Vad vill du boka?

 Vill du boka behandlingar eller solrum? Klicka här: http://nirvana.bokadirekt.se


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Klippkort Yoga 20 ggr
Sal 1 (Chandra), 3.400,00 kr, värde 3.400,00 kr Mer info
Klippkortet gäller 6 månader

Klippkortet är personlig och kan inte överlåtas till annan.
Årskort yoga
Sal 1 (Chandra), 9.950,00 kr, värde 9.950,00 kr Mer info
Yoga hur mycket du vill under ett helt år.

Erbjudandet gäller tom 10 februari

Kortet ger dig också följande förmåner:

15% rabatt på alla workshops, kurser och specialklasser
50% på solning
10% på alla kläder och yoga tillbehör som mattor, blocks mm i butiken
10% i cafét

Du kan pausa ditt klippkort/terminskort eller årskort i upp till två månader.

När du köpt ett kort online, får du ett fysiskt kort första gången du besöker studion som du visar varje gång du bokat in ett pass.
Klippkort Yoga 10 ggr
Sal 1 (Chandra), 1.900,00 kr, värde 2.200,00 kr
Halvårskort yoga
Sal 1 (Chandra), 6.250,00 kr, värde 6.250,00 kr Mer info
Yoga hur mycket du vill under sex månader

Kortet ger dig också följande förmåner:

15% rabatt på alla workshops, kurser och specialklasser
50% på solning
10% på alla kläder och yoga tillbehör som mattor, blocks mm i butiken
10% i cafét

Du kan pausa ditt klippkort/terminskort eller årskort i upp till två månader.

När du köpt ett kort online, får du ett fysiskt kort första gången du besöker studion som du visar varje gång du bokat in ett pass.
...fler kort
Visa alla kort hos Nirvana yogastudio

Workshop

As yoga teachers, our voice is one of the most important instruments we have. It is the tone that we set for the class, and it is also the vibration that we are creating in the space. However, cultivating our own true voice can be challenging. In this workshop, Yogirajas Alan Finger and Sarah Platt-Finger will share tools, techniques, and practices to help liberate your own authentic voice. Come prepared to practice, to share, to meditate, and to chant.

Yoga- temaklasser

Explore your breath and open to love

Bli intim med ditt andetag. Och bli intim med din relation till dig själv och till andra. Den här klassen består av självmassage med yogabollar för att släppa taget om spänningar i muskler och bindväv, och skapa plats för andetaget att flöda fylligare, friare och mer fullständigt. Vi gör yogapositioner och funktionella rörelser för att balansera bröstkorgen och ytterligare öppna upp kroppen för andetaget. När vi är i balans i den här delen av oss, vårt fjärde energicenter Anahata (heart) chakra, har vi lättare att känna kärlek, medkänsla och acceptans både mot oss själva och mot andra. Roll&Release&Recharge består även av Restorative Yoga positioner, parade med passande ekologiska aromaoljor. Yam. Som en mat & vinprovning the yogic way. Vi avslutar med en Yoga Nidra, en guidad meditation som utförs i savasana.

Klasslärare - Jeanette Jonsson
Pris: 350 kr
Varmt välkommen på en annorlunda upplevelse där tonerna från de himalayanska klangskålarna för dig in i ett avslappnat och harmoniskt tillstånd. . De mångfacetterade tonerna hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar, att lätta på stress, ångest och oro. De hjälper oss att gå ner i varv, att bli avslappnade på djupet. Klangmeditationen inleds med en kortare Anapanasati
Bhavana, uppmärksamhet på andningen.

Klasslärare: Therese Widé
Pris: 300 kr
Tag chansen att kombinera Dynamisk Aerial yoga med en rofylld restorative del. Vi vänder världen upp och ner och flyter igenom en serie rörelse med hjälp av en hammock för att hjälpa till att släppa på spänningar, hitta in i traditionelle yoga övningar på ett nytt sätt där vi också tar hjälp av gravitationen. Aerial yoga inspirerar till lekfullhet, nyfikenhet, mod och en fantastisk flygande känsla. När vi väl har vänt upp och ner på perspektiven är det dags att gå in i den lugnare delen där vi hänger hammocken nära golvet och även stannar längre i olika positioner. Vi kan på så sätt behålla den flygande känslan samt fortsätta utnyttja gravitationen men samtidigt även golvet. Vi avslutar klassen med en förlängd Savasana flygande i hammocken, ett perfekt sätt att avsluta helgen och förbereda dig för en ny vecka.

Klasslärare - Marika Hahne
Pris: 350 kr

Yogakurs

Under kursen får du tips om bra meditationsställningar. Vi gör rörelseövningar och andningsövningar så att du lättare kommer in i meditation. Du får lära dig olika knep för behålla fokus och hur du gör för att grunda dig efteråt. Vi kommer att prova på några olika enklare meditationstekniker så att du kan hitta den som passar dig. Mellan gångerna mediterar du hemma och när vi träffas igen, går vi igenom vad som har fungerat bra och vad du kanske behöver hjälp med.

