Boka Cryo Alfa - Kirurgisk Frysning 15 min , 890,00 kr

En konsultation måste bokas in före behandling då hudterapeuten behöver säkerhetsställa om behandling går att utföra eller ej samt om behandlingen passar just för dig!

Priset gäller för ett behandlingsområde, behöver man fler än en behandling så får man ett reducerat pris andra och tredje behandlingen.

1:a behandlingen 890 kr

2:a behandlingen 690 kr

3:e behandlingen 490 kr 

Cryo Alfa används för att behandla speciella hudförhållanden som akne ärr, solkeratos, cherry spots, fibrom, lentigo, seborroisk keratos, skin tags och milier.
Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå maximalt resultat.

Apparaten som används vid Cryo Alfa är idealisk för allmän dermatologi. Den kryogena flytande gasfördelartoppen trycks mot hudytan och aktiveras med fingret på avtryckaren. Den flytande gasen färdas med en medelhastighet på 40 m/s i ett fas stabilt tillstånd (gasformigt tillstånd) som möjliggör att de celler som skall förstöras, förstörs exakt och säkert.

Området som man har behandlat kan svullna upp och bli lite röd och se ut som en fästing som sakta blir mindre och mindre efter varje dag och tillslut ramlar det bort. Man ska ej klia på behandlingsområdet och en blåsa kan bildas efter behandlingen. Man ska inte punktera blåsan utan täcka det istället med ett plåster.

Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Stockholms Beauty Center

Vi på Stockholms Beauty Center har fått in en ny fettreducerande maskin! Om du har lite extra fett någonstans på till exempel magen eller insida lår som du vill bli av med så boka gärna en behandling hos oss. Du kan boka här på hemsidan eller ringa oss på salongen om du har några frågor. Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Receptionstider måndag-fredag 09.00-16.00.

Tider för behandlingar varierar.
Adress
DROTTNINGGATAN 85
111 60 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