Vad vill du boka?

I vårt hus arbetar två st fotterapeuter och en massör vilket gör det möjligt att boka tider tillsammans med en vän eller kanske njuta av en skön massage före eller efter en fotvårdsbehandling. Om du vill boka en specifik fotterapeut så kan du göra ett val genom att klicka i en bild, se nedan Anny eller Camilla, innan du söker din tid. Ring gärna om du har frågor eller om du inte hittar lämplig tid! 076-9112200

Vill du boka tid för massage & laserbehandling?
Boka en tid hos vår kollega Maria i samma hus via länken nedan!
http://ljungskilemabramassage.bokadirekt.se


OBS Nya priser gäller från 1 december 2017!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medicinska behandlingar

Behandling som passar för dig som har specifika problem. Startar med en genomgång och analys av foten i helhet. Vi fokuserar alltid först på ditt främsta behov och diskuterar bästa behandling för just dig. Uppmjukande fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, sprickor, liktornar, svampinfektioner eller vad som ”toppar” just dina behov. Vi avslutar med en lättare fotmassage.
När du har behov av att få hjälp med ett specifikt problem eller bara vill få dina naglar klippta. Exempel på behandlingar är, nageltrång, start av vårtbehandling, liktornar & hälsprickor.
Behandling som passar för dig som har specifika problem. Startar med en genomgång och analys av foten i helhet. Vi fokuserar alltid först på ditt främsta behov och diskuterar bästa behandling för just dig. Uppmjukande fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, sprickor, liktornar, svampinfektioner eller vad som ”toppar” just dina behov. Vi avslutar med en lättare fotmassage.

Vi använder oss av SOYA´s lack med tre stegs produkter; underlack, lack och överlack. Vi har några basfärger som du kan välja hos oss alternativt tar du med eget lack, kostnaden blir samma.

Vill du välja färg från hela vårt sortiment går det bra, tillägg för lack 149 kr.
Behandlingen FOTKUR är en bra start för dig som behöver en extra omvårdnad. Vi startar med ett renande och läkande Biocool fotbad som under 20 minuter startar upp en process med mjukgörande och förnyande effekt på djupet. Efter badet gör vi en hel medicinsk fotvårdsbehandling som avslutas med peeling av hela foten som även ökar blodcirkulationen. Vi avslutar med en skön fotmassage.
Har du problem med nageltrång? Inrullade, innåtväxande naglar kan ofta korrigeras. Vi erbjuder en mild reglering som passar nästan alla! Priset gäller en nagel. För två naglar tillkommer 200 kr.
Klinikbehandling där vi skär ner och behandlar med en metod anpassad efter vårtans/vårtornas storlek, placering och kundens livsstil. Behandlingen avser 1-3 vårtor.

Medicinsk fotvård - Hembesök

Vi kommer hem till dig som har svårt att ta dig till oss. Tänk på att ge oss all information om parkering, portkoder etc då vi vill att tiden som finns bokad kommer till dina fötters nytta! Vi tar gärna Swish eller kontant betalning vd hembesök. Vi kan även skicka faktura. Bor du längre bort, över 5 km? Ring så får du kostnadsförslag. Tel 076-9112200

Friskvård

Detta är främst en förebyggande behandling för dig som inte har några specifika problem. Behandlingen startar med ett uppmjukande fotbad, nagelvård & slipning av foten och avslutas med en fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och den kan du välja när du vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.
Detta är främst en förebyggande behandling för dig som inte har några specifika problem. Behandlingen startar med ett uppmjukande fotbad därefter fokuserar vi på det du önskar få hjälp med och vi hinner. Behandlingen avslutas med en kortare fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och den kan du välja när du vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.
Detta är främst en förebyggande behandling för dig som inte har några specifika problem. Behandlingen startar med ett uppmjukande fotbad, nagelvård, slipning av foten och avslutas med en fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och den kan du välja när du vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.

Vi använder oss av Soyas´lack med underlack, lack och överlack. Du kan välja färger ur vårt bassortiment. Vill du ta med eget lack går det bra, kostnaden blir samma. Om du vill välja valfri färg ur SOYAs kollektion går det bra, tillkommer då kostnad för nagellack, 149 kr.
Koppla av med en extra skön behandling! FOTSPA är även den perfekta presenten att ge bort till dina nära & kära. Behandlingen startar med ett skönt, värmande & mjukgörande ekologiskt fotbad. Fortsätter sedan med en hel fotvårdsbehandling med nagelvård samt slipning av hela foten & peeling med Epsom (magnesium) saltskrubb. Efter behandlingen får fötterna vila i en mjukgörande inpackning i varma handdukar och avslutar hela behandlingen med en lång och skön fotmassage. Vill du byta ut massage mot lackade naglar går det utmärkt.
Massage av fötterna ger en ökad cirkulation och rörlighet.
För dig som tränar eller anstränger fötterna mycket är detta en skön avkoppling. Kan även bokas i samband med en fotvårdsbehandling.

Tillägg

Komplettera gärna din behandling med lackning av tånaglar. Vi navänder oss av ZOYA´s system med underlack, lack & överlack. Du väljer ett av våra lack från vårt bassortiment alternativt tar du med dig ditt egna. Väljer du annan färg från ZOYA går det utmärkt att köpa med sig hem, kostnad tillkommer med 149:-.
Vi klipper och rensar utsatt nagel och skickar in prov för analys. Svar får du inom en vecka. Provet är tillförlitligt på de vanligaste svamparter som förekommer på naglar. Vid positivt svar diskuterar vi en lämplig åtgärd.

Fotspåret i Ljungskile

Fotspåret i Ljungskile hittar du enkelt. Granne med stationshuset och ett stenkast från Ljungskileviken. Här ligger den lilla banvaktarstugan från år 1905 inbäddad i en äppelträdgård, liten oas mitt i samhället! Med närheten till kommunikationer gör att det är tillgängligt för alla.

Fotspåret i Ljungskile erbjuder en stunds avkoppling i mysig miljö och hjälp med dina fötter på nära håll.

Under samma tak finns även en massageterapeut, Ljungskile må bra massage!

Välkommen till oss!

Telefon 0769-11 22 00
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag 9-16
Tisdag 9-16
Onsdag 13-19
Torsdag 9-16
Fredag 9-13

Välkomna in!
Adress
Vällebergsvägen 16
459 30 Ljungskile
Centrum