Registere Massage för nyblivna mödrar. 60 min , 775,00 kr

Har du blivit mamma nyligen?

Tiden efter förlossningen är ofta en härlig tid. Samtidigt skall din kropp vänja sig vid nya vanor och rutiner som påverkar både sömn och livsstil. Tanken med Mammamassagen är att lösa upp spänningar och lindra stelhet och smärta.

Har du ont och är trött i rygg och skulderparti av att bära ditt barn? Eller är du svullen och tung i benen efter förlossningen? En del brukar också kunna få huvudvärk och spänningar i nacke och käke i samband med förlossning och som nybliven förälder.

Känner du igen något av detta så varför inte pröva en Mammamassage? För precis som att massage kan vara väldigt bra under en graviditet och som en förberedelse inför förlossningen, så kan en massage även hjälpa kroppen att återhämta sig och stilla sig efter en förlossning. Dessutom får du de positiva mentala effekterna på köpet.

Massagen för nyblivna mammor anpassas efter vad du behöver här och nu. Behandlingen fokuserar på spänningar och smärtor som kan ha kommit i samband med att du var gravid, eller i samband med förlossningen.

Här kan du välja om du vill ha en neutral olja eller eteriska oljor. Jag använder mig av produkter från Maria Åkerberg.

Annika-bodytherapygöteborg.jpg

Uke 9

man.
24
feb
tir.
25
feb
ons.
26
feb
tor.
27
feb
fre.
28
feb
lør.
29
feb
søn.
1
mar
14.10 15.25 Ingen ledige tider 13.15 Ingen ledige tider 13.00 Ingen ledige tider Ingen ledige tider

februar 2020

måntisonstorfrelörsön
v5272829303112
v63456789
v710111213141516
v817181920212223
v92425262728291
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Body Therapy Göteborg på Kristinelundskliniken

Massage i centrala Göteborg hos Annika - Body Therapy Göteborg.

Du kan få Lymfmassage, Svensk klassisk massage, Djupgående massageterapi eller Idrottsmassage, Medicinsk massageterapi, Hawaiiansk massage, Gravidmassage, Koppingmassage, Stress Treatment Massage och Mammamassage hos mig.

Du kan också få råd och tips om hur du kan förändra ditt rörelsebeteende eller hur du kan träna på bästa sätt för undvika skador, felbelastningar och obalanser.

Motivation tror jag alltid har en viktig roll när det kommer till någon typ av förändring eller tillägg av det man redan gör för att må bra.

Jag använder mig av Maria Åkerbergs oljor och produkter. Du har också möjlighet att köpa med dig någon av hennes kroppsprodukter när du är på behandling hos mig.

Body Therapy Göteborg har funnits flera år i Göteborg. Nu finns jag centralt nära Avenyn och Heden på Kristinelundskliniken.

När du kommer till kliniken får du gärna sitta ned i väntrummet så kommer jag och hämtar dig när det är dags för din massage.

Det finns parkering i samma hus eller på Heden.

Show contact information
Web side
Åpningstider Vardagar
Enstaka helgdagar

Adresse
Kristinelundsgatan 13
411 35 Göteborg
Lorensberg, göteborg
Åpne i Google Maps 🗗