Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

”Jag vägleder dig mot din inre visdom.”
Jag coachar utifrån traditionell coachning i kombination med att jag även öppnar upp mot andevärlden. Genom kanalisering samarbetar jag med guider, anförvanter och änglar. Jag tar också stöd av Tarot- och Änglakort och skapar på så vis en vägledning som rymmer flera dimensioner. Mitt mål är att stödja dig på din resa i livet och att skapa de bästa förutsättningarna för dig i nuet och i framtiden.

 Genom att kombinera vägledande samtal och healing kommer både din kropp och själ i balans. Detta skapar en stund som rymmer tanke, känsla, kropp och själ – livets alla dimensioner. Hela du tillåts läka på en djupare nivå.

Vi bokning av en behandlingsserie på 3 gånger 10% rabatt
Är det något du vill få stöd i att förändra i livet, jag kan hjälpa dig att sortera ut dina tankar och hjälpa dig med nya hälsosamma mål. Jag har givetvis fullständig sekretess.
Efter 10 år i arbetsmarknadsbranschen har jag god kunskap om hur det ser ut. Jag vägleder jag dig till ditt nya jobb. Du får tips om hur du kan skriva bästa cv, nya yrkesinriktningar och vi diskuterar vilket yrke som passar dig om du står inför nya val i livet.

Telefonkonsultation

 Genom att kombinera healing och vägledande samtal kommer både din kropp och själ i balans. Detta skapar en stund som rymmer tanke, känsla, kropp och själ – livets alla dimensioner. Hela du tillåts läka på en djupare nivå
Vid telefonbokning krävs swish betalning innan samtal.
1233194305
Jag har mångårig erfarenhet att arbeta via telefon samt med coachning.
Jag är steg 1 utbildad psykoterapeut, ACT, livscoach och grundläggande hypnosterapeut.

Hör gärna av dig om du känner att du vill förändra något i livet, det kan ex vara
Stress
Ångest
Oro
Nedstämdhet, depression
GAD
Fobier
Sömnbekymmer
Relationsbekymmer
Byte av arbete

Betalas med swish innan samtal 1233194305
Jag ser framemot ditt samtal, jag ringer upp dig bokad tid. Lämna ditt tfn nummer.
”Jag vägleder dig mot din inre visdom.”
Jag coachar utifrån traditionell coachning i kombination med att jag även öppnar upp mot andevärlden. Genom kanalisering samarbetar jag med guide,anförvanter och änglar. Jag tar också stöd av Tarot- och Änglakort och skapar på så vis en vägledning som rymmer flera dimensioner. Mitt mål är att stödja dig på din resa i livet och att skapa de bästa förutsättningarna för dig i nuet och i framtiden.
Samtalet betalas med swish innan samtal 1233194305
jag ringer dig bokad tid. Lämna ditt tfn nummer.
Healing, läkning på svenska, är en alternativmedicinsk och andlig metod där målet är att balansera kroppens egna energisystem. Jag är utbildad Reiki Master och har i många år arbetat med Holy fire Reiki healing – den helande beröringen. Reiki används t.ex. för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Denna naturliga energimetod är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom. Det fungerar precis lika bra på distans som på plats.

Betalas med swish innan behandling 1233194305 jag ringer dig bokad tid, lämna det nummer du vill jag ska ringa på

Susanne Ytterberg

VÄLKOMMEN

”Vill du börja din andliga resa?
Jag ger dig verktygen på vägen”

Ibland i livet kan vi behöva hitta nya vägar. Kanske är det så att du vill ge dig själv mer utrymme och landa i dig själv eller kanske att du går igenom något svårt i livet och behöver stöd i din livsprocess. Jag erbjuder vägledning och behandling ur ett andligt perspektiv där målet är att skapa tillit och utveckling. Livet är föränderligt och en inre trygghet är många gånger det vi behöver stärka i oss själva för att må bra. Vår trygghet börjar inom oss – i våra känslor, tankar och i vår kropp. Låt resan börja.

På hemsidan ser du aktuella kurser.

www.susanneytterberg.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdagar bokade behandlingar på plats. Övrig tid via telefon el enl överenskommelse.

susanne.ytterberg@gmail.com
0709625337
Adress
Kyrkogatan 11
761 30 Norrtälje
Mosebacke-Storsten
Öppna i Google Maps 🗗