1. Hem
 2. Massage Kungsbacka

Alexandra Hedestad, CrossFit Kungsbacka

betyg4.9 Fantastiskt bra(137 betyg)
Lilla Hantverksgatan 7, 434 42, Kungsbacka
Boka gärna "NY KUND 75 min" - behandlingen första gången du kommer till mig. Detta för att du skall få så mycket ut av din behandlingstid hos mig som möjligt. Vid vårt första möte lägger jag några minuter på en s.k.anamnes, en kartläggning och en behovsanalys för att få veta lite mer om dig, allt för bästa behandlingsresultat. Vill du ha en djupgående och resultatinriktad behandling, klassisk Svensk massage eller en väldigt lätt och avslappnande massage? Jag engagerar mig för dig oavsett om du har ett problemområde eller om du endast vill varva ned med en lätt massage. Välj längd på behandling och väl på plats anpassar jag din behandling och skräddarsyr den efter ditt behov för dagen. Jag ser fram emot att möta dig- min ambition är att ge dig en behandling i världsklass! Jag är Certifierad Massör hos Branschrådet Svensk Massage. Medlem i Yrkesmassörernas förbund och patientförsäkrad. Utbildad Massör och Massage Terapeut på Axelssons Gymnastiska Institut 2006. Jag är alltid noga med renligheten och håller en mycket god hygien! T ex desinficerar jag alla kontaktytor, massagebänk, ansiktskudde och andra tillhörande delar mellan varje klient och jag använder nya munskydd (när jag jobbar nära huvud/ansikte) mellan varje klientbehandling. Vänligen meddela mig om du vill att jag använder munskydd under hela behandlingen. Kontakta mig gärna genom mejl om du funderar över något så ringer jag upp alternativt svarar skriftligt. alex.hedestad@gmail.com

Boka tjänst

Lymfmassage

 • Lymfmassage 90
  90 minuter, 1 150 krMer info
 • Ny kund Lymfmassage
  100 minuter, 1 150 krMer info

Massage

 • Massagebehandling 30 min
  30 minuter, 650 krMer info
 • Massagebehandling 45 min
  45 minuter, 760 krMer info
 • Massagebehandling 60 min
  60 minuter, 870 krMer info
 • Massagebehandling 75 min
  75 minuter, 980 krMer info
 • Massagebehandling 90 min
  90 minuter, 1 150 krMer info
 • NY KUND 75 min
  75 minuter, 870 krMer info

utövare

noImage
Alexandra Hedestad
4.9
(137 betyg)
Certifierad Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
137 betyg
Anna L.
till Alexandra Hedestad
Otroligt proffsig och omtänksam och trevlig! Superbra upplevelse från början till slut 😊

Visa mer

Karin N.
till Alexandra Hedestad
Alexandra är mycket kunnig, riktigt bra ” hantverkare ”. Har en förmåga att få en totalt avslappnad. Behandling när den är som bäst!

Visa mer

Katarina G.
till Alexandra Hedestad
Dessa helande händer...Tack🙏

Visa mer

Caroline W.
till Alexandra Hedestad
Så kunnig och duktig! Känns väldigt tryggt

Visa mer

Om företaget

Jag är Certifierad Massör hos Branschrådet Svensk Massage och medlem i Yrkesmassörernas förbund. Utbildad på Axelssons GI till Massör och Massageterapeut. Problemområde? Tillfälligt spänd? Stressad? Jag hjälper dig att mjuka upp stel nacke/rygg och spända muskler och erbjuder både hårdare och djupgående massage likväl som avslappnande helkroppsmassage, fotmassage, huvud & ansiktsmassage. Väl på plats kommer vi överens om vilken typ av behandling du behöver för dagen. Varmt välkommen att boka! /Alexandra OBS! Min lokal ligger i CrossFit Kungsbackas lokaler (CFKBA) Var på plats minst 5 min innan om det är första gången du bokar!

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 070-71470 XXVisa nummer

 • Lilla Hantverksgatan 7, 434 42, Kungsbacka