Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Hos Return to play rehabiliterar vi både akuta och kroniska skador. Stort fokus läggs på rörelseanalys och korrekt aktivering av rörelseapparaten. Utgångspunkten i rehabiliteringen är att se kroppen som en enhet. Fokus ligger på hela kroppen och inte enbart på den del som orsakar smärta eller besvär. Syftet med denna form av rehab är att ge kroppen förutsättningar för att läka, samverka och utvecklas. Målet är att återgå till fysisk aktivitet eller idrott och kunna prestera på den nivå som tidigare eller högre.

Har du några svagheter som du vill förbättra i din idrott/aktivitet? Jag analyserar ditt rörelsemönster och skräddarsyr ett program utifrån din mål och önskemål.
Konsultation
30 min 600,00 kr
Under detta besök gör vi en undersökning av kroppens rörelseapparat och diagnostiserar skada. Om du har ont någonstans och vill veta vad det är, är detta rätt tjänst att boka.
Hjärnskakningar är något som drabbar många människor idag, framförallt inom kontaktidrott. Det är oundvikligt att hjärnskakningar sker i idrotter som ishockey, amerikansk fotboll och ridsport. Det är därför viktigt att man genomgår en korrekt rehabilitering innan man återgår till sin aktivitet.

Hos Return to play följer vi ett modifierat och personligt anpassat protokoll som baseras på hjärntrappan, där man steg för steg säkerställer att individen återgår till aktivitet när hen är fullständigt återställd.

Det utmanande med hjärnskakningar är att reducering av symptomen inte alltid ligger i paritet med hjärnans rehabilitering, detta gör att många individer återgår till aktivitet innan deras skada är helt rehabiliterad.
Return to play använder sig av baseline tester för att säkerställa att hjärnans kognitiva funktioner är på samma nivå som innan hjärnskakningen skedde. Detta gör att man med högre säkerhet kan tillåta idrottaren att återgå till sin aktivitet med en 100% rehabiliterad hjärna.

Return to play AB

Rehabilitering av skada
Vill du komma tillbaka till aktivitet så snabbt som möjligt? Känner du dig motiverad att jobba hårt för att ta dig dit? Trött på slentrianrehab?

Rehabilitering av hjärnskakning
Hjärnskakningar är ett komplext område som kräver sin expertis, och råkar också vara vårat huvudområde! Oavsett om din hjärnskakning hände igår eller för en månad sen så kan vi hjälpa dig!

Förebyggnad av skada/prehab
Är du i off-season och har en återkommande skada som stör din prestation? Vill du göra dina knän ”bullet-proof”? Testa någon av våra grenspecifika offseason program!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-ons
10:00-20:00
Tors-fre
07:00-15:00
Adress
Grosshandlarvägen 7
120 44 Årsta
Enskede-Årsta-Vantör
Öppna i Google Maps 🗗