Qino Praktiken

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
betyg5.0 Fantastiskt bra(6 betyg)
Myntgatan 1, 331 30, Värnamo
Hej. Om ni har akuta besvär men det är fullt i kalendern, vänligen ring eller maila.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Behandling (QinoPraktik, massage, akupunktur, allergibehandling)500 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsoanalys + Mineralanalys1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Kostrådgivning Grupp120 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Mineral analys500 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Ante Beljo
(6 betyg)
Master of Qinopractic medicin

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
Ante var väldigt kunnig och proffsig. Jag kände att jag fick bra hjälp med mina problem och allt kändes bättre efter behandlingen.
Jättenöjd! Ante var noggrann och tog sig tid och frågade vad som var ”problemet”. Han kände sedan igenom kroppen för att bilda sig en egen uppfattning o behandlade därefter. Jättenöjd med besöket! Kommer absolut gå dit igen!

Om företaget

Hej. Mitt mål som terapeut är att med all min kunskap och förmåga, hjälpa er. Samt försöka "återställa" er till hur ni egentligen borde bara. Qinopraktik som jag huvudsakligen använder som behandlingsmetod innebär att man i första hand försöker få kroppen till att fungera bra. Det är alltså inte strukturen som är det viktiga utan funktionen. Jag kommer att använda den metoden som jag anser är mest lämplig för just er. Metoderna som jag använder är QINOPraktik, massageterapi, akupunktur och allergibehandling. Ni kan som patient tex vilja ha massage som behandlingsmetod, men om ni vill att jag ska hjälpa er med era besvär så är det upp till mig vilken metod jag finner mest lämplig. Behandlingen är inte tidsbegränsad till tex 50 minuter, utan jag är klar när det är klart. Välkomna att beställa tid. Qino Praktiken Ante Beljo

Bilder