Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Lymfmassage

Känner du dig svullen i buk eller vader och fötter? Eller är du ofta förkyld?
Lymfmassagen eller lymfdränage är bra för dig som samlar på dig vätska i kroppen och/eller du som känner att ditt immunförsvar behöver hjälp att fungera bättre. Lymfmassagen är en mjuk massage som jag utför dels med händerna och dels med NBE 800 för störta möjliga effekt. I behandling ingår även guidad djupandning som ytterligare hjälper lymfflödet.
Kombinationen med NBE 800 är en unik kombination som jag är ensam om i centrala Stockholm.
Se gärna mer om NBE på min hemsida www.suzannesmassage.com
Att kombinera den djupa bindvävs behandlande massagen med lymfmassage kan ge ett påfallande bra resultat. Först ger jag behandlande massage på de områden som ömmar och är spända. Därefter ger jag lymfmassagen där du även hjälper till att förstärka effekten genom djupaning efter min guidning. Lymfmassagen gör att överflödiga vätskesamlingar i kroppen får hjälp att komma ut ur kroppen, via kroppens lymfstationer och tarmarna. Dessutom frigörs "slagg" ur bindväven samt att ditt immunförsvar får en extra "kick".
Lymfmassagen inleds med att jag guidar dig till en djupare andning där efter startar jag med mjuk, vågliknande massage på din buk. Därefter följer "pumpande" tryck med start på dina ben för att sedan fortsätta med dina armar, baksidan på kropp samt ditt ansikte innan vi avslutar med djupandning. Givetvis ägnar jag dina problemområden extra tid och kommleterar med bindvävsdrag och NBE behandling.

Klassisk massage

Klassisk massage är en djup behandlande massage.
30 min. klassisk massage passar både som friskvård och för behandling av t.ex: muskelvärk i axlar, nacke och/ eller huvudvärk. Vid behov kompletterar jag behandlingen med lågfrekventa radiovågor, NBE 800 för att nå ett mer djupgående resultat. Detta är det senaste inom tekniska kompletteringar för att nå ett effektivare & djupare behandlingsresultat! I centrala Stockholm är jag ensam om om att erbjuda detta! All behandling sker givetvis i samråd med dig som kund.
Jag finns på Kungsholmen, Stockholm.
Klassisk massage är en behandlande massage där jag behandlar de muskelområden som du har problem med samt eventuellt ger råd om stretchövningar eller lämplig träning.
Om ingen kontraindikation finns kompletterar jag massagen med NBE 800, lågfrekventradiovågsbehandling. Detta är det senaste inom tekniska kompletterande behandlingar och jag är den enda som erbjuder detta i centrala Stockholm!
All behandling sker givetvis i samråd med dig som kund.
Klassisk massage är en behandlade muskel massage där jag även använder stretching och triggerpunkts behandling. Klassisk massage 60 min. passar dels för friskvårdande helkropps massage eller för behandling av muskelvärk i t.ex: rygg och nacke eller säte och ben. Vid behov kompletterar jag behandlingen med (NBE 800) lågfrekventa radiovågor som fördjupar och förbättrar behandlingsresultatet. Detta är det senaste inom kompletterande behandlingar av muskelproblem och Suzannes Rehab & Massage är ensamma om att erbjuda detta i Stockholms centrala delar.

Jag finns på Kungsholmen, Stockholm.
Klassisk massage är en massage där du ges en allmän uppmjukning och cirkulationsbefrämjande massage av dina muskler. Fokus ligger på att främst avhjälpa eventuella smärtande muskelspänningar och därefter ge dig en friskvårdande avslappning.
Observera !
Denna tjänst erbjuds endast till dig som har klippkort från Hälsoresurs.
Klassisk massage 55 min. ( 2x 25 min.) ger massören god möjlighet att ge dig både ge dig en allmänt uppmjukande muskelmassage och av hjälpa eventuella problem med t.ex. smärta/ ömhet i nacke, axlar eller ryggslut.
Därutöver får din kropp möjlighet att sänka stressnivån vilket är mycket bra för ditt välbefinnande.
Observera denna tjänst gäller endast för de som har klippkort via Hälsoresurs.

Thoracal mobilisering

Toracal mobilisering är en behandling som riktar sig till personer med astmaliknande symtom/astma/ annan andnings problematik. Behandlingen består av mätning av utandnings kapaciteten, kraftig massage samt genomgång av övningar som främjar ökad in och ut andningsförmåga. Generellt kan man räkna med god effekt efter tre behandlingar med ca. 2 veckor i mellan varje behandling då kunden regelbundet gör sina aningsövningar.
Lotorpsmetoden även kallad Thoracal mobilisering är en massage metod där jag fokuserar på att släppa på spänningar i alla andningsmuskler från diafragma upp till nacke & käke. I behandling ingår även rörelseövningar för att förbättra utandningen samt mätning av utandning och bröstkorgens rörlighet. Vid första tillfället behövs 75 min. för att hinna med allt i lugn och ro där efter räcker det med 60 min./ behandlings tillfälle.
Unikt för centrala Stockholm är att jag kompletterar alla massage behandlingar med NBE 800 ( se min hemsida för mer info.) Detta är det senaste i utvecklingen av kompletterande tekniska behandlingar inom massagens område! Allt för effektivare och djupare resultat!

Övrig massage

Behandlingen består av mycket lätt massage, speciell musik, värme och fibroolja. Denna massage behandling är i första hand tillför dig som ha Fibromyalgi men den passar även utmärkt för dig som ofta är stressad och har svårt att varva ner eller du som är på väg att komma tillbaka från en period av "utbrändhet".
Konsultationen passar dig som är osäker på vilken behandling du behöver och om jag är rätt terapeut för dig.
Jag lyssnar till vad du har för problem och vid behov gör jag rörelsetester.
Där efter berättar jag hur jag skulle vilja hjälpa dig. Om jag känner att du skulle få bättre hjälp av en någon behandling som jag inte behärskar så rekommenderar jag dig självklart till en lämplig terapeut.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Suzannes Rehab & Massage

Mitt företag bildades år 2000 då jag slutförde min utbildning till Certifierad Klassisk massör. Sedan dess är jag yrkesverksam med både företags- och privatkunder. Mina vidareutbildningar är: Auktoriserad Andningsterapeut, Lymfmasssör, Fibromassör. Titta gärna på min hemsida www.suzannesmassage.com för mer info.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Kungsholmen:Måndag, onsdagar. Kungsängen: Torsdagar. Bokning samma dag eller til Kungsängen. Ring eller sms:a 0702888922. Betalningssätt: Kontant eller kort eller faktura.
Adress
John Ericssonsgatan 9
112 22 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