1. Hem
 2