Vad vill du boka?

Varmt välkomna!
Jag är diplomerad hudterapeut och licensierad kostrådgivare. Efter många år i skönhetsbranschen jag har märkt att huden påverkas av flera faktorer – inte minst av den kost vi stoppar i oss. Därför senare i livet jag har bestämt mig att plugga även till kostrådgivare och fick min diplom. Mina klienter  fått väldig goda resultaten när det gäller frisk och ungdomligt hy och även positiva förändringar i kroppen. Oavsett om du vill GÅ NER I VIKT eller bara MÅ BÄTTRE - BOKA GÄRNA en tid så HJÄLPER JAG DIG att hitta rätt balans när det gäller kost och motion. Erbjuder även många hudvård behandlingar som det finaste instrument när det behövs hjälp utifrån samt hudvårdsprodukter av det bästa kvalitet med båda vårdande och terapeutisk effekt. 
Ring mif gärna för tidsbokning ☎️
0722 51 55 05 eller
besök min hemsida där hittar du olika ERBJUDANDE och VÄLSMAKANDE RECEPT
WWW.NOVASKIN.SE
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

FETTFRYSNING

Prova på - första behandlingen ENDAST 845:-

Fettfrysning med Coolshaping är en icke-invasiv och skonsam behandlingsform som effektivt kan minska fettdepåer på utvalda ställen efter endast EN BEHANDLING!

Fettfrysning med Coolshaping är en behandlingsmetod som använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner det till cirka 10 grader och förstör fettcellerna. Fettceller är känsliga och tål därför inte den sortens behandling. De förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egna metabolism, och används därefter som energi åt kroppen.

Fettfrysning med Coolshaping är en effektiv procedur som ger resultat på lång sikt. Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren, optimalt resultat kan man se efter cirka 3-4 veckor. En rekommenderad kur är 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min.

Kostrådgivning

"Jag hjälper dig att gå ner i vikt eller/och bygga muskler, men... det krävs en stor insats från din sida".

Vid första träffen gör vi en nulägesanalys avseende kost och livsstil som får ligga till grund för de mål vi sätter upp. Inför vår andra träff får du föra kostdagbok, utifrån den får du individuella kostråd för att nå dina uppsatta mål. Tredje träffen handlar om motion och återhämtning – vilka tillsammans med kosten ligger till grund för en sund och balanserad livsstil.

3 träffar a´50 min
Under hela period följer jag med dig och du får alltid kontakta mig via telefonen ellr mail.

Du bokar första tillfället, sedan bokar vi resterande två tillfällen vid första besöket.
Vill du gå ner i vikt eller ändra dina kostvanor för att må bättre? Tränar du regelbundet utan att se tidliga resultat?
Boka 45 minuters kostrådgivning med mig.

Medicinsk hudvård

Vi utför en ljusbehandling med olika ljus beroende på hudens behov. Ljusterapi passar dig som har akne, ojämn hudton, rynkor eller behöver mer lyster.

Rengöring, peeling/scrub, ljusterapi inkl. ansiktsserum & kräm.

OBS! Har du stora och djupa ärr - boka gärna en konsultation innan. Stora ärr går också att behandla.


6 behandlingar - 3875:-
En kraftfull, aktiv, specialbehandling med pensling av högkoncentrerad AHA/BHA(beta hydroxy acid) för mer utvecklade hudproblem som t.ex fet/oren hud, förstorade porer, linjer/markeringar, solskadad hud och pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, prepping, pensling med AHA/BHA i hög koncentration, kraftfullt serum efter hudtillstånd, avslutande produkt och UVA-B-skydd.

För absolut bästa resultat rekommenderas en kur på minst 6 -8 gånger, 1 gång/vecka, samt kompletterande hemmaprodukter.
Vid bokning av kurbehandling áv 3-6-8 st erhåller du 30 % rabatt.
Hudföryngring med LED
Genom att stimulera huden med ljusvågor på djupet, så når man mitokondrier som omvandlas till energi (ATP). Denna energi används direkt av hudens celler.
Alla våglängder behandlar ett specifikt hudproblem, t.e.x.
- Rött ljus ger en djup vitalisering i dermis.
- Blått ljus Acnebehandling, anti-inflammatoriskt ljus.
- Orange ljus jobbar på hudens fasthet och lyster.
- Grön ljus är väll effektiv mot pigmenteringar.

