1. Hem
  2. Annan Göteborg

Sandra Edqvist - Coaching i självledarskap och stresshantering för ökat välmående

betyg4.8 Fantastiskt bra(9 betyg)
Online/Distans, 26255, Göteborg
Hjärtligt välkommen till min nya bokningssida. Erbjuder coaching inom självledarskap, mental, fysisk och emotionell hälsa, livsstilsförändringar, personlig samt själslig utveckling. Mentorskap och guidning för dig som söker riktning, verktyg, förståelse och klarhet i livet. Kanske har du gått igenom en tuff period, önskar nystart, vill göra en förändring eller saknar förståelse för saker som skett eller personer/relationer/situationer du förhållit dig till. Den största och viktigaste relationen du har är den du har till dig själv. Min coachingform är intuitiv där du som klient är unik för mig. Vi går igenom dina önskemål och mål med coachingen och ser var flödet tar oss. Jag jobbar med inslag från: - mental coaching - hälsocoaching - samtalscoaching - livscoaching/livsstilscoaching - KBT/ACT coaching - medberoende/beroende coaching. "När vi vet bättre, så kan vi göra bättre. Men om vi inte vet, så är det svårt att ta det där första steget mot förändring". "Jag ser Sandra som en Coach som är fullständigt närvarande i sina coaching-sessioner och möter kunden / klienten där denne befinner sig just nu i livet och för varsamt klienten/kunden utifrån sin intuition mot den förändring som är den viktigaste för kunden/klienten just nu och allt sker med kärlek och ödmjukhet. Hon är en mycket duktig Coach som alla skulle behöva." - Med ljus och kärlek, Kjell. Grundare Livscoachakademin. "Stort tack för fin årsreading. Den är värd så mycket mer, den är stark fyllt med ljus o stark information. Mycket jag har fått till mig men inte vågat ta in eftersom det är svårt ibland att känna in till dig själv så stor tacksamhet till dig o ditt fina team. Du o ditt team är mycket duktiga. Tack!" - Varm kram, Nina. Verksamt medium på Tools of inspiration. Fakturerar via faktureringsbolag. Faktura skickas via mail.
8135

Boka tjänst

Coaching

  • Coaching 1h
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Sandra
4.8
(9 betyg)
Coaching & intuitiv vägledning
Erbjuder coaching inom självledarskap, hälsa och personlig utveckling. Vägleder intuitivt för att du ska hitta din inre motivation, sanning för att få bekräftelser och tydligare riktning i livet. För att ditt välmående är det värdefullaste du har, för att du ska kunna njuta av livet. "Jag ser Sandra som en Coach som är fullständigt närvarande i sina coaching-sessioner och möter kunden / klienten där denne befinner sig just nu i livet och för varsamt klienten/kunden utifrån sin intuition mot den förändring som är den viktigaste för kunden/klienten just nu och allt sker med kärlek och ödmjukhet. Hon är en mycket duktig Coach som alla skulle behöva." - Med ljus och kärlek, Kjell Grundare Livscoachakademin. Fakturerar via faktureringsbolag som innehar f-skatt.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
9 betyg
Maria B.
till Sandra
Sandra är djupgående och ödmjuk i det hon gör. Kan varmt rekommendera att prova hennes tjänster.

Visa mer

Maria B.
till Sandra
Sandra är otroligt kunnig, noggrann och träffsäker. Kan varmt rekommendera!

Visa mer

Amanda K.
till Sandra
Sandra är verkligen guld värd. Hennes intuition är knivskarp men hennes sätt att guida och coacha är förstående och vänligt. Under en mycket svår tid med kroniska hälsoproblem har hon hjälpt mig att ändra min inställning helt till min kropp, hälsa och till och med hela livet. Rekommenderar varmt.

Visa mer

Ida M.
till Sandra
Sandra är otroligt lyhörd, flexibel och kunnig. Hon har gett mig nya perspektiv, och hjälpt mig förstå varför mina vanor ser ut som de gör, och vad jag ska göra för att ändra dem. Jag rekommenderar henne starkt.

Visa mer

Om företaget

Coaching sker via videochatt i Teams och du får en möteslänk skickad till dig innan på mail. Du har alla dina svar i ditt inre och tillsammans tar vi reda på vad dem är och vad som ligger i vägen för dig att lyssna, höra och se klart din inre sanning. Egenanställning via faktureringsbolag och innehar f-skatt.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån18:00 - 21:00
    • Tis18:00 - 21:00
    • Ons18:00 - 21:00
    • Tor18:00 - 21:00
    • Fre18:00 - 20:00
    • Lör12:00 - 18:00
    • Sön10:00 - 18:00
    • Öppettider (Övrig information)
    • Maila mig vid önskemål av annan tillgänglighet för fler bokningsbara tider eller tjänst du saknar.
  • 000000 XXVisa nummer

  • Online/Distans, 26255, Göteborg