Skönhet och hälsa göteborg · 844 träffar

Populärast

Etoile Laser

Etoile Laser
Chalmersgatan 17, Göteborg
betyg4.9/5(70)
Raketenqliro

Sinners and Saints KICKS Femman

Sinners and Saints KICKS Femman
Kicks 5:an, Göteborg
betyg4.7/5(39)

Välkomna till Sinners and Saints Concept Salon Kicks Femmanhuset! Ett utvalt samarbete mellan KICKS & Sinners and Saints Välkomna!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Gothia Kliniken

Gothia Kliniken
Odinsgatan 6 Göteborg, Göteborg
betyg4.9/5(300)

Välkommen till Gothia Kliniken Iconic Beauty. Med mycket lång erfarenhet och kunskap inom estetiska behandlingar så skräddarsy vi resultatinriktade behandlingar just för dig. Som medlemmar i Estetiska injektionsrådet, med ansvarig läkare och patientförsäkringar så erbjuder vi den tryggheten som en kund skall ha. Under hösten kommer det att pågå ett fasadjobb på fastigheten där Gothia kliniken hyr in sig. I och med detta vill vi informera om att det kan förekomma vissa missljud under våra behandlingar. Detta är tyvärr inget vi kan styra över och vi hoppas på överseende för detta. Med vänliga hälsningar Johanna & Patrik

qliroPresentkort

Clinic Luxe Victoria AB

Clinic Luxe Victoria AB
Odinsplatsen 6, Göteborg

Kvalite är viktigare än kvantitet. Välkommen kära kund till Clinic Luxe Victoria! Hos mig är det alltid störst fokus på kundens upplevelse, samt att vi uppnår det resultat du är ute efter. Vi på klinik Luxe Victoria arbetar med hudvård, kroppsvård och estetiska behandlingar. Vi använder oss av den allra senaste teknologin på våra utrustningar inom estetiska behandlingar. Med enormt synliga resultat inom anti aging, läkning av acne och ärrhud. Synligt resultat redan vid avslutad behandling. Varmt välkommen!

qliroPresentkort

Blitz Academy - Bellitudo

Blitz Academy  -  Bellitudo
Drottninggatan 59, Göteborg
betyg5/5(266)

HEJ OCH VARMT VÄLKOMMEN! Mitt i hjärtat av Göteborg precis intill NK hittar ni mig, Denise Hanwik. Jag arbetar dagligen med allt vad skönhet har att erbjuda. Jag är grundligt utbildad i alla områden jag arbetar med och hos mig kan du alltid känna dig trygg och lugn inför och under dina behandlingar.  ERFARENHETER: -Utbildad fransstylist, 2011 -Utbildad nagelterapeut, 2013 -Vinnare av "Årets fransstylist", 2014   (Swedish beauty and cosmetic awards) -Utbildad i bryn form & färg, 2014 -Utbildad i varmvax och ansiktsvaxning, 2014 -Utbildad inom volymfransar, 2014 -Härdplastutbildning, 2016 -Utbildad i avancerad volym och volymteknik, 2016 -Guld-vinnare av Lash battle Amsterdam,  Volume master 2016 -Kursledare/lärare, 2017 -Guld-vinnare i SM Svenska Mästerskapen,  Volume expert 2017 -Silver-vinnare i VM Lash world Cup, 2018  2D/3D Volume expert -Guld-vinnare av VM Lash world cup, 2018  Winner of winners -Utbildad Lashliftstylist, 2019 -Utbildad inom Sockervaxnin

Presentkort
Svårt att välja?Med ett presentkort får du tillgång till över 9500 salonger.

SAUVAGE HårDesign

SAUVAGE HårDesign
Magasinsgatan 11, Göteborg
betyg4.9/5(320)

Välkommen till SAUVAGE HårDesign i centrala Göteborg. Vi är specialister på hårbehandlingar och nyaste klipptekniken. Du kan vara helt trygg i våra händer och vi gör alltid en gedigen konsultation innan varje behandling för att ge dig en personlig helhetsupplevelse och bästa resultat! Följ oss på Instagram SauvageHarDesign för att se mer utav det vi skapar ⭐️ Välkommen!

qliroPresentkort

VACKER Åhléns Nordstan

VACKER Åhléns Nordstan
Östra Hamngatan 18, Göteborg
betyg4.8/5(311)

Salongen på Åhléns har en modern och avslappnad atmosfär som gör det enkelt att känna sig hemma. Personalen är välkomnande och kunnig, och de arbetar hårt för att se till att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen.

