Vad vill du boka?

Missa inte att vi har flyttat! Ny adress Upplandsgatan 74
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Har man permanentlack på sina naglar innan en fotvård eller manikyr, behöver man ta bort lacket själv innan eller boka borttagning av permanentlack. Vi säljer egen remover för hemmabruk.

Dermapen

T ex ögon, mun, hals, händer
Vid t ex behandling av pigmentering, akneärr, akne antiaging mm
Ställ alla dina frågor och få en genomgång på behandlingen.

FreezPen

Ta bort oönskade fläckar som t e x pigmentfläckar/ åldersfläckar, fibrom, skintags, seborroiska keratoser mm.

Behandlingen kostar från 650 kr och uppåt beroende på hur många/ stora fläckar vi tar bort.
Boka gärna in konsultation innan för att veta exakt pris.

Viktigt att kolla så alla fläckar är godartade förändringar med läkare innan frysbehandlingen.

Ungefärligt prisbild:
1-2 st - 650 kr st
3-4 st - 500 kr st
5-uppåt - 400 kr st

Friskvård

Vill du använda din friskvårdspeng för fotvård. Då väljer du detta behandlingsalternativ. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och konsultation. Denna behandling fokuserar på förebyggande fotvård och behandlas efter kundens behov. Naglar tas om hand och fotsulan filas. Behandlingen avslutas med fotmassage med en kräm anpassad för foten.

kombinationsbehandling - käkled

Denna behandling bokas endast vid återbesök. Vi gör en kombinationsbehandling utav det du har sökt för innan. Käkled - zonterapi - smärtbehandling - laserterapi exempelvis och du vill ha 90 min.

Konsultation

Fotkonsultation, vi undersöker din fot, dina fotvalv och du får svar på dina frågor rörande din fot. Du får tips och råd hur du bäst sköter om dina fötter. Finns det tid så påbörjar vi behandling om det behövs

Käkledsbehandling

Smärta och ont i kroppen vart kommer det ifrån?
Kanske från spända käkleder.
Spänningshuvudvärk kommer ofta från käke och nacke. Här vill vi jobba bort din huvudvärk och eventuell tinnitus. Många biter ihop och det ger problem i hela kroppen. Vi masserar nacken och går igenom alla käkens muskler, även inne i munnen. Du kommer att få tillbaka rörligheten i nacken och bli inte förvånad om även höfterna känns rörligare efter behandlingen.

Specialpris vid bokning av 3 ggr 2500 kr

Laserbehandling

Laserbehandling mot smärta i kroppen eller hudbesvär.
15 min x 10 ggr (Den 10:e gången gratis)

Oftast sälj detta in efter att du har varit på behandling och vi vet vad du behöver.


Laserbehandling mot smärta i kroppen eller hudbesvär.
30 min x 10 ggr (Den 10:e gången gratis)

Kuren skräddarsys med din terapeut.
Hudbesvär som t ex acne, rocacia, eksem mm
Behandlingen startar med rengöring av huden, konsultation, laser av huden, avsluta med serum och dag/nattkräm
Erchonia Klass 2, Low Level Laser Therapy använder vi vid olika typer av smärtproblematik t ex , muskelsmärta, nervsmärta, artros, musarm mm.
Erchonia Klass 2, Low Level Laser Therapy använder vi vid olika typer av smärtproblematik t ex , muskelsmärta, nervsmärta, artros, musarm mm.

Tillval av laser när du redan bokat massage, fotvård, zonterapi eller ansiktsbehandling.

Lunula laser - smärta

Bokas endast efter konsultation med kliniken. Du har bara 1 hand el fot som ska behandlas.
Smärta - liktorn - inflammation - trasiga naglar - artros - Sår mm

Medicinsk fotvård

Vi bygger och stärker upp en trasig nagel för att hjälpa den att växa över nagelbädden vid skada eller om du har nagelsvamp.
Behandlingen gäller endast en nagel. Vid fler tillägg om 150 kr per nagel.
Delbehandling av liktorn 1-2 st. Bokas in vid akuta besvär när man snabbt vill ha bort något ont.
Svampkunder bokar även sin nedfräsning och underhållning av sina naglar under denna behandling.
Behandlingen bö
Medicinsk Fotvård som avslutas med att fötterna smörjs in med fotkräm anpassad för just din fot. Naglarna lackas med märket Divine. Du får sedan med dig lacket hem.
Behandlingen börjar med fotbad och konsultation, hur mår dina fötter ? Naglarna får en noggrann rensning som även klipps och filas för att färgen ska sitta bra. Förhårdnader, liktornar och hälsprickor tas om hand. Vi använder märket Calgel som är skonsam för dina naglar. Det penslas på och härdas i UV lampa. Behandlingen avslutas med fotmassage.

