Vad vill du boka?

Missa inte att vi har flyttat! Ny adress Upplandsgatan 74
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Friskvård

Vill du använda din friskvårdspeng för fotvård. Då väljer du detta behandlingsalternativ. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och konsultation. Denna behandling fokuserar på förebyggande fotvård och behandlas efter kundens behov. Naglar tas om hand och fotsulan filas. Behandlingen avslutas med fotmassage med en kräm anpassad för foten.

Konsultation

Fotkonsultation, vi undersöker din fot, dina fotvalv och du får svar på dina frågor rörande din fot. Du får tips och råd hur du bäst sköter om dina fötter. Finns det tid så påbörjar vi behandling om det behövs

Medicinsk fotvård

Delbehandling av liktorn 1-2 st. Bokas in vid akuta besvär när man snabbt vill ha bort något ont.
Svampkunder bokar även sin nedfräsning och underhållning av sina naglar under denna behandling.
Behandlingen bö
Medicinsk Fotvård som avslutas med att fötterna smörjs in med fotkräm anpassad för just din fot. Naglarna lackas med märket Divine. Du får sedan med dig lacket hem.
Behandlingen börjar med fotbad och konsultation, hur mår dina fötter ? Naglarna får en noggrann rensning som även klipps och filas för att färgen ska sitta bra. Förhårdnader, liktornar och hälsprickor tas om hand. Vi använder märket Calgel som är skonsam för dina naglar. Det penslas på och härdas i UV lampa. Behandlingen avslutas med fotmassage.
Medicinsk fotvård som avslutas med fot och underbensmassage. Bra behandlingsalternativ om ni har mycket som behöver tas om hand på fötterna.

Nagelsvamp

Fortsättning av Lunula laser behandling mot nagelsvamp. Bokas endast om du har varit på behandling tidigare. 1-2 veckor efter din senaste behandling.
Lunula laser är en effektiv, smärtfri och beröringsfri lågenergi laser. FDA godkänd och framtagen för att behandla nagelsvamp och skadade naglar. Lunulan är unik - kallaser som inte skadar dina naglar och har två våglängder , 635 nm violett ljus och rött 405 nm.
Vi rekommenderar 4-8 behandlingar.
Första gången ingår konsultation och nedfräsning utav naglarna. 2 och 3 behandlingen endast laser. 4 behandlingen ingår nedfräsning.

Nageltrång

Nageltrångsbehandlingen sker utan bedövning. Alla nageltrång är olika - vad som oftast görs är nagelklipp i falsen, rensning av hård hud i falsen , rengöring och omläggning. Kan behövas flera behandlingar för att bli helt bra.

Vårtor

Vi använder en klinikbehandling" Verrutop". Den gör inte ont och passar alla, även barn och aktiva personer. Vårtor är besvärliga och kan ta tid att bli av med. Det finns flera olika behandlingsmetoder. Standard som första behandling är verrutop och sedan får du sitta i lunula laser i 6 minuter för att få igång kroppens egna imunförsvar. Vårtor är ett virus!
Vi skär ner dina vårtor och behandlar med verrutop eller frysning. Vi konsulterar om du vill ha tillval med laser el öronakupunktur a 100 kr.
Vårtor är ett virus, viktigt att själv jobba med att öka sitt imunförsvar.

Zonterapi

Vi börjar behandlingen med zonterapi. Genom tryck och massage stimulerar vi zoner och organ i kroppen. Då hjälper vi kroppen till självläkning och tar bort eventuella obalanser. Sedan går vi över till att göra en medicinsk fotvård. Här ingår inget fotbad. Bokas endast om du har varit på tidigare besök.
Kom gärna med rena fötter men EJ insmorda.
Behandlingen görs på torra fötter där jag masserar och klämmer och trycker på både ovansida och undersida. Det finns reflexzoner på fötterna som vi aktiverar via tryck. Med massage ökar vi blodcirkulationen och även lymfans kretslopp. Behandlingen kan göra ont men kan inte skada dig. Många upplever den som ontskön. Vi behandlar bla, hudbesvär, svagt imunförsvar, huvudvärk, migrän, muskelvärk, astma mm.
Läs gärna mer om zonterapi på www.harligafotter.se

Ansiktsbehandlingar

I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, 20 % aha-peeling, claryfying peel booster, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
Aha-syrakur på 6 behandlingar, 30 min per gång. Vid bokning av denna behandling kontaktar vi dig för en muntlig genomgång, samt bokning av resterande behandlingar.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, 20 % aha- peeling, antioxidant peel booster, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, guld masken, skalpmassage, dagkräm och ögonkräm.
I denna kortare ansiktsbehandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, djuprengörande mask, skalpmassage, lättare ansiktsmassage, dagkräm och ögonkräm.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
Du kan i denna behandling välja till någon av våra specialmasker:
-Exuviance guldmask, Den ger det ”lilla extra” till din ansiktsbehandling. Den fördröjer åldringsprocessen, jämnar ut pigmenteringar och ger ”lifting”-effekt.
-Forever Living lyxmasken, den gör huden fastare och hjälper till att påskynda cellernas nybildning.

