massörer malmö · 231 träffar

Populärast

Massage & Koppning

Massage & Koppning
Regementsgatan 14, Malmö
Raketen

Soulharmony & Soulgarden

Soulharmony & Soulgarden
Stora Nygatan 38, Malmö
betyg4.9/5(219)
Tid fr. 12.30, idag

Välkommen till oss på Soulharmony & Soulgarden vi erbjuder behandlingar inom Totum Kroppsterapi, Svensk klassisk massage, Inframassage och Ansiktszonterapi med mera. Kika in på vår sida vi ligger mitt i centrala Malmö 10 min från centralstationen.

qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Malmö Medical Massage

Malmö Medical Massage
Stora Trädgårdsgatan 3D, Malmö
betyg4.8/5(581)
Tid fr. 12.45, idag

Jag heter Colt Sweeten, jag kommer från Boulder, Colorado i USA. Där jag läste en omfattande kurs i medicinsk/klinisk massage. Samt många andra tekniker som jag blandar in i massagebehandlingar beroende på mina klienters behov eller önskemål. Jag började studera massage 2008 med målet att lära mig att bättre förstå och läka mina egna skador och att komplimentera min livslånga passion som kampsportare/rörelseentusiast. Innan jag studerade massage har jag avlagt en 4-årig diplom i idrottsvetenskap, träning och rehabilitering. Samt 2 årig examen i IT Nätsäkerhet. Sedan dess har jag arbetat med massage på olika platser från 5-stjärniga spa, bodybuilding gym, kiropraktikkliniker, idrottsklubbar. behandla kunder från alla bakgrunder och samhällsskikt. Allt från äldre pianolärare, till kontorsanställda, till professionella fotbollsspelare, dansare, kroppsbyggare, skådespelare och idrottare. COLT'S SPECIALITETER INGÅR: Sports massage. Deep tissue massage. Orthopedic/Medical massage.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Auktoriserad Hudterapeut Valeriia

Auktoriserad Hudterapeut Valeriia
Föreningsgatan 12, Malmö
betyg4.9/5(125)
Tid fr. 10.00, idag

Hej och varmt välkommen till Auktoriserad Hudterapeut VALERIIA! KOLLA HIT OCH PASSA PÅ ! ! ! UNDER HELA SOMMAREN: - KOMPLEX MICRONEEDLING -40% / -S A M T L I G A BEHANDLINGAR -35%/ Ansiktsbehandlingar AHA, PRX-T33, Vitamin C behandlingar mm Kropps- och Ryggbehandlingar Laser hårborttagning (Aldix Smart Laser) Fibrom-, yttliga blodkärl-,keloidersborttagning Ljusterapi och mycket mycket mer... - BONUSKORT: köp 5 behandlingar och få den 6-te helt kostnadsfri -PRISGARANTI (vid uppvisande av motsvarande behandling här på BokaDirekt) Jag heter Valeriia och är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) med Gesällbrev och CIDESCO certifierad från Gilda Skolan i Malmö. Certifierad laserterapeut. Verksamheten bedrivs i enlighet med riksorganisationens etiska regler. Min tidigare erfarenhet som läkare ger dig en pålitlig och professionell vårdupplevelse. Du kommer garanterat att känna ett bättre välbefinnande efter att ha besökt mig. Innehar behandlingsskadeförsäkring

KampanjqliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Kristallen Massage och Hälsa

Kristallen Massage och Hälsa
Stora Nygatan 7, Malmö
betyg4.9/5(139)
Tid fr. 11.15, tor 27 juni

Välkommen till Kristallen! Du hittar oss inne hos Kinesiologikliniken Helix på Stora Nygatan 7.