OBS! Har du gellack på innan måste borttagning av permanent lack bokas innan, eller om du tagit bort det själv innan.
Medicinsk fotvård som avslutas med fot och underbensmassage. Bra behandlingsalternativ om ni har mycket som behöver tas om hand på fötterna.

Nagelsvamp

Fortsättning av Lunula laser behandling mot nagelsvamp. Bokas endast om du har varit på behandling tidigare. 1-2 veckor efter din senaste behandling.
Lunula laser är en effektiv, smärtfri och beröringsfri lågenergi laser. FDA godkänd och framtagen för att behandla nagelsvamp och skadade naglar. Lunulan är unik - kallaser som inte skadar dina naglar och har två våglängder , 635 nm violett ljus och rött 405 nm.
Vi rekommenderar 4-8 behandlingar.
Första gången ingår konsultation och nedfräsning utav naglarna. 2 och 3 behandlingen endast laser. 4 behandlingen ingår nedfräsning.
Ett enkelt och smidigt sätt att få svar på om du har svamp eller annan infektion. Vi använder " Fungi Check" från HFL och et tar endast 10 min att få svar.

Nagelsvamps provtagning

Vi använder FungiCheck från HFL. På endast 10 minuter har du ett svar.

Nageltrång

Nageltrångsbehandlingen sker utan bedövning. Alla nageltrång är olika - vad som oftast görs är nagelklipp i falsen, rensning av hård hud i falsen , rengöring och omläggning. Kan behövas flera behandlingar för att bli helt bra.

Smärtbehandling

För att din kropp ska fungera optimalt måste ditt nervsystem vara i balans. Nervsystemet administrerar och integrerar alla funktioner och ger oss möjlighet till rörelse och aktivitet.

Här kommer vi att hjälpa dig att reducera smärta, öka din kroppsfunktion och prestation.

Behandlingen har en lång konsultation - viktigt med att veta din historia. Olika tester görs i konsultationen. Muskel och seende bla. Behandlingen innefattar även laserbehandling med PLtouch.

Vårtor

Fotvårtsbehandling. Vårtorna skärs ner med skalpell sedan fryser vi vårtorna 2 X 5-10 sek. Tiden kan variera beroende på vart vårtorna sitter. 650 kr per tilfälle.
Vi använder en klinikbehandling" Verrutop". Den gör inte ont och passar alla, även barn och aktiva personer. Vårtor är besvärliga och kan ta tid att bli av med. Det finns flera olika behandlingsmetoder. Standard som första behandling är verrutop och sedan får du sitta i lunula laser i 6 minuter för att få igång kroppens egna imunförsvar. Vårtor är ett virus!
Vi skär ner dina vårtor och behandlar med verrutop eller frysning. Vi konsulterar om du vill ha tillval med laser el öronakupunktur a 100 kr.
Vårtor är ett virus, viktigt att själv jobba med att öka sitt imunförsvar.

Zonterapi

Vi börjar behandlingen med zonterapi. Genom tryck och massage stimulerar vi zoner och organ i kroppen. Då hjälper vi kroppen till självläkning och tar bort eventuella obalanser. Sedan går vi över till att göra en medicinsk fotvård. Här ingår inget fotbad. Bokas endast om du har varit på tidigare besök.
Kom gärna med rena fötter men EJ insmorda.
Behandlingen görs på torra fötter där jag masserar och klämmer och trycker på både ovansida och undersida. Det finns reflexzoner på fötterna som vi aktiverar via tryck. Med massage ökar vi blodcirkulationen och även lymfans kretslopp. Behandlingen kan göra ont men kan inte skada dig. Många upplever den som ontskön. Vi behandlar bla, hudbesvär, svagt imunförsvar, huvudvärk, migrän, muskelvärk, astma mm.
Läs gärna mer om zonterapi på www.harligafotter.se

Ansiktsbehandlingar

Gör du en ansiktsbehandling med fokus, rosacea, akne, perioral dermatit, eksem mm kan du välja till den medicinska lasern för att öka läkningsprocessen.
Kontakta din terapeut för mer frågor.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, 20 % aha-peeling, claryfying peel booster, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
Aha-syrakur på 6 behandlingar, 30 min per gång.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, 20 % eller 30% aha- peeling, antioxidant peel booster, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, guld masken, skalpmassage, dagkräm och ögonkräm.


OBS, Du kan göra tillval på färgning av fransar och bryn till denna behandling.
I denna kortare ansiktsbehandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, peeling, djuprengörande mask, skalpmassage, lättare ansiktsmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.

Peeling och mask skräddarsys alltid i våra klassiska ansiktsbehandlingar. Oavsett om du önskar enzympeeling, aha-syra eller kornpeeling, så behöver man inte göra något extra tillval. Allt för du ska få en så optimal behandling som möjligt utan krångel.

OBS, Du kan göra tillval på färgning av fransar och bryn till denna behandling.
Här finns det extra utrymme för att kunna fokusera på något av momenten, t ex längre portömmning eller varför inte längre massage för mer avslappning.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.

