Dr.Layth Gurgia /Specialist i plastikkirurgi

betyg5.0 Fantastiskt bra(13 betyg)
Johan Berndes väg 8, 192 72, Sollentuna
Välkommen att boka tid via boka direkt .

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
13 betyg
till Dr .Layth Gurgia
Otroligt professionell! Så nöjd med mitt resultat. Han är tydlig och fick mig känna mig trygg.
till Dr .Layth Gurgia
Min patienthistoria, Jag hade gått igenom en svår tid i livet. Stress oro och nedstämdhet hade inte bara etsat ett hål i mitt inre, det hade tagit något mer. Jag kände inte längre igen den trötta och slitna blick som möte mig i spegeln, det var inte jag. Jag ville läka, bli hel igen, känna mig fri och stark. Resan tillbaka var lika mycket i själen som i dess boning. Det var väldigt viktigt för mig att det blev rätt, att det kändes äkta och att det var jag. Dr. Layth Gurgia möte mig med empati, professionalism och en oerhörd teknisk skicklighet. Jag kände mig trygg och är idag fantastiskt nöjd och glad över mina resultat. Vi talade väl igenom vad som var möjligt, vilka resultat jag kunde förvänta mig och hur det skulle gå till. Utöver ett tydligt lyft och föryngrat utseende förstärkte och tog vi även fram de drag som var naturligt fina i mig. Jag känner att det som är dr. Layths styrka är kombinationen av känsla för estetisk och det som är naturligt vackert. Jag kan inte nog understryka hur glad jag är över jag vände mig just dit, till rätt klinik och rätt behandlande läkare. Tack!
till Dr .Layth Gurgia
Alltid lika trevligt bemötande Trevlig miljö, lugnt o stillsam Så himla nöjd har redan bokat nästa besök
till Dr .Layth Gurgia
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Dr Layth. Han har genom åren gjort många behandlingar på mig tex botox/fillers Väljer alltid Dr Layth eftersom resultaten blir Så bra. Förutom hans skicklighet är han trevlig och får mig att känna mig trygg inför en behandling.

Om företaget

Dr Layth Gurgia är specialist inom plastik och rekonstrutivkiurgi samt estetisk injektionsbehandlingar. Han har jobbat i området i ca 13 år. Layth är medlem i den Svenska och Norska läkarförening. - Medlem i Amerikanska society för plastikkirurgi. -Medlem i Norska plastikkirurgiska förening. -Medlem in Norska förening för estetiska kirurgi. - European board examen i plastik ,estetiska och rekonstruktiv kirurgi. ( Fellow av EBOPRAS) - Tidigare fellow of the dutch society of facial plastic surgery -Medlems i Royal college of surgeons of England (MRCS diplom ) Registrerad specialist i plastikkirurgi i Sverige och Norge och Dubai.

Bilder