1. Hem
 2. Massage Borås

Den Blinda Massören

betyg4.8 Fantastiskt bra(59 betyg)
Skaraborgsvägen 35 Borås, 50630, Borås
Jag både möter och behandlar varje person unikt utifrån vilka problem man har. I mina behandlingar använder jag olika tekniker ur min ”verktygslåda” som är anpassade efter vad din kropp behöver. Jag är också bara ett verktyg, det är du som släpper spänningarna. I botten är jag utbildad medicinsk massageterapeut, har arbetat som handledare för studerande till medicinsk massageterapeut och har ett antal extra specialkurser som påbyggnad. Medicinsk massageterapeut är bara basen på pyramiden och alla andra utbildningar är en ”förfining” av att läsa, känna, vara i kontakt och jobba med kroppen. Jag är inte blind, men jobbar som en blind och använder inte synen mera än när vi pratar och du berättar om dina problem. Därefter blundar jag mig igenom behandlingen och använder känseln som sinne. Jag har ingen nytta av synen ändå. Om du är van vid meditation förstår du vad jag menar när jag säger att jag är ”medvetet närvarande” i din kropp och att ”total fokus” ligger i kontakten med din kropp under behandlingen. Jag älskar verkligen det jag gör och brinner för det och ibland säger jag till återkommande kunder att jag ”bara leker” och får dessutom betalt för det, så lönen blir bara en bonus för att göra vad jag älskar att göra.
16886

Boka tjänst

Massage

 • Massage 30 min
  30 minuter, 380 krMer info
  Boka
 • Massage 60 min
  60 minuter, 680 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Ilmo Karhiaho
4.8
(59 betyg)
Medicinsk massageterapeut
Jag är inte blind, men jobbar som en blind när jag utför behandlingen och känner precis allt som finns i din kropp. Är du van vid meditation förstår du vad jag menar med att jag är helt medvetet närvarande i kontakten med det jag känner och läser av vad och hur behandlingen skall få helande eller läkande effekt. Jag försvinner helt in i din kropp och känseln som sinne är ett fantastiskt verktyg i det arbetet. Jag verkligen älskar det jag gör och lönen blir ju bara en bonus för att göra det jag brinner för. I botten är jag utbildad medicinsk massageterapeut, har arbetat som handledare för studenter till medicinsk massageterapeut och har ett antal extra specialkurser som påbyggnad. Medicinsk massageterapeut är basen i pyramiden och alla andra utbildningar är en ”förfining” av att läsa, känna, vara i kontakt och jobba med kroppen.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
59 betyg
Rikard G.
till Ilmo Karhiaho
Ilmo är fantastiskt bra och har stor kunskap och har hjälpt mig med problem i nacke och bröstrygg, supernöjd!!!

Visa mer

Sheila B.
till Ilmo Karhiaho
Ilmo är massagens mästare.

Visa mer

Daniel W.
till Ilmo Karhiaho
Ilmo är mycket duktig och stark. Tack för ett gott jobb!

Visa mer

Marianne G.
till Ilmo Karhiaho
Spänningarna släpper på djupet. Det är den bästa massagen jag varit med om.

Visa mer

Om företaget

Svensons Hälsocenter är det familjära gymet där du alltid kan känna dig välkommen. Man kan tro att alla känner varandra, för man hälsar på varandra och pratar med varandra. Det är som ett hem från hemmet, fast där man har träning för hälsan! Vi har träning med maskiner och fria vikter, gruppträning, spinning, yoga, medicinsk massage, artrosträning, stretch och privata tränare.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 16:00
  • Tis10:00 - 16:00
  • Ons15:00 - 19:00
  • Tor15:00 - 19:00
  • Fre14:00 - 18:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07072526 XXVisa nummer

 • Skaraborgsvägen 35 Borås, 50630, Borås