1. Hem
 2. Massage Stenungsund

Winberg Fot & Fascia

betyg4.8 Fantastiskt bra(15 betyg)
Gärdesvägen 2, 444 31, Stenungsund
Från maj 2021 till juni 2024 har jag drivit Fasciaklinikerna Stenungsund. Nu fortsätter jag som Winberg Fot & Fascia med mottot: Ha inte ont i onödan! Varför är det bra med en Fasciabehandling? Fasciabehandling kan ge förutsättningar för läkning. Fascia är kroppens största organ! Fascia är bindväven som väver ihop kroppen och som tar smällar och stötar. Vid stress blir fascian hopklistrad för att vi bättre ska kunna förbereda oss på att fäkta eller fly. Skadar vi oss binder den ihop oss. Allt detta kan göra att vi får svårt att röra oss, får ont i kroppen om vi inte får chans att återhämta oss. Vi återhämtar oss framför allt när vi sover. Vi kan också få återhämtning när vi umgås över en middag, fikar ihop eller tar en promenad. Vår vardag ser kanske inte alltid ut så. Då finns det hjälp att få. En Fasciabehandling med manuella grepp och djupvågsmaskin, Swedish Fascia Vibes, är ett effektivt sätt att ge dig avslappning, ökat flöde och bättre cirkulation i kroppen. Det kan ge bra förutsättningar för att du ska läka. Varmt välkommen på en Fasciabehandling! Ha inte ont i onödan!
21958

Boka tjänst

Fasciabehandling

 • Fasciabehandling - Nybesök
  50 minuter, 980 krMer info
  Boka
 • Fasciabehandling - Uppföljning
  50 minuter, 900 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Björn Winberg
4.8
(15 betyg)
Fasciaspecialist, Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Diplomerad Kinesiolog, Funktionell fotspecialist
Völkommen till Winberg Fot & Fascia, din Fasciaspecialist i Stenungsund. Från maj 2021 till juni 2024 har jag drivit Fasciaklinikerna Stenungsund. Nu fortsätter jag som Winberg Fot & Fascia med mottot: Ha inte ont i onödan! Kliniken drivs fortsatt av Björn Winberg, är Fasciaspecialist, Medicinsk Massagetetapeut och Kinesiolog, klinisk inriktning. Jag har gått vidareutbildningar i Funktionell Fot, Deep Tissue Massage, Myofascial Release, Postional Release och Funktionell Rörelseterapi.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
15 betyg
Toni D.
till Björn Winberg
Skön behandling (bindvävsmassage) och smärtlindrande 👍

Visa mer

Emma N.
till Björn Winberg
Alltid ett trevligt bemötande och suverän hjälp med mina besvär. Känner av hur min energi ökar markant efter behandlingen. 🙂Hoppas även denna gången bli av med spänningshuvudvärk och migränen de närmaste månaderna.

Visa mer

Jenny
till Björn Winberg
Björn är otroligt lyhörd för hur ens kroppen mår. Behandlingen får aldrig vara smärtsam, det kan kännas lite men får aldrig göra ont. Jag har gått på behandling hos Björn lite mer än ett år nu. Efter att ha levt med kronisk smärta i kroppen i åratal så fungerar min kropp igen och jag är snart så gott som smärtfri. Jag mår bättre och bättre för var behandling jag varit på.

Visa mer

Jan O.
till Björn Winberg
Rekommenderar varmt Björn och hans kunskaper att ge en adekvat behandling.

Visa mer

Om företaget

Ha inte ont i onödan! Kliniken har funnits sedan 2014 och behandlingen idag har utvecklats ur yrkesutbildningar till Fasciaspecialist, Kinesiolog och Medicinsk Massageterapi. Fokus idag är att hjälpa dig med problem i Fot & Fascia. Spänningar i kroppen bygger upp ett tryck som kan ge smärta och rörelsebegränsingar. Fasciabehandling är en kroppsbehandling som syftar till att minska dessa problem genom att avlasta tryck i kroppen..

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 17:00
  • Tis10:00 - 17:00
  • Ons10:00 - 17:00
  • Tor10:00 - 17:00
  • Fre10:00 - 12:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppettider gäller endast bokade besök. Akuta problem eller hittar ingen tid som passar? Maila eller skicka SMS till mig så löser vi det.
 • 07306136 XXVisa nummer

 • Gärdesvägen 2, 444 31, Stenungsund