Här finns det extra utrymme för att kunna fokusera på något av momenten, t ex längre portömmning eller varför inte längre massage för mer avslappning.
I denna behandling ingår rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplockning, akupressur, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
Du kan i denna behandling välja till någon av våra specialmasker:
-Exuviance guldmask, Den ger det ”lilla extra” till din ansiktsbehandling. Den fördröjer åldringsprocessen, jämnar ut pigmenteringar och ger ”lifting”-effekt.
-Forever Living lyxmasken, den gör huden fastare och hjälper till att påskynda cellernas nybildning.

Övrig fotvård

En medicinsk laserbehandling mot nagelsvamp. Den är enkel och smärtfri. Du behöver 4-8 behandlingar.

Bokad endast efter en konsultation.
Massagen har förutom att det är skönt en god verkan på foten. Den ökar blod- och lymfcirkulationen, tar bort spänningar och trötthet i foten, verkar smärtlindrande och har även en avslappnande och lugnande inverkan på hela människan. Behandlingen börjar med fotbad.
Behandlingen fokuseras endast på dina naglar. Naglarna rensas, klipps och slipas. Du väljer färg och naglarna lackas med gellack. Detta lack håller sig fint och sitter länge utan att skava bort.
Foten smörjs in med en kräm som passar dina fötter.
Fokus på dina naglar!
Behandlingen börjar med ett fotbad som följs av en lätt filning av huden. Naglarna klipps, slipas och nagelbanden rensas. Du får en fin läcker färg på dina naglar. Behandlingen avslutas med en skön fotkräm.

Microblading/ 3-D tatuering på bryn

Genomgång av Microblading. Vad vi kan göra för just dig och dina bryn.
Behandlingen består av två delar med 4-7 veckors mellanrum. Vid tatuering införs pigment i huden med hjälp av nål. Vi skapar strå för strå vilket ger ett naturligt utseende.

Händer

Få ett hållbart resultat med gel-lack.
Stärk upp skadade och sköra naglar.
Efter lång användning av t ex nagelförlängning kan dina naglar bli tunna och sköra. Då behöver du sluta med nagelbygganadet och stärka upp dina egna naglar igen.

Kur på 3 ggr med Lunula laser samt stärkande lack och konsultation.
Manikyr med behandling av nagelbanden, filning och klippning av naglar, massage samt lackning.
Du får med dig ett lack hem i denna behandling.

Massage

Hjälper dig komma ner i varv, mjukar upp musklerna med SPA-massage och varma lavastenar. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress.
Ökar cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta.
Halvkroppsmassage: rygg, axlar och nacke
Ökar cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta.
Ökar cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta.
En lugnande och avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Passar dig som behöver en ordentlig avslappning.
Halvkroppsmassage: Rygg, axlar och nacke.
En lugnande och avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Passar dig som behöver en ordentlig avslappning.
En lugnande och avslappnande massage som mjukar upp musklerna. Passar dig som behöver en ordentlig avslappning.

Ögonen

Få en fin form på dina bryn. Här används både pincett och tråd för att få ett riktigt fint resultat.
Inkl brynplock
Inkl brynplock

SPA-behandling

Lilla SPA-paketet inleds med en underbar aromainpackning, medan du ligger insvept i varm olja får du en ansiktskur som inkluderar rengöring, ansiktsvatten, ansiktsmask, lättare ansiktsmassage, skalpmassage, dagkräm och ögonkräm. Vi avslutar behandlingen med en lättare insmorningsmassage över hela kroppen. Din hud blir silkeslen och du får en maximal avslappning.
Stora SPA-paketet inleds med en underbar aromainpackning, medan du ligger insvept i varm olja får du en avslappnad skalpmassage. Efter att muskler och huden blivit varm o smidig fortsätter vi med en hel lugnande SPA-massage, i denna lyxbehandling får du också en hel ansiktsbehandling. Här skämmer vi bort hela kroppen. Unna dig det bästa!

Vaxning

Denna behandling är tillval till en ansiktsbehandling.
Tillval till ansiktsbehandling.
Trådning av ett område, t ex bryn, haka eller överläpp
Trådning av två områden, t ex haka och överläpp eller bryn och överläpp.
Medlem i Sveriges fotterapeuterMedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

MJ Studio

På MJ Studio hittar du behandlingar från topp till tå. Vi är flera auktoriserade och certifierade terapeuter under samma tak.

Vi är från början en terapeutduo som hållit ihop i många år. Men 2018 hände det som vi väntat på. Vi hittade våran egen lokal och öppnade MJ Studio. MJ står för Marina och Johanna (terapeutduon).

Varmt välkommen in till oss!

Telefon 0704857886
Webbsida
E-post
Öppettider Varierande öppettider
Mån-sön 8-21
Adress
Upplandsgatan 74
113 44 Stockholm
Norrmalm