Massageterapeut Christina Hellström

betyg4.8 Fantastiskt bra(17 betyg)
Bersågränd 88, 121 31, Enskededalen
Nya priser från 1/9 2021. Under rådande omständigheter har jag extra hygienrutiner. Jag har 15 minuter mellan varje behandling för att hinna göra rent ordentligt. God hygien är en självklarhet för mig. Jag tvättar händer med tvål och vatten och jag rengör bänk och kontaktytor med ytdecinfektion efter varje behandling. Handsprit finns också. Jag debiterar inte heller nu för sen avbokning om ni känner er förkylda och krassliga. Normalt ska avbokning ske senast 24 timmar innan besöket. Självklart behandlar jag inte någon om jag inte själv skulle känna mig helt frisk. Tänk även på att inte komma om ni varit i kontakt med någon som insjuknat även om ni själva inte är sjuka. Är ni friska är ni hjärtligt välkomna! Tillsammans håller vi smittan nere!

Boka tjänst

 • Behandlande massage60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage75 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Käkledsbehandling60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage90 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage75 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Revolving/myofaciell behandling60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Revolving/myofaciell behandling75 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Revolving/myofaciell behandling90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil Behandling75 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki healing 60 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka

Massör

noImage
Christina Hellström
(17 betyg)
Medicinsk Massageterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
17 betyg
till Christina Hellström
Oerhört duktig och kunnig, massagen med vax var fantastisk och man märker att Christina verkligen har koll på kroppen och hur musklerna ligger samt var och hur de sitter fast. Kan varmt rekommendera denna fantastiska upplevelse!
till Christina Hellström
Mycket bra!
till Christina Hellström
Jätte skönt hela kroppen fick en genomgång !
till Christina Hellström
Rekommenderar Christina varmt!

Om företaget

Mitt namn är Christina Hellström och jag är diplomerad Medicinsk massageterapeut vid Axelsons Institute. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund vilket betyder att jag har kund-och ansvarsförsäkring. Du kan boka antingen en klassisk svensk massage, behandlande massage eller revolving/myofaciell behandling. Eller en lymfmassage där jag fokuserar på att sätta fart på lymfsystemet i kroppen. Vid den behandlande massagen börjar jag med att göra en del muskeltester för att se vilka delar som behöver behandlas. Jag använder mig av bl.a pressur, muskeltöjning och stretch. Den behandlande massagen går mer på djupet och släpper på spänningar och triggerpunkter i musklerna. Revolving/myofaciell behandling är teknik där man arbetar med att lösgöra fascian (hinnan runt muskeln) så att man återskapar möjligheten till rörelse genom att bryta negativa rörelsemönster. Jag börjar med att scanna av hela kroppen och kanske göra några muskeltester för att hitta ev. obalanser och spänningar i musklerna. Därefter börjar jag att behandla de områden där spänningar och låsningar finns. Behandlingen utförs med vax istället för olja med långsamma drag över musklerna och fasciaslingorna för att få kroppen att själv släppa på spänningarna. Behandlingen upplevs ofta väldigt avslappnande och behaglig. Första gången man bokar behandlande massage eller revolving rekommenderar jag att man bokar minst 75 minuter så vi i lugn och ro hinner gå igenom vilka delar av kroppen som behöver behandlas. Jag blandar oftast olika metoder i mina behandlingar. Vid alla former av massagebehandlingar frisätts oxytocin i kroppen som är kroppens egna ”må-bra” hormon. Det sänker stressnivån i kroppen och ger oss en känsla av lugn, trygghet och ro. Det lindrar vår smärta i kroppen och gör att vi människor känner tillit till varandra. Hittar du ingen tid som passar här så skicka gärna ett mail eller sms så försöker jag lösa det. Välkommen!

Bilder