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

ANATOMIVÄRKSTADEN Massage & Friskvård

ANATOMIVÄRKSTADEN Massage & Friskvård
Holmgatan 4, Malmö
betyg4.5/5(43)
Tid fr. 16.00, idag

Välkommen till Anatomivärkstaden. OBS! NY ADRESS. Under april flyttade mottagningen från Lugnet till Davidshall något kvarter bort. Fler tider kommer att läggas ut inom kort. Köp 5 st massagebehandlingar och betala med swish, kontant eller på bankgiro/plusgiro i förväg så får du 5% rabatt på ord. pris. Presentkortet på bilden säljs på mottagningen. Boka tid i förväg även om du bara vill komma förbi och lösa in friskvårdsbidraget, hämta kvitto, köpa klippkort eller presentkort. Det finns 10- minuters tider avsett för detta att boka. Betalning: Swish: 1232512846 Kontant Bankgiro: 5037-8439 (Betalningen ska vara framme senast på behandlingsdagen.) Plusgiro: 159 09 24-5 (Betalningen ska vara framme senast på behandlingsdagen.) Benify E-Passi Wellnet En bokning i taget så var inte för tidig till ditt besök. Vänta utanför i så fall. Du hämtas vid porten på den bokade tiden. Under pågående massagebehandling svarar jag inte i telefon. Du får snabbast svar om du skriver ett sms med ditt ärend

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

TITE Hudvård

TITE Hudvård
Södra Förstadsgatan 4, Malmö
betyg4.9/5(705)
Tid fr. 10.30, idag

Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud. Dessutom erbjuder vi färgning av fransar och bryn, formning av bryn, vaxning, microneedling, make up och mycket mer. För att tillgodo se dina behov på allra bästa sätt så glöm inte välja de tillval du eventuellt önskar när du bokar din behandling. Hjärtligt Välkommen!

PresentkortFriskvårdskort

HEAD SPA SAVANNA MALMÖ

HEAD SPA SAVANNA MALMÖ
Drottninggatan 1 AD, Malmö
betyg5/5(12)
Tid fr. 17.15, tor 27 juni

Unna dig en totalt avkopplande och välbefinnande Japanese Head Spa. En fantastisk behandling att drömma sig bort till Asiens harmoniska miljö med vår unika kombination av japanskt huvud spa och ansiktsmassage. En djupgående upplevelse för sinne och kropp genom att återställa hårbotten med avgiftande massage som ger stressavlastning, förbättrar hår och hårbottens tillstånd och i slutändan hjälper till att främja frisk hårväxt med 100% naturliga & ekologiska produkter.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

True Bliss

True Bliss
Kalendegatan 13, Malmö
betyg4.8/5(472)
Tid fr. 09.00, idag
Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort

Kiropraktor och Massage | Kroppia

Kiropraktor och Massage | Kroppia
c/o Växthuset våning 2 Föreningsgatan 26, Malmö
betyg4.8/5(942)
Tid fr. 09.15, tor 27 juni

Välkommen till Kroppia Vi erbjuder kiropraktik och massage i kombination samt friskvårdsmassage. 1. Kiropraktik och massageterapi: o Vi kombinerar kiropraktik med mjukdelsbehandling för att hjälpa dig med besvär, smärtor eller skador. Du bokar kiropraktik vid detta val. 2. Friskvårdsmassage: o För dig som vill investera i ditt välbefinnande erbjuder vi avslappnande massage. o Detta möte kan du betala med tex Epassi och Wellnet. 3. Har du frågor? o Texta oss dina frågor på 0706-967554. o Betalning på plats med Swish, kort och Klarna. Hoppas vi ses. Martin Lundberg Legitimerad Kiropraktor och Medicinsk Massageterapeut

