Yogastugan - Yoga och Samtal

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.8 Fantastiskt bra(42 betyg)
Skogsstigen 26, 439 91, Onsala
Till mig kan du komma helt ny på yoga som mer van. Den är för dig som vill ha all fokus på dig i ditt yogautövande. Yogan jag undervisar i är hathayoga, den mer fysiska, och yin, den mer stillsamma. Jag är certifierad hathayogalärare och yinyogalärare. Coaching är en samtalsform där vi tillsammans hittar ditt mål, vägen dit och med mitt stöd hjälper dig att nå dit du vill. Kontakta mig på telefon/mail för bokning och mer information. Jag arbetar idag som diplomerad professionell Coach Yogamassage elevbehandlingar utförs på mjuk uppvärmd madrass på golvet. Jag använder både händer och fötter vid behandling. Trycket anpassas efter klientens muskelspänning och behov. Sesamolja används vid massagen vilket ökar cirkulationen. Jag avslutar med en avslappnade huvud/ansiktsmassage. Yogamassage släpper på spänningar och stelheter i kroppen. Yogamassage kombinerar assisterad stretching och massage med andetaget. En djupgående behandling som gör skillnad. Du behöver inte yoga för att komma på denna form av behandling, om du yogar kommer du att känna igen dig positioner där kroppen stretchas. Behandlingen ges bäst i en serie av tre behandlingar.

Boka tjänst

Yoga

  • Yoga privat eller ta med en vän55 minuter, 300 kr · Mer info
    Boka
  • Yoga & Samtal60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

Yogamassage

  • Yogamassage elevbehandling90 minuter, 675 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Yogastugan i Onsala
(42 betyg)
Yogalärare, Coach, Yogamassageterapeut (elev)Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
42 betyg
till Yogastugan i Onsala
Helt fantastiskt och personligt precis som alltid 🥰 Mycket energinpåfyll!
till Yogastugan i Onsala
Har idag varit på yogamassage hos Ingela, vilken underbar upplevelse. Kommer tillbaka 🤗🤗
till Yogastugan i Onsala
Superbra. Ingela är så duktig på att lära ut.
till Yogastugan i Onsala
Härligt att vara i gång igen, efter ofrivilligt uppehåll, under Ingelas sakkunniga ledning. Kan varmt rekommendera en timma i yogastugan 🤸‍♂️🙏🧘‍♂️

Om företaget

Mina tjänster är för dig som vill satsa mer på dig själv och bli lättare i kropp som tanke med verktyg som yoga, coaching och yogamassage. Yogan är enkel och passar dig som är ny på yoga likaväl för dig som är mer van. För att skapa förändring i kropp som tanke är det viktigt med ett tydligt mål - där hjälper jag som coach dig att sätta ett för dig realistiskt mål, ett mål som fungerar i din vardag. Jag hjälper dig hålla fokus på ditt uppsatta mål, stöttar dig på vägen mot målet och hjälper dig med att att få din förändring gjord. Yogamassage utförs på mjuk uppvärmd madrass på golvet. Sesamolja används vid massagen vilket ökar cirkulationen. Jag avslutar med en avslappnade huvud/ansiktsmassage. Yogamassage släpper på spänningar och stelheter i kroppen. Yogamassage kombinerar assisterad stretching och massage med medvetna djupare andetag. En djupgående behandling av hela kroppen som gör skillnad. Behandlingen ges bäst i en serie av tre behandlingar.

Bilder