Peeling och mask skräddarsys alltid i våra klassiska ansiktsbehandlingar. Oavsett om du önskar enzympeeling, aha-syra eller kornpeeling, så behöver man inte göra något extra tillval. Allt för du ska få en så optimal behandling som möjligt utan krångel.

OBS, Du kan göra tillval på färgning av fransar och bryn till denna behandling.

Övrig fotvård

Massagen har förutom att det är skönt en god verkan på foten. Den ökar blod- och lymfcirkulationen, tar bort spänningar och trötthet i foten, verkar smärtlindrande och har även en avslappnande och lugnande inverkan på hela människan. Behandlingen börjar med fotbad.
Behandlingen fokuseras endast på dina naglar. Naglarna rensas, klipps och slipas. Du väljer färg och naglarna lackas med gellack. Detta lack håller sig fint och sitter länge utan att skava bort.
Foten smörjs in med en kräm som passar dina fötter.

OBS! har du gammalt permanentlack innan boka in tillval borttagning eller ta bort lacket själv innan.
Fokus på dina naglar!
Behandlingen börjar med ett fotbad som följs av en lätt filning av huden. Naglarna klipps, slipas och nagelbanden rensas. Du får en fin läcker färg på dina naglar. Behandlingen avslutas med en skön fotkräm.

Microblading/ 3-D tatuering på bryn

Genomgång av Microblading. Vad vi kan göra för just dig och dina bryn.
Behandlingen består av två delar med 4-7 veckors mellanrum. Vid tatuering införs pigment i huden med hjälp av nål. Vi skapar strå för strå vilket ger ett naturligt utseende.

Händer

Få ett hållbart resultat med gel-lack.

OBS, har du gammalt permanent lack innan boka in borttagning av lack eller ta av själv.
Manikyr med behandling av nagelbanden, filning och klippning av naglar, massage samt lackning.
Du får med dig ett lack hem i denna behandling.

Massage

Denna behandling är för dig som behöver hjälp med tex stela och ömma muskler. En mer djupgående behandling.

Kan med fördel kombineras med våra lasrar vid mycket besvär. Fråga din terapeut om detta.
I denna behandling jobbar vi igenom hela kroppen. En djupgående massage för dig med ömma och stela muskler.

Kan med fördel kombineras med våra lasrar vid problem. Rådgör med dig terapeut.
I denna behandling är det fokus på något område t ex rygg. En djupgående massage för dig med ömma och stela muskler.

Kan med fördel kombineras med våra lasrar vid problem. Rådgör med dig terapeut.
Hjälper dig komma ner i varv, mjukar upp musklerna med SPA-massage och varma lavastenar. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress.
Ökar cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta.
Halvkroppsmassage: rygg, axlar och nacke
Ökar cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta.
Ökar cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta.
En lugnande och avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Passar dig som behöver en ordentlig avslappning.
Halvkroppsmassage: Rygg, axlar och nacke.
En lugnande och avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Passar dig som behöver en ordentlig avslappning.
En lugnande och avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Passar dig som behöver en ordentlig avslappning.

Ögonen

Få en fin form på dina bryn. Här används både pincett och tråd för att få ett riktigt fint resultat.
Inkl brynplock
Inkl brynplock
Tillval till din ansiktsbehandling
Tillval till din ansiktsbehandling

SPA-behandling

Lilla SPA-paketet inleds med en underbar aromainpackning, medan du ligger insvept i varm olja får du en ansiktskur som inkluderar rengöring, ansiktsvatten, ansiktsmask, lättare ansiktsmassage, skalpmassage, dagkräm och ögonkräm. Vi avslutar behandlingen med en lättare insmorningsmassage över hela kroppen. Din hud blir silkeslen och du får en maximal avslappning.
Stora SPA-paketet inleds med en underbar aromainpackning, medan du ligger insvept i varm olja får du en avslappnad skalpmassage. Efter att muskler och huden blivit varm o smidig fortsätter vi med en hel lugnande SPA-massage, i denna lyxbehandling får du också en hel ansiktsbehandling. Här skämmer vi bort hela kroppen. Unna dig det bästa!

Vaxning

Denna behandling är tillval till en ansiktsbehandling.
Tillval till ansiktsbehandling.
Trådning av ett område, t ex bryn, haka eller överläpp
Trådning av två områden, t ex haka och överläpp eller bryn och överläpp.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

MJ Studio

På MJ Studio hittar du behandlingar från topp till tå. Vi är flera auktoriserade och certifierade terapeuter under samma tak.

Vi är från början en terapeutduo som hållit ihop i många år. Men 2018 hände det som vi väntat på. Vi hittade våran egen lokal och öppnade MJ Studio. MJ står för Marina och Johanna (terapeutduon).

Varmt välkommen in till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider
Mån-sön 8-21
Adress
Upplandsgatan 74
113 44 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