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Hår & Kam

Hår & Kam
Baldersgatan 3, Göteborg
betyg5/5(15)

Välkomna till "Hår & Kam" den nyaste klipptekniken erbjudes, konsultation innan varje behandling för att ge dig en personlig helhetsupplevelse och bästa resultat! Erfaren inom branschen i 20 år! Boka i kalendern eller ring om du inte hittar tid som passar dig. Följ på Instagram harochkam för att se mer utav det som skapas! Kampanj nu från och med 14/9-15/10 -20%. Välkommen!

qliroPresentkort

NK Hår & Skönhet

NK Hår & Skönhet
Östra Hamngatan 42, Göteborg
betyg4.8/5(1497)

Om du har en tid bokad före klockan 10.00 hos oss, kommer din frisör att vänta på dig vid vår interna entré, belägen vid Drottninggatan 39, bredvid NK Sushi. Vi ser fram emot att ta hand om dig och skapa en fantastisk upplevelse hos oss. Välkommen!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Premium Hälsan Avenyn (Osteopat Göteborg)

Premium Hälsan Avenyn (Osteopat Göteborg)
Premium Hälsan , Chalmersgatan 24, Göteborg
betyg4.9/5(54)

Osteopaten Jag har en fyraårig osteopat och personlig träning utbildning vid Oxford Brookes University i Storbritannien. Jag har sedan dess arbetat flera år i London på egen praktik och på en NHS vårdcentral. Där behandlande jag bl a elitidrottare, gravida kvinnor, barn och kontorsanställda. Jag har en extra utbildning  i dynamisk neuromuskulär stabilisering och 3d träning. PRISER – PAKET ALTERNATIV Förbokning av – 5 timmar – (895/timme) Förbokning av – 10 timmar – (845/timme) OBS: Betalningar via friskvårdsbidrag har 10% tillämpad på totalsumman utöver det angivna priset. Paketerbjudanden gäller inte för företagsfakturor om inte annat anges.

qliroPresentkort

Rapunzel Göteborg

Rapunzel Göteborg
Drottninggatan 69, Göteborg
betyg4.9/5(494)

Vårt expertområde ligger på hårförlängning och våra frisörer är utbildade inom alla Rapunzel of Swedens löshårs-tekniker. I våra butiker finns stora delar av vårt webbsortiment på lager, här kan du klämma och känna på produkterna och handla dem, med experthjälp, direkt över disk. Besök oss, ring, maila eller boka din tid online! Få personlig rekommendation och hjälp att hitta rätt färg, metod och längd anpassat för just dina behov rekommenderar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Kampanj
Medlem i Frisörföretagarna

Trendy Lashes

Trendy Lashes
Kristinelundsgatan 5, Göteborg
betyg4.9/5(488)

Parkering precis utanför. Hållplats Valand (50m) Vasaplatsen (300m). Kom gärna till oss för personligt rådgivning, rekommendation! Från 5/10 - 22/10 har Le semester. Vakna på morgonen utan att behöva sminka dig med mascara. Här hittar du de mest trendiga fransförlängning som finns på marknaden. Fylliga och naturliga fransförlängning, men ändå hålla dina riktiga fransar skyddad är vad vi siktar på. STUDENT - RABATT 15% PÅ ALLA BEHANDLING* Singel basic 400:- (ord. 470:-) Singel premium quality 470:- (ord. 550:-) Mix Singel & Volym 600:- (ord. 700:-) Mix premie 700:- (ord. 820:-) Volym basic 700:- (ord. 820:-) Volym premie 790:- (ord.930:-) Vi har 7-18mm; C,CC,D,L,M böjd. Är du osäkert på vilken du ska ha? Inga problem, vi hjälper dig gärna med 7 års erfarenhet att välja ut det som passar dig mest. Kom gärna till oss för personligt rådgivning, rekommendation! För bästa resultat, rekommenderar vi att ni tar bort all typ av make-up innan behandlingen. Bortagning av smink på salongen

Presentkort

International Holistic Health Care (Nordic wellness)

International Holistic Health Care (Nordic wellness)
Odinsgatan 6, Göteborg
betyg4.9/5(191)
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Katinka - Samtalsterapi & Integrativ Terapi

Katinka - Samtalsterapi & Integrativ Terapi
Ingenjörsgatan 7 A, Göteborg

Skaver livet sådär som det gör ibland? Finns det en upplevelse av att någonting saknas? Kanske handlar det om en tomhet eller en längtan efter någonting mer? En självkänsla som sviktar eller en identitet som behöver sökas? Finns det oro, ångest, skuld eller skam? En sorg, en relation i gungning eller svåra känslor att bearbeta? Som samtalsterapeut och medmänniska finns jag vid din sida och hjälper dig att få djupare förståelse för tankar, känslor och mönster i livet som vi sedan varsamt och empatiskt utforskar tillsammans för att du ska kunna leva ditt liv i enlighet med din egen kompass, ditt eget syfte och med din egen utveckling ständigt i sikte.

KampanjPresentkort

Inci Beauty

Inci Beauty
Hedåsgatan 14, Göteborg
betyg5/5(17)

Varmt välkommen till oss på Hedåsgatan 14 mitt i centrala Göteborg (Lorensberg). Vi erbjuder de flesta behandlingar inom hår och hårvård samt laserbehandlingar för permanent hårborttagning. I utbudet ingår: klippning, färgning, bruduppsättning, styling m.m. Varmt välkommen till oss på Hedåsgatan 14!

