FAQ

Vanliga frågor AkupunkturVanliga frågor FillersVanliga frågor kring FransarVanliga frågor kring HudvårdVanliga frågor kring KlippningVanliga frågor KiropraktikVanliga frågor kring massagebehandlingarVanliga frågor kring olika behandling för naglar

Vanliga frågor kring olika behandling för naglar

  • Välmående naglar ger vackra händer och ett välvårdat intryck.
  • Låt någon ta hand om dina trötta händer och fötter och unna dig själv en avkopplande stund i vardagen.
  • Oändliga valmöjligheter, material, form, färg och design, det finns en nagelbehandling för alla!

Med en nagelförlängning får dina naglar ett helt nytt utseende. Passar dig med svaga och sköra naglar som vill ha både längre och starkare naglar. Naglarna byggs upp med en tipp som sedan förstärks med material i form av akryl eller gelé. Akryl, som är det starkaste materialet appliceras med pulverteknik där akrylmaterialet härdar av syret i luften. Vid användning av gelé appliceras materialet på nageln och får sedan härda under en UV-lampa. Vid både teknikerna formas naglar till valfri form och målas sedan i valfri färg och design. En nagelförlängning ger ett bestående resultat i upp till 6 veckor.

Gellack/Shellack är en blandning av nagellack och gelé och är en permanent lackning som passar dig med naturligt starka naglar. Lacket som finns i en mängd olika färger och nyanser appliceras på dina egna naglar och stelnar under en UV-ljuslampa. Behandlingen är skonsam och ger ett skyddande och hållbart resultat i upp till 4 veckor.

En pedikyr innefattar såväl fotbad som en avslappnande underbensmassage och är den perfekta behandlingen för att pigga upp trötta fötter. Förhårdnader på fötterna avlägsnas och hälarna filas, naglarna klipps och filas till valfri längd och form. Pedikyren avslutas med lackning där ett permanent shellack kan användas för ett bestående resultat i upp till 6 veckor. Pedikyren kan även göras som en snabbare express behandling, perfekt för för dig på språng!