1. Hem
 2. Sjukgymnastik Stockholm

Hälsospecialisten - Fysioterapeut Victor Pierce

betyg5 Fantastiskt bra(60 betyg)
Styrmansgatan 7, 114 54, Stockholm
Hej och välkommen till din lokala fysioterapeut/sjukgymnast på Östermalm. Jag jobbar främst med människor som har smärtor och behöver så mycket resultat på så kort tid som möjligt. Detta uppnår vi genom att se vad som begränsar dig och triggar smärtan, som du sedan får träna på själv hemma. Det är nog stressigt i vardagen för de flesta, så oroa dig inte för att du kommer behöva komma hit varje vecka i 3 månader för att bli bra, utan de flesta behöver bara rätt råd och rätt saker att träna vidare på hemma. Du får dessutom tillgång till alla övningar på film så du blir så självständig som möjligt! En behandlingsserie kanske tar 4-12 veckor och 3-5 besök, men du kommer märka av framsteg på vägens gång och få med dig en annan inställning och förståelse till problemet så du klarar dig själv på sikt! För de som vill gå vidare och träna ytterligare så hjälper jag gärna dig med ett tidseffektivt, strukturerat träningsprogram som du kan utföra själv eller tillsammans med mig. Detta kommer ge dig bästa förutsättningarna för att bli stark och rörlig så du kan fortsätta leva ditt liv obehindrat utan besvär en lång tid framöver!

Boka tjänst

Enstaka besök

 • Fysioterapi 60 min
  60 minuter, 1 250 krMer info
 • Fysioterapi 30 min
  30 minuter, 890 krMer info
 • Telefonkonsultation
  15 minuter, KostnadsfriMer info
 • Personlig Träning 30 min
  30 minuter, 990 krMer info
 • Personlig Träning 60 min
  60 minuter, 1 300 krMer info

Behandlingsserie

 • Fysioterapi 30 min x3
  30 minuter, 2 390 krMer info
 • Fysioterapi 30 min x5
  30 minuter, 3 750 krMer info
 • Fysioterapi 60 min x3
  60 minuter, 3 490 krMer info
 • Fysioterapi 60 min x5
  60 minuter, 5 490 krMer info

Helgbokning

 • Fysioterapi 30 min Helg
  30 minuter, 999 krMer info
 • Fysioterapi 60 min Helg
  60 minuter, 1 499 krMer info

utövare

noImage
Victor Pierce
(60 betyg)
Leg. fysioterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
60 betyg
Ludvig K.
till Victor Pierce
Otroligt. Är du motiverad och följer Victors instruktioner så kommer dina problem att så småningom försvinna. Att börja gå till Victor är bland de bättre val jag gjort.

Visa mer

Mats E.
till Victor Pierce
Kunde snabbt identifiera var mina problem kom ifrån och därmed ge mig ett övningsprogram för att komma tillrätta med problemen.

Visa mer

Kristoffer A.
till Victor Pierce
Victor är otroligt proffesionell..! Den utbildningen jag fick kombinerat med vård var av absolut högsta klass. Kan starkt rekommendera den här mannen om ni vill få ordning på kroppen 🙏

Visa mer

Jakob R.
till Victor Pierce
Mycket engagerad, pedagogiskt och service-minded och framförallt kompetent - han kan sina grejer och brinner för sitt yrke utan tvekan. Rekommenderar starkt!

Visa mer

Om företaget

Mitt enda mål är att få tillbaks dig i en aktiv och smärtfri vardag, vare sig det handlar om smärta i ryggen efter jobbet, svårigheter med att leka med dina barn/barnbarn eller något som hindrar dig från att vara aktiv med sport och träning. För det så krävs en simpel, objektiv undersökning av din nuvarande kapacitet. Sen får du övningar och/eller råd för att förbättra den kapaciteten. Med en ökad kapacitet så kommer din rörelseförmåga och dina besvär bli bättre. Du kommer inte köpa ett 5-10 klippkort för akupunktur eller manipulationer. Du kommer inte komma på "underhåll" varje vecka. Du får med dig konkreta råd och övningar för att din vardag ska bli bättre. En behandlingsserie kanske tar 4-12 veckor och 3-5 besök, men du kommer märka av framsteg på vägens gång och få med dig en annan inställning och förståelse till problemet så du klarar dig själv på sikt! Utbildningar: Leg. Fysioterapeut (fd sjukgymnastik) Magistersexamen Fysioterapi Pågående Master/specialistutbildning Ortopedisk Manuell Terapi Functional Range Systems: Functional Range Assessment Functional Range Conditioning Functional Range Release Upper/Lower/Spine Kinstretch Evidensbaserat Styrkelyft Ortopedisk Manuell Terapi I Akupunktur Personlig Tränare Du hittar mig på Hälsospecialisten. Vi är ett lokalt gym och privatklinik bestående av tränare, dietist, naprapat och fysioterapeut!

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Ingången ligger till vänster om porten närmare Styrmansgatan 5, ingång via gymmet :)
 • 073-719 08 XXVisa nummer

 • Styrmansgatan 7, 114 54, Stockholm