Bodylife

betyg4.9 Fantastiskt bra(235 betyg)
Albanoliden 1, 506 30, Borås
Bodylife finns lättillgängligt i Knalleland med parkering i nära anslutning till behandlingslokalen. Finns på 4:de vången med tillgång till hiss. Här utförs medicinsk massage för att få ner smärta, stelhet och fokus på att hitta anledningen till smärtan och hitta en väg till att bibehålla behandlingens effekter. I PT-studion hjälper vi dig/ er med personlig träning med individanpassat program för såsom t.ex hemmaträning, gymmet, riktad fokus på stärka upp efter skada och dyl. Detta kräver en konsultation först och kontakt tas via mail. Mångårig erfarenhet av styrketräning och konditionsträning. Välkommen! Regina Strid Medicinsk massageterapeut Personlig tränare

Boka tjänst

 • Medicinsk massage30 minuter, 395 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk massage45 minuter, 530 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk massage60 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk massage90 minuter, 975 kr
  Boka
 • Konsultation, PT45 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig träning120 minuter, Kostnadsfri
  Boka
 • PT /Personlig Träning / Personlig tränare / Coaching80 minuter · Mer info
  Boka
 • PT/ personlig träning45 minuter · Mer info
  Boka
 • PT/Personlig träning30 minuter · Mer info
  Boka
 • PT/Personlig träning60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Mindfulness / meditation60 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka
 • Yoga / stretch60 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Regina Strid
(235 betyg)
Medicinsk massageterapeut och Personlig tränare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
235 betyg
till Regina Strid
Helt otroligt! Så himla bra massage, hjälp och information. Här kommer jag definitivt fortsätta gå, stort tack!
till Regina Strid
Jag har gått på diverse behandlingar under många år på grund av återkommande problem med låsningar, spänningar och smärta. Första besöket på bodylife var något helt nytt, fick äntligen en förklaring till problemen och uppmuntran om att det går att jobba med. Alltid bra. En av få som kunnat hjälpa mig. Regina är lugn, kunnig och pedagogisk.
till Regina Strid
Regina är bäst 💪🏼
till Regina Strid
Mycket seriös handläggning inför behandling. Rekommenderar!

Om företaget

Bodylife utför: Massagebehandling Personlig träning Yoga Stretch Massagebehandlingarna består av medicinsk massage som är djupgående muskel- och bindvävsmassage i det område där smärta finns men ser över fler områden efterhand då smärtområdet oftast är ett symtom på problem i andra delar i kroppen. Försöker få helhetsbild över problemet och finna en lösning av t.ex övningar, kroppshållning, ergonomi för att din kropp ska slippa smärta i framtiden. Mångårig erfarenhet av styrketräning. Som PT / Personlig tränare kan jag hjälpa dig med att komma igång eller komma vidare med din träning. Jag gör anpassade träningspass / scheman efter dina behov och möjligheter, oavsett om det är hemmaträning eller på gym. Jag går igenom passet med dig i min träningsstudio så att teknik och övningar känns säkert att utföra på egen hand. Har olika lösningar beroende på önskemål, allt från ett enkelt upplägg med en träff till packet med mycket riktad träning och tillgång till tränings-app. Jag tar även emot mindre grupper. Första kontakt tas via mail och beskriv då vilka önskemål du / ni har innan bokning kan göras. Swish eller kontantbetalning. Faktura vid förfrågning. Tänk på att komma i tid och vid första gången kom gärna lite tidigare för ett kort samtal inför behandlingen. Full betalning för missad, ej avbokad tid. Välkommen!

Bilder