FAQ

Vanliga frågor AkupunkturVanliga frågor FillersVanliga frågor kring FransarVanliga frågor kring HudvårdVanliga frågor kring KlippningVanliga frågor KiropraktikVanliga frågor kring massagebehandlingarVanliga frågor kring olika behandling för naglar

Vanliga frågor kring Hudvård

  • På sikt minskar vår cellförnyelse och produktion av kollagen och elastin, samtidigt bryts vår naturliga hyaluronsyra i huden ned. För att bibehålla hudens spänst och elasticitet är god hudvård viktigt.
  • Ansiktsbehandlingar kan anpassas till en mängd olika hudtyper, behov och problemområden och hjälper dig till en frisk och välmående hud.
  • Regelbundna ansiktsbehandlingar med rätt produkter och näringsämnen kan hjälpa dig till de bästa resultaten för just din hud.

Den klassiska ansiktsbehandlingen är en omfattande behandling som skräddarsys efter dina behov. Behandlingen innefattar djuprengöring, ånga, portömning och peeling följt av ansiktsmask och ansiktsmassage. Vid behandlingen används produkter anpassade utifrån dina önskemål och din hudtyp. Problemområden att arbeta med kan vara exempelvis torr/fet hud, acne eller rosasea.

För dig som har ont om tid men vill uppnå snabbt resultat och känslan av en rengjord hud med ny lyster, perfekt inför helgen eller kommande festligheter! Behandlingen innefattar lättare rengöring med ånga, kortare ansiktsmassage samt ansiktsmask och produkter anpassade för just din hudtyp.

En behandling framtagen specifikt för mogen hy. När vi åldras förlorar vår hud sin spänst och elasticitet, cellförnyelsen går långsammare och vårt kollagen bryts ned. Vid en anti age-behandling används produkter framtagna för den åldrade huden, produkterna innehåller ämnen som stimulerar cellbildningen såsom hyaluronsyra som återfuktar och ökar huden elasticitet samt probiotika som bekämpar åldersprocesser. Behandlingen avslutas med en anti age mask och fuktgivande serum för lyster och fuktgivande effekt.

Dermapen/Micro-needling är en ny och revolutionerande nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Genom att använda sig av nålbehandling kan näringsrika produkter med aktiva ingredienser nå djupare in i huden för att uppnå en föryngrande effekt. Behandlingen används även på problemområden såsom rynkor, stora porer, solskadad hud eller på synliga ärr i ansiktet. Behandlingen kan även göras tillsammans med en s.k. skinbooster med hyaluronsyra som ger huden en riktig vitamininjektion och ny lyster!

Kemisk peeling är ett samlingsnamn på behandlingar där en blandning av syror används för att uppnå önskat resultat, t.ex. Aha eller Tca syror. Denna behandlingsform är effektiv för att arbeta med problemområden såsom ärr, grov hud, finnar eller pigmenteringar, men kan även användas som enstaka behandling för extra uppfräschning. För extra lyster avslutas behandlingar ofta med en ansiktsmask innehållande såväl vitaminer som antioxidanter.