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Caroli Skönhetslounge

Caroli Skönhetslounge
Rundelsgatan 14, Malmö
betyg4.9/5(1152)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkomna till oss på Caroli skönhetslounge. Vi erbjuder professionella behandlingar med välutbildade terapeuter. Vi erbjuder nästan allt från topp till tå. Vi har hudvård, hårvård, vaxning, kosmetisk tatuering, fotvård, massage, fransförlängning och så mycket mer. Hos oss får du alltid den bästa servicen där du ligger i fokus. Vi ligger i centrala Malmö vid Kv Caroli, mitt emot köpcentret Caroli. Där det knakar och växer med nya butiker och restauranger med fina uteserveringar. Du kommer optimalt till oss med tåg och bussförbindelser. För dig som väljer att ta bilen finns det mer än 1500 st parkeringsplatser i nära anslutning till salongen. Ta en titt i vår behandlingsmeny nedan och se om du hittar något som passar just dig. Välkommen! OBS! Vi uppskattar om ni respekterar vår 24h avbokningspolicy, Tack! Vid köp av presentkort och produkter så ring gärna innan så vi finns tillgängliga och kan hjälpa er! För er som betalar med Epassi, tänk på att det enbart är massage samt fo

qliro

Adams Massage

Adams Massage
Rundelsgatan 14, Malmö
betyg4.9/5(24)
Tid fr. 09.30, idag
qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort

House of Aesthetics

House of Aesthetics
Djäknegatan 4, Malmö
betyg4.9/5(1889)
Tid fr. 12.15, imorgon
Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort

Citymassage

Citymassage
Baltzarsgatan 37, Malmö
betyg4.8/5(1577)
Tid fr. 12.45, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Lenhud Malmö

Lenhud Malmö
Kalendegatan 25, Malmö
betyg4.8/5(2303)
Tid fr. 09.30, idag
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Frisörföretagarna

Blindwork massage

Blindwork massage
Kärleksgatan 2A, Malmö
betyg5/5(27)
Tid fr. 15.00, tor 27 juni

Här på Blindwork Massage i Malmö ser jag fram emot att välkomna dig och tillsammans åstadkomma en positiv förändring med verkliga resultat.

CertifikatPresentkortFriskvårdskort

Youness Concept

Youness Concept
Kyrkogatan 3, Malmö
betyg4.8/5(1557)
Tid fr. 09.15, idag
Kampanj PresentkortFriskvårdskort

Skinsoft

Skinsoft
Gustav Adolfs torg 47, Malmö
betyg4.9/5(165)
Tid fr. 09.00, idag

Varmt Välkommen till Skinsoft! Vårt team består av laserterapeut, frisör, nagelteknolog, fransförlägning och sjuksköterska som är certifierad inom fillers och botox. Vi erbjuder allt inom skönhet och vi finns mitt i centrala Malmö på Gustav Adolfs torg 47. Önskar du en annan tid som inte finns tillgänglig på bokadirekt? Vänligen kontakta följande: Frisör, Laser & Piercing: 079-0383736 Nagelteknolog & Fransförlängning: 076-311 99 61 Injektionsbehandlingar: info.glamupclinic@gmail.com När du bokar din tid gäller att avbokning måste ske minst 24 timmar i förväg för att undvika att full kostnad tas ut. Följ våra konton för massa före och efter bilder och även erbjudande som vi kommer dela med oss. Följ @skinsooft på instagram Följ @sepiercing på instagram Följ @violas_frisor på instagram Följ @glamup.clinic på instagram Följ @Kaylin_beautynails_malmo Varmt välkommen!

sYLVAss Akupunktur AB

sYLVAss Akupunktur AB
Regementsgatan 14, Malmö
betyg5/5(30)
Tid fr. 17.00, idag

Välkommen till sYLVAss Akupunktur. Om du inte vet vilken behandling som passar bäst till de besvär du har, boka in akupunktur och infrarött ljus. Jag anpassar mig efter vad din kropp behöver för att läka.

Presentkort

Green Sky Skincare

Green Sky Skincare
Gustav Adolfs torg 47, Malmö
betyg4.8/5(160)
Tid fr. 11.00, imorgon

OBS: Green Sky Skincare finns i en annan salong som heter Skin Soft. Hej! Välkommen till oss. Här arbetar hud, massage och Vaxning tillsammans för att ge dig effektiva, sköna behandlingar och råd om hemmaprodukter.

qliro

SoulTime Massage

SoulTime Massage
Stora Nygatan 38, Malmö
betyg4.6/5(52)
Tid fr. 10.00, idag

Välkommen till SoulTime Massage! Ni hittar SoulTime Massage inne på SoulHarmony & Soulgarden.

