Hälsospecialisten - Fysioterapeut Victor Pierce

betyg5.0 Fantastiskt bra(18 betyg)
Styrmansgatan 7, 114 54, Stockholm
Jag är specialiserad i långvarig ledhälsa, rörlighet, kapacitetsträning och prestation. Som fysioterapeut lägger jag stort fokus på din egna aktiva förmåga och gör dig delaktig i din behandling. Genom en systematisk undersökning hittar vi grundorsaken till dina besvär och strukturerar upp en rehab-plan för hur du ska kunna återgå till ett aktivt liv utan smärta. Utan den fungerande grunden så är det inte konstigt att saker börjar leda till besvär, men många försöker hitta en unik lösning istället för den uppenbara. Jag anser inte att en undersökning måste vara komplex för att vara bra. Så länge den är objektiv, pålitlig och mätbar så förstår man vad grundproblemet är och hur ni gör framsteg, utan att fastna i fällan av att bara jaga symtom. När grundfunktionen i kroppen börjar återställas så kommer ni märka en förbättring i vardagen och idrott. Utbildningar: Leg. Fysioteraput Magistersexamen Fysioterapi Pågående Master/specialistutbildning Ortopedisk Manuell Terapi. Functional Range Systems: Functional Range Assessment Functional Range Conditioning Functional Range Release Upper/Lower/Spine Kinstretch Evidensbaserat Styrkelyft Ortopedisk Manuell Terapi I Akupunktur

Boka tjänst

 • Fysioterapi 30 min30 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Fysioterapi 60 min60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Fysioterapi 30 min Helg30 minuter, 999 kr · Mer info
  Boka
 • Fysioterapi 60 min Helg60 minuter, 1 499 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig Träning 30 min30 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig Träning 60 min60 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Victor Pierce
(18 betyg)
Leg. fysioterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
18 betyg
till Victor Pierce
På ett pedagogisk och lyhört sätt guidade Victor mig genom undersökningen. Rekomenderas starkt!
till Victor Pierce
Victor är extremt kunning och effektiv fysioterapeut. Jag kom till honom med många besvär i rygg, höft och nacke och tusen frågor. Han tog alltid tiden att förklara för mig hur saker och ting fungerar och påverkas av varandra. Jag fick en tydlig bild av vad vi fokuserade på i varje steg i vår rehab och hur jag ska få det mesta ur min rehabilitering för att sen ha nytta av det i min vardag och träning. Tveka inte alls att boka!
till Victor Pierce
Fantastic craic and great physio.
till Victor Pierce
Victor är super! Trevligt bemötande och kunnig inom området. Analyserade snabbt min ömmande axel och visade mig övningar att göra själv hemma.

Om företaget

Du hittar mig på Hälsospecialisten Vi är ett lokalt gym och privatklinik bestående av tränare, diestist, naprapat och fysioterapeut!

Bilder