Fem ggr kurs med start 16 april
Klasslärare Birgitta Ohrling

Yoga

Aerial yoga är en ny form av yoga. Traditionella yoga-övningar kombineras med övningar där man använder en tyg-hammock som stöd för att ta sig in i lite mer utmanande positioner. Med hjälp av tyg-hammocken utforskar, förfinar och utvecklar vi traditionella asanas både i luften och nere på mattan.

Maxvikt 115 kg, inga smycken tillåtna,långärmat rekommenderas (kläder som täcker armbågar och knäveck)

Klasslärare Marika Hahne
Den här klassen riktar sig till dig som är på väg in i en utmattningsstress, har varit där, eller just nu upplever att vardagen är väldigt stressfylld. Med olika återhämtande tekniker skapar vi förutsättning för att kroppen ska kunna återhämta sig och komma i balans. Du får hjälp att se dina egna mönster och hitta vägar att själv skapa mer balans i ditt liv. Passen innehåller en blandning av stillsamma asanas (rörelser), pranyama (andningstekniker) och yin- och restorative-positioner för att reducera stress och depressiva mönster. Inga förkunskaper krävs.
Med en blandning av asanas (positioner, rörelser) pranyama (andning) och olika lugnande tekniker skapar vi förutsättningar för återhämtning och balans i kropp och sinne. Vi börjar klassen med en längre sekvens med flödande och energi-byggande positioner och avslutar den sista stunden med en eller ett par positioner med restorative yoga.
Passar alla nivåer.

Klasslärare: Birgitta Ohrling
En klass inspirerad av ISHTA Yoga för att skapa balans i kropp och sinne. Med Hatha yoga som bas blandas klasserna med både lugnare och mer intensiva flöden där alignment (hållning) och pranyama (andning) står i centrum. Vi tar oss stegvis in i positionerna för att du ska hitta din egen nivå av intensitet. Efter klassen känner du dig mer öppen, centrerad och i samklang med dig själv. Lämplig för alla nivåer.

I denna kurs kommer vi arbeta med att bygga en stabil och stark grund i kroppen. Vi hittar in i våra asana (fysiska yogapositioner) metodiskt och i bra linjering som syftar till balans, stabilitet och styrka.
Denna kurs passar dig som kanske har haft begränsningar att klara av den mer flödande yogan på grund av smärtor och skador. För dig som behöver finna balans mellan flöde och stillhet. Den passar även dig som vill arbeta lite lugnare för att finna grundning och linjering i yogan, som vill utforska yogan inifrån och ut.

I den här klassen använder vi oss av tekniker från tantra och ayurveda för att skapa balans och harmoni. Med hatha-yogan som grund kombinerar vi flöde och hållning för att skapa en trygg miljö för att hitta sin egen nivå. Med hjälp av kriyas, visualisering, pranyama (andnings-övningar) och ayurvedans filosofi skapar vi förutsättningar för att komma i balans och hitta sin inre styrka och förmåga.
Klassen avslutas med en ISHTA Yoga meditation.

Klasslärare Birgitta Ohrling
Sukha är sanskrit och betyder lycka, glädje, lätthet, eller bliss. Precis så vill vi att våra fredagsklasser ska vara – roliga, annorlunda, utmanande, fördjupande. Varje fredag har sitt speciella tema och olika lärare turas om att hålla klassen.
Perfekt avslut på arbetsveckan!
I den här stillsamma och meditativa klassen vi tar hjälp av värmen och ljuset från det artificiella solljuset i vårt Solrum för att mjukna in stela leder och bli pigga till kropp och själ. Upplevelsen blir som att yoga ute en varm sommardag.
Med stillsamma, sittande eller liggande positioner, låter vi kroppen får sakta in för att stimulera bindväv, fascia på ett djupare plan. Med återhämtande positioner får vi en djupavslappning där vi kan sänka stress och samtidigt hitta ny energi och kraft.

Klassen hålls på engelska.
Klasslärare: Chungmei Lee
Endast Swich-betalning på plats, klippkort eller förbetalning vid bokning.
Den här yogaklassen lär ut grunderna i yoga. Klassen innehåller en välbalanserad sekvens av olika yoga positioner som är designad för att stärka muskler som är svaga och stretcha muskler som är tighta. Vi fokuserar på andning och kroppshållning. Klassen passer bra för dig som är ny på yoga, men även för dig som redan har en etablerad yoga.
En flödande klass där vi jobbar med hållning, att steg för steg bygga upp asanas, de olika positionerna, för att alla ska kunna hitta sin egen nivå att arbeta utifrån på ett sätt som stärker, mjuknar och fördjupar både fysiskt och mentalt.

Klassen leds av Lena Hellström och Fredrik Elmér

Nirvana yogastudio

Nirvana – mötesplats för yoga och välbefinnande.

Här erbjuder vi olika former av behandlingar som TaoKité, massage och yoga med olika inriktningar, fysiska och lugna.

Vårt solrum hjälper dig att förlänga sommaren. Med ljus och värme känner du dig pigg under årets mörka årstider.

På Café Nirvana kan du njuta av juicer, smoothies och rawfood.

Telefon 073-078 17 98
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar 10.00 och 19.00.
Helger varierande öppettider.
Adress
Åsögatan 166
11632 Stockholm
Stockholm