtom som upplevs och arbetar sedan systematiskt med att återställa och optimera funktion i kroppens olika system. Vi gör en omfattande bedömning av din hälsostatus genom hälsoformulär, samtal och A.R.T.™ (Autonomic Response Testing™) för att identifiera vad som orsakar de upplevda symtomen. En majoritet av de hälsoproblem som upplevs idag är kopplade till livsstil. Vi lägger stor vikt vid optimering av livsstil och använder sedan en rad beprövade och vetenskapligt verifierade behandlingsmetoder, individuellt anpassade efter din specifika situation, för att nå bästa resultat på kortast möjliga tid. Vi är utbildade på Klinghardt Institute och arbetar bland annat med A.R.T.™ (Autonomic Response Testing), kost- och näringsterapi, örtmedicin/fytoterapi, homeopati, livsstilsförändringar och sann detox.

Bilder

Medlem i Komplementärmedicinska RiksförbundetMedlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån12:00 - 18:00
  • Tis15:00 - 18:00
  • Ons15:00 - 18:00
  • Tor15:00 - 18:00
  • Fre12:00 - 18:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07902795 XXVisa nummer

 • Videllsgatan 6, 291 54, Kristianstad