Jessica Parnevik-Muth

betyg4.9 Fantastiskt bra(45 betyg)
Erik Dahlbergsgatan 37, ingång runt hörnet på Armfeltsgatan, 115 32, Stockholm

Boka tjänst

Sjukgymnastik Återbesök

 • Sjukgymnastik Återbesök40 minuter, 890 kr · Mer info
  Boka
 • Sjukgymnastik Återbesök25 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Sjukgymnastik Nybesök

 • 1080MAP Rörelseanalys55 minuter, 1 475 kr · Mer info
  Boka
 • Personligt anpassade skoinlägg50 minuter, 1 475 kr · Mer info
  Boka
 • Sjukgymnastik Nybesök55 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jessica Parnevik Muth
(45 betyg)
Legitimerad SjukgymnastPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
45 betyg
till Jessica Parnevik Muth
Uppenbart en person med gedigen erfarenhet och kunskaper, och som kan applicera dem även på annorlunda problem. Det vill säga inte en person som lärt sig vissa problem och kan lösa just dem, utan en person som kan använda sina erfarenheter och kunskaper även på okänd mark. Ytterst kompetent, tillika trevlig och hjälpsam.
till Jessica Parnevik Muth
Solklart Stockholms bästa sjukgymnast!
till Jessica Parnevik Muth
Jessica utstrålar värme, trygghet och intresse. Det märks att hon vet vad hon gör och det är lätt att slappna av och följa med i hennes behandling. Tack Jessica!
till Jessica Parnevik Muth
Professionellt och mycket givande! Över förväntan

Om företaget

Jessica är legitimerad sjukgymnast i Sverige och USA med brinnade intresse för att analysera och hitta den verkliga orsaken till smärta. Området där vi har ont kompenserar ofta för en annan del i kroppen som inte gör det den ska. Hon är med sin inspiration och sitt brinnande intresse för rörelseanalys, biomekanik och funktionell träning en mycket uppskattad föreläsare. Sedan 2001 föreläser hon i ämnena både nationellt och internationellt. Hon är även en av grundarna till det validerade och reliabilitet säkrade testsystemet 1080 Movement Assessmet Profile (1080MAP). Om du är intresserade av att få fram din fulla potential, hitta orsaken till din smärtproblematik, utprova personligt anpassade skoinlägg eller skräddarsydda föreläsningar så hjälper hon dig gärna. Utbildning Legitimerad sjukgymnast i Serige och USA med vidare utbildningar inom idrottsmedicin, ortopedisk mauell terapi (OMT), biomekanik, kognitiv beteende terapi (KBT), Anatomy Trains, certifierad Fellow of Applied Functional Science och Nike 360 Golf Performance Specialist via Gray Institute. Gör personligt anpassade skoinlägg.

Bilder