KampanjPresentkort

MarliMontan

MarliMontan
Göteborg
betyg4.9/5(79)
Presentkort

Salong Adore

Salong Adore
Erik Dahlbergsgatan 30, Göteborg
betyg5/5(100)
qliroPresentkortFriskvårdskort

Chiro-Works Kiropraktik

Chiro-Works Kiropraktik
Vasaplatsen 7A, Göteborg
betyg4.1/5(10)

Akuttider tillgängliga.

Presentkort

Paula Warfvinge Samtalsterapeut / Coach

Paula Warfvinge Samtalsterapeut / Coach
Drottningtorget 10, Göteborg
betyg4.9/5(46)
qliroPresentkort

Belle Studios

Belle Studios
Kungsgatan 9D, Göteborg
betyg4.8/5(1751)

Varmt välkommen till oss på Belle Studios. På den här bokningssidan hittar du alla våra frisörtjänster, om du vill boka tid på vår klinik så söker du på Belle Studios Health Clinic här på bokadirekt. Varmt välkommen till oss.

Medlem i Frisörföretagarna

Salong 39 Clipp

Salong 39 Clipp
Kyrkogatan 40, Göteborg
betyg4.6/5(407)
qliro
Medlem i Frisörföretagarna

Cultum

Cultum
Lilla Nygatan 2c, Göteborg
betyg5/5(612)
qliroPresentkort

LT Injektions Studio

LT Injektions Studio
Östra Hamngatan 50, Göteborg

Varmt välkommen till LT Injektions Studio. Skönhetsvård för dig. För att du är värd det! Åldersgräns: Du måste vara över 18 år för att få göra injektionsbehandlingar. Enligt lag måste alla estetiska injektionsbehandlingar föregås av en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen samt om det passerat mer än 6 månader sedan din senaste behandling. Boka gärna en kostnadsfri konsultation på kliniken eller via telefon. Vi går tillsammans igenom dina önskemål, förväntningar och förutsättningar, sedan landa i rekommenderad behandlingsmetod för bästa behandlingsresultat för just dig. På LT Injektions Studio används endast kvalitetsprodukter som är CE-märkta och marknadens ledande fillers. -Legitimerad distriktssjuksköterska, certifierad injektionsbehandlare. - Certifiering av Estetiska Injektionsrådet. -Patientförsäkring via Folksam - Anmäld hos IVO:s vårdgivarregister Välkommen och boka tid på LT Injektions Studio! Behöver du avboka/ändra din behandling tidigare än 24 timma

Certifikat

Forever Beauty Klinik

Forever Beauty Klinik
Stureplatsen 1, Göteborg
betyg4.7/5(35)
Kampanj qliroPresentkort

Maria Gylling Professionell Hudvård

Maria Gylling Professionell Hudvård
Salong Hått, Lilla Nygatan 2, Göteborg
betyg4.9/5(728)
Presentkort
Medlem i Sveriges Hudterapeuter Riksorganisation

Carl M Lundh Göteborg

Carl M Lundh Göteborg
Baldersgatan 10, Göteborg
betyg4.7/5(135)

Vår salong är för dig, som söker en lösning för mer hår. Vi har ett brett urval av peruker, hårdelar och hårersättningar – för att vi på bästa sätt ska kunna erbjuda den frisyr du önskar. Vi tar emot rekvisition från region/landsting. Förutom våra hårprodukter har vi även flera kollektioner av turbaner samt accessoarer såsom ögonfransar, ögonbryn, skötselprodukter, tillbehör etc. Våra kunder är kvinnor och män, både yngre och äldre, som drabbats av håravfall, t.ex. efter medicinsk behandling, alopeci eller ärftliga orsaker. Du hittar vår salong på Baldersgatan 10, centralt i Göteborg. Vi rekommenderar att du besöker oss innan du tappat allt hår, alternativt tar med ett nytaget foto till salongen. På så vis kan både du som kund och vi, lättare finna rätt frisyr till dig. På samma adress hittar du även vårt Aderans Haircenter, som erbjuder flera och bra lösningar för dig som är tunnhårig. Varmt välkommen!

Life Long Clinic

Life Long Clinic
Vasagatan 58, Göteborg
betyg4.9/5(218)
Kampanj Presentkort
Medlem i Kompletärmedicinska Riksförbundet

Massageterapeuten Göteborg

Massageterapeuten Göteborg
Stigbergsliden 5, Göteborg
betyg4.8/5(525)

Välkommen till mig Daniel Näsman och mitt företag Massageterapeuten Göteborg AB. Hos mig kan du boka professionella, prisvärda och effektiva massagebehandlingar som är personligt anpassade till dig och dina specifika behov och önskemål. Välkommen.

qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hairlogic

Hairlogic
Kyrkogatan 42, Göteborg
betyg4.7/5(890)
Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Infinum

Infinum
Stampgatan 4, Göteborg
betyg4.9/5(2022)
Presentkort

Classic Nails

Classic Nails
Drottninggatan 62, Göteborg
betyg4.1/5(1118)
Presentkort