I behandlingen ingår:
Rengöring, peeling/scrub, ljusterapi inkl. ansiktsserum & kräm.

OBS! Boka gärna en grattis konsultation innan.
OBS!!! För bokning av dessa behandling RING INNAN DU BOKAR TID.

Microneedling - Reducering av rynkor/akne-ärr och fläckar

...EN VITALISERANDE BEHANDLING, UTAN INJEKTIONER

Filorga Meso-needling behandling ger en stimulering av hudens kollagenproduktion vilket gör att fina linjer, ärr, post acne fläckar och rynkor minimeras/försvinner. I Filorga Meso-needling behandling används en roller med 1.0 mm micronålar vilka skapar små kanaler i huden och gör att aktiva ingredienserna av NCTF Vitamincocktails tillgodogörs lättare och mer effektivt. Huden får även en ökad lyster och pigmentering minskar. Filorga Meso-needling rekommenderas till och anpassas efter en mogen, miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud. Filorga Meso-needling rekommenderas som kur med 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum

Meso-needling med NSTF Vitamincocktails minskar de första ålderstecknen i huden som t.e.x. Fina linjer, slapp hud och allmänt dålig hudkvalité. NCTF 135 & NCTF 135HA är en vitaliserande lösning som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Även vävnad repareras genom att man påverkar den cellulära spridningen samt förbättrar blodcirkulationen. Börja i tid för att bevara ditt ungdomliga utseende – 53 ingredienser som aktivt reparerar skador i vävnaden
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Microdermabrasion är en form av ansiktsbehandling där en modern apparat används som renar, föryngrar, ger mera lyster, mjukhet, minskar porstorlek och huden känns som ny.
Det är stimuleringen av cellnybildning som gör att huden får ett fantastiskt resultat och alla slaggprodukter,damm och smuts som samlats på ytan under längre tid kommer att rensas bort och penetration av krämer,andra ansiktsproduker, förbättras.
I microdermabrasionbehandling, 50 min, ingår rengöring, hudanalys, enzympeeling, sen behandlas ansikte med själva apparaten i 30 min och avslutas med en mask som fyller din hudens behov.

Innan behandling ska man undvika starkt solljus ca 3 veckor före och 3 veckor efter en behandling. Detta för att huden blir väldigt skör av solen. Efter behandling är det mycket viktigt att kräm med hög solskyddsfaktor (spf 15-30) används i minst 4-6 veckor.
Hudflikar eller små fibrom (kallas för ”skin tags”) är mycket vanligt förekommande godartade hudförändringar. De kan visa sig som en eller flera mjuka hudfärgade eller lätt pigmenterade stjälkade utväxter i huden.

De växer vanligtvis i ansiktet, i huden runt halsen, i armhålorna eller i ljumskarna. Oftast ger dem inga besvär eller symtom men kan göra ont eller bli lätt inflammerade vid trauma.

Fibrom består av bindvävsceller samt kollagen och är ofarligt, dock kan vissa uppfatta Fibromen som kosmetiskt störande. Fibromen är enkla att ta bort. Vi bränner bort dem och behandlingen är i stort sett helt smärtfri och ger inga ärr. Ingen konvalecens. Fibrom framträder oftast när man passerat trettio och orsaken bakom varför Fibromen uppkommer är oklart. Vi arbetar även med andra pigmentfläckar och godartade kosmetiska hudförändringar.

Att tänka på innan behandling:

- Kunder med epilepsi behöver ta med en medhjälpare
- Inte smörja in krämer
- Komma utan smink

Vi behandlar ej:

- Gravida/ammande
- Personer med pacemaker.
- Personer som haft eller har cancer.
- Diabetiker

Pris från 445:-

Ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr ansiktsbehandling efter dina behovmed produkter ochdoftersom passar män. Rengöring, peeling, hudanalys, ansiktsbehandling. Avslutas med rygmassage. I 90 min behandling ingår rygmassage, nackmassage och handmassage.

