New Look Salong i Entré

betyg3.5 Bra(33 betyg)
Fredsgatan 12b, 212 12, Malmö

Boka tjänst

 • Klippning & skägg inkl. tvätt60 minuter, 250 kr
  Boka
 • Pension – Herrklippning30 minuter, 180 kr
  Boka
 • Herrklippning30 minuter, 199 kr
  Boka
 • Skägg25 minuter, 120 kr
  Boka
 • Barnklippning - Pojke30 minuter, 150 kr
  Boka

Betyg och recensioner

3.5Bra
33 betyg
30 min efter att min tid börjat hade salongen fortfarande inte öppnat. Har ingen aning om de klipper bra för vi gick därifrån.! 🤬
Duktig barberare, bad om en fade och lämnade resten i hans händer. Resultatet blev väldigt bra. Han hade tid innan bokningstiden med så det gick fortare än förväntat. Rekommenderas starkt!
Jag och min son klippte oss. Han som klippte mig var skicklig, 4/5. Hon som klippte min son kunde inte klippa önskad frisyr. Minus då det inte gick att prata med henne utan allt tolkades via min frisör. Slutade med att jag gick tillbaka och fick hans klippning fixad OK av hans som klippte mig.
Frisören dubbelbokade min tid, med en annan klients. Lokalen var smutsig, dammig och det var stökigt med saker på golvet. Jag bad att få luggen klippt samt mina toppar. Frisören klippte mycket mer än topparna och håret som jag försökt växa ut blev kort igen. Jag upplevde att det fanns ett språkhinder och jag antar att frisörer ej förstod vad jag var ute efter.

Om företaget

På New Look Salnog brinner vi för en sak: att du känner dig speciell varje dag. Det är därför vi erbjuder ett brett urval av kvalitetstjänster i vår salong i Entré Malmö. Från klippning till hårfärgning och slingor är det enkelt att uppnå din perfekta nyans. Få ett friskare, fylligare hår med våra förstärkande behandlingar, eller lägg dig fram till perfektion med vår hårförlängningstjänst. Vi älskar att förse dig med de senaste frisyrtrenderna och insiderinfo också så att du kan se ut och känna dig fantastisk. Boka tid så ses vi snart!

Bilder