Skinglow Clinic

Skinglow Clinic
Tessins väg 14, Malmö
betyg4.9/5(523)
Tid fr. 14.15, idag

Varmt välkomna till Skinglow Clinic din professionella skönhetsklinik i hjärtat av Malmö!  Hos oss kan du känna dig säker och omhändertagen. Vi som jobbar är auktoriserade hud och bryn specialister med års erfarenhet inom branschen.     För att ta del av våra erbjudande och nyheter följ oss gärna på Instagram, Skinglowclinic. Vi ser framemot att träffa just Dig!  OBS! Vid första behandlingen av laser bör du komma med ett mindre parti med hår på området vi skall lasra resten ska du raka, då vi får möjlighet att göra en bedömning inför behandlingen.  Vid frågor ring oss gärna på 040 644 97 97 eller mejla på info@skinglowclinic.se.

PresentkortFriskvårdskort

Body & Soul Massage by Nicha

Body & Soul Massage by Nicha
Engelbrektsgatan 12, Malmö
betyg4.9/5(739)
Tid fr. 16.30, idag
PresentkortFriskvårdskort

Klassisk Massage Malmö

Klassisk Massage Malmö
Spångatan 20 A, Malmö
betyg4.8/5(997)
Tid fr. 10.00, idag

FRISKVÅRDSBIDRAG Har du friskvårdspengar från din arbetsgivare så kan jag rekommendera dig att investera i ett klippkort på 5 massagebehandlingar. Du får dessutom 10% rabatt jämfört ordinarie pris per behandling och klippkortet gäller i 12 månader. Köp ditt klippkort i webbutiken, där du även kan köpa presentkort att ge bort: https://www.klassiskmassagemalmo.se/presentkort_rabattkort.html OBS! Present-/Värdekortskoden som du kan fylla i om du vill betala med presentkort eller rabattkort när du bokar din massage gäller ENDAST Bokadirekts digitala (eller datorutskrivna) presentkort/värdekort. ADRESS Klassisk Massage Malmö finner du på Terapi- och Friskvårdscentrum på Spångatan 20 A, 3 tr, centralt i Malmö. Tryck på "Utsikt" på porttelefonen, så öppnar jag. Kom MAX FEM minuter före bokad tid, så slipper du riskera att behöva vänta nere på gatan innan jag har möjlighet att släppa in dig.

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

KL Kroppsterapi

KL Kroppsterapi
Tegelgårdsgatan 3, Malmö
betyg5/5(14)
Tid fr. 10.00, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Eriksson massage - Malmö kiropraktorklinik

Eriksson massage - Malmö kiropraktorklinik
Regementsgatan 14, Malmö
betyg4.9/5(168)
Tid fr. 10.45, imorgon
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Pranari Massage & Beauty Spa i Centrum

Pranari Massage & Beauty Spa i Centrum
Exercisgatan 6, Malmö
betyg4.7/5(3235)
Tid fr. 11.00, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

ORIENTAL MYSTIQUE - Thailändsk Friskvårdsmassage

ORIENTAL MYSTIQUE - Thailändsk Friskvårdsmassage
Lovartsgatan 10 (i Smoods lokaler) vid "Dockan" i västra hamnen, Malmö
betyg4.7/5(134)
Tid fr. 08.15, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Soluna Spa & Wellness

Soluna Spa & Wellness
Föreningsgatan 10A, Malmö
betyg4.9/5(1122)
Tid fr. 16.35, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Aroma spa Malmö

Aroma spa Malmö
Husargatan 3, Malmö
betyg4.5/5(834)
Tid fr. 12.30, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Studio Nova

Studio Nova
Hembesök, Limhamn
betyg5/5(12)
Tid fr. 10.00, idag
Kampanjqliro