OBS! Kom nyrakad!
Vi garanterar att du får resultat redan efter första behandling!

Vi börjar med att rengöra huden, för att sedan applicera en kemisk peeling. Därefter, ansiktsmassage och cryotherapy som arbetar med kyla för att sänka hudens temperatur till 19 grader och hjälper till att slussa in olika serum i huden som passar just din hudtyp.

Efter cryotherapy så fortsätter vi med ljusterapi som med olika färger på ljuset hjälper till att återställa hudproblem som t.e.x. Akne, ojämn hudton, rynkor och lyster.

Avslutningsvis så lägger vi på en kollagenmask som tillför maximalt med fuktighet till huden. Under tiden får du en lätt handmassage.

Rengöring, peeling/scrub, cryotherapy, ljusterapi, kollagenmask, handmassage.
Vi garanterar att du får resultat redan efter första behandling!

Vi börjar med att rengöra huden, för att sedan applicera en scrub eller kemisk peeling. Därefter, ansiktsmassage och cryotherapy som arbetar med kyla för att sänka hudens temperatur till 19 grader och hjälper till att slussa in olika serum i huden som passar just din hudtyp. Avslutningsvis så lägger vi på en kollagenmask som tillför maximal med fuktighet till huden.

Rengöring, peeling/scrub, ansiktsmassage, cryotherapy, kollagenmask.
För Luminatherapy jobbar jag med fransk apparat från Laboratory Filorga och utför en ljusbehandling med olika ljus beroende på hudens behov. Ljusterapi passar dig som har akne, ojämn hudton, akne ärr, rynkor eller behöver mer lyster. Rengöring, peeling/scrub, ljusterapi, ansiktsmask, ansiktsserum & kräm.
Rengöring, peeling, hudanalys. Här får din hud njuta av en exklusiv algmask med Spirulina, knöltång och havtorn med Omega 3 och 7. Algmasken är cellaktiverande, cirkulationsökande samt åtstramande. En energikick för trött och åldrad hud! Du får en lymfriktig massage för ansikte, ögon, nacke och dekolletage samt en vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.
Behandling börjars med en djuprengöring, därefter en hudanalys, följd av en hudanpassad exfoliering för att återskapa släthet och lyster.

Pormaskar och orenheter avlägsnas (lättare portömning) efter att huden värmts upp med varm ånga i ca 10 minuter (om så önskas korrigeras ögonbryn).

En avslappnande massage på ansikte, hals, decolltage och axlar lindrar spänningar och ger dig ny energi.
Därefter en hudanpassad ansiktsmask följd av en mjukgörande kräm som fuktar, skyddar och hjälper dig bibehålla din huds normala balans.

I behandlingen ingår en avslappnande hand- eller skalpmassage.
Vi börjar med en skön avslappnade rygg- och nackmassage. Vi fortsätter med rengöring, hudanalys och peeling. Vi skräddarsyr fortsatt behandling efter dina önskemål och rådgivning från oss. Här ingår våran exklusiva Hyaluronic acid serum och Collagen ansiktsmask.
Rengöring, peeling och hudanalys. Ånga, portömning, djuprengörande och lugnande mask. Vi använder en kraftig djuprengörande lera med Havtorn. Rekomenderas för fet och oren hud. Vid behöv behandlas huden med högfrekvensapparat. Avslutas med en kräm rik på c-vitamin och echinacea. Krämen smälter in i huden och reducerar talgproduktionen.
Ultraljudsbehandling med innovativa vibrationsvågor som avlägsnar pormaskar och döda hudceller.

• Rengör smutsen i tilltäpta hudporer. Huden kommer att se smidigare och klarare ut.
• Hjälper till att förbättra hudens kvalitet och förhindrar uppblomning av acne. Städar upp talg/sebum under hudens skikt.
• Exfolierar åldrande hud, accelererar metabolismen och återfuktar huden samt minskar mörka pigmenteringar.
• Ultraljuds vibrations vågorna hjälper till att slussa in aktivt serum efter din hudtyp.
Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, ultraljud porrengöring, vid behöv manuellt portömning, inklusiv lyxig ansiktsmask. Avslutas med ansiktskräm och ögonkräm.

Ange vilken behandling eller summa du vill ge bort.

Fotvård

Permanent lack som inte flagnar bort och håller från 3 veckor & uppåt
Permanent lack som inte flagnar bort. inkl borttagning av gammal material.
Mjukgörande & rengörande vattenbad med aromaterapi.Formning av tånaglarna, polering,havssalts & olje peeling som tar bort torr hud, filning av förhårdnader, nagelbandsarbete,lättare fot- och benmassage med djupt återfuktande "Body butter".

- Extra tilläg - 15 min fotmassage - 135:-
- Extra tilläg - Likning i en färg - 75:-
- Extra tilläg - Shellac - 185:-
- Extra tilläg - Design på Shellac 1 st - 35:-

Ring gärna till 08-299-777 i fal du vill lägga extra tjänst till din behandling så att vi bokar extra tid för det. Varmt välkommen!

MASSAGE

En varm väldoftande olja hälls på din kropp. Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen får du en skön hårbottenmassage.
En varm väldoftande olja hälls på din kropp. Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen får du en skön hårbottenmassage.
30% RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

En varm väldoftande olja hälls på din kropp. Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen får du en skön hårbottenmassage.
30% RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Skäm bort dina fötter med ett mjukgörande vattenbad och peeling, behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage.
En helkroppsmassage med ansiktskur, antingen spa massage eller klassisk massage. Kombinera med ditt eget val av neutral eller eterisk olja för att ge dig den upplevelse du önskar. Behandlingen avslutas med en ansiktskur med rengöring, ansiktsmask och en ansiktsmassage.
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Det här är en flera tusen år gammal massageform som används för att rena kroppen. Effektiv vid förkylning, muskel-, nerv-, och ledvärk samt vid stress. Honung absorberar toxiner samt renar huden och energikanalerna. Honungsmassage stimulerar även matsmältningen och förbättrar lymf- och blodcirkulationen.
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Det här är en flera tusen år gammal massageform som används för att rena kroppen. Effektiv vid förkylning, muskel-, nerv-, och ledvärk samt vid stress. Honung absorberar toxiner samt renar huden och energikanalerna. Honungsmassage stimulerar även matsmältningen och förbättrar lymf- och blodcirkulationen.
OBS! Ring gärna för bokning.
Hotstone-massage är en behandling där använder man sig av varma lavastenar och aromaoljor. Hotstone-massage ger en känsla av totalt välbefinnande.

Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage.

Under behandlingen placeras stenarna noggrant ut på din kropp. Stenarnas storlek varierar beroende på var på kroppen de används. För att ytterligare förstärka känslan av avkoppling är stenarna inoljade. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av vilket innebär att själva massagen blir mer effektiv och mer intensiv än den skulle bli utan.

Jag använder stenarna och mina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. I 120 min massage använder jag omväxlande varma basaltstenar och kalla stenar av marmor för att ytterligare stimulera ditt nervsystem och blodomlopp.

Efter din hotstone-behandling kommer du att känna dig djupt avslappnad.
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

30 minuter halvkroppsmassage. Massage löser upp spänningar, mjukar upp bindväven och ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke och axlar.
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

45 minuter helkroppsmassage. Massage löser upp spänningar, mjukar upp bindväven och ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke, axlar, säte och ben.
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

60 minuter helkroppsmassage. Massage löser upp spänningar, mjukar upp bindväven och ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke, axlar, säte och ben. Avslutas med en lätt ansiktsmassage.

NovaSkin

- Kostrådgivning
- Estetiska behandlingar
- Medicinskt hudvård
- Fettreduktion
- Vaxning
- Fotvård
- Massage och mm.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån - Fre 10:00 -18:00
Lör - Sön 11.00 - 16.00
Adress
Centrumvägen 6B
142 52 Skogås
villaområde Länna
Öppna i Google Maps 🗗