1. Hem
 2. Massage Borås

Bodylife

betyg4.9 Fantastiskt bra(457 betyg)
Albanoliden 1, 506 30, Borås
Bodylife finns lättillgängligt i Knalleland med parkering i nära anslutning till behandlingslokalen. Finns på 4:de vången med tillgång till hiss. Här utförs medicinsk massage för att få ner smärta, stelhet och fokus på att hitta anledningen till smärtan och hitta en väg till att bibehålla behandlingens effekter. Detta är även för dig som har permanent smärta på grund av sjukdom, trauma och skador där smärta aldrig försvinner men går att mildra för en period. Hit kan du som har mycket ont i din kropp, tryckt komma för behandlingen anpassas till att det ska göra så lite ont som möjligt för att upp nå bästa resultatet. Här möter vi dig som person och var du är i din kropp. Lika välkommen är du som vill komma hit för att få i gång cirkulation allmänt i stel nacke, rygg eller vad som önskas. I PT-studion hjälper vi dig/ er med personlig träning med individanpassat program för såsom t.ex hemmaträning, gymmet, riktad fokus på stärka upp efter skada och dyl. Detta kräver en konsultation först och kontakt tas via mail. Mångårig erfarenhet av styrketräning och konditionsträning.  Välkommen! Regina Strid Medicinsk massageterapeut  Personlig tränare
15001

Boka tjänst

Medicinsk massage

 • Medicinsk massage
  30 minuter, 440 krMer info
  Boka
 • Medicinsk massage
  45 minuter, 565 krMer info
  Boka
 • Medicinsk massage
  60 minuter, 740 krMer info
  Boka
 • Medicinsk massage
  90 minuter, 1 050 kr
  Boka

PT- Personlig träning

 • Konsultation, Personlig Träning
  45 minuter, 400-600 krMer info
  Boka
 • Personlig träning, kostnadsfri 120 min
  120 minuter, Kostnadsfri
  Boka
 • PT /Personlig Träning / Personlig tränare / Coaching
  90 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka
 • PT/ personlig träning, kostnadsfri 30 min
  30 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka
 • PT/Personlig träning
  60 minuter, 900-1 000 krMer info
  Boka

Yoga, meditation, stresslösande, mindfullness, stretch

 • Mindfulness / meditation
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Yoga / stretch, singel bokning
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka

Kroppsläsning

 • Kroppsavläsning, Aurablockeringar
  60 minuter, 740-840 krMer info
  Boka
 • Kroppsavläsning, Aurablockeringar 30min
  30 minuter, 440-540 krMer info
  Boka
 • Kroppsavläsning, Aurablockeringar 45 min
  45 minuter, 565-665 krMer info
  Boka

Healing

 • Healing med eller utan beröring
  60 minuter, 740-840 krMer info
  Boka
 • Healing med eller utan beröring, 45 min
  45 minuter, 565-665 krMer info
  Boka
 • Healing med eller utan beröring 30 min
  30 minuter, 440-540 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Regina Strid
4.9
(457 betyg)
Medicinsk massageterapeut och Personlig tränare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
457 betyg
Linnéa R.
till Regina Strid
Hit kommer jag igen!

Visa mer

Emma B.
till Regina Strid
Alltid nöjd med mina besök hos Regina!

Visa mer

Gun O.
till Regina Strid
Det gör killont! Nää du är fantastisk.

Visa mer

Anna S.
till Regina Strid
Regina har hjälpt mig med allt från onda axlar till kost och träning. Hon hjälper mig med helheten och är oerhört kompetent. Rekommenderar henne varmt.

Visa mer

Om företaget

Bodylife utför: Massagebehandling Personlig träning Yoga Stretch Massagebehandlingarna består av medicinsk massage som är djupgående muskel- och bindvävsmassage i det område där smärta finns men ser över fler områden efterhand då smärtområdet oftast är ett symtom på problem i andra delar i kroppen. Här kan du som har mycket smärta komma hit med tryggheten i en behandling som inte gör ont och som ger kroppen en avkoppling och mindre spänningar och smärta. Försöker få helhetsbild över problemet och finna en lösning av t.ex övningar, kroppshållning, ergonomi för att din kropp ska slippa smärta i framtiden. Det är även för dig som behöver få igång cirkulation på djupet så att t.ex. huvudvärk, allmän spänningar kan släppas och hålla sig på avstånd på längre sikt. Perfekt för dig som sitter på kontor eller annat statiskt yrke. Är du en tränande person så är det här ett sätt att hålla kroppen mjuk, välfungerande och skadefri. Mångårig erfarenhet av styrketräning. Som PT / Personlig tränare kan jag hjälpa dig med att komma igång eller komma vidare med din träning. Jag gör anpassade träningspass / scheman efter dina behov och möjligheter, oavsett om det är hemmaträning eller på gym. Kommer gå igenom passet med dig i träningsstudion så att teknik och övningar känns säkert att utföra på egen hand. Har olika lösningar beroende på önskemål, allt från ett enkelt upplägg med en träff till packet med mycket riktad träning och tillgång till tränings-app. Jag tar även emot mindre grupper. Första kontakt tas via mail och beskriv då vilka önskemål du / ni har innan bokning kan göras. Swish eller kontantbetalning. Faktura vid förfrågning. Tänk på att komma i tid och vid första gången kom gärna lite tidigare för ett kort samtal inför behandlingen. Full betalning för missad, ej avbokad tid. Vid sjukdom 24 tim innan bokad tid skickas ett sms annars full betalning via Klarna. Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Endast bokade tider via Bokadirekt, ej drop in.
 • 07036597 XXVisa nummer

 • Albanoliden 1, 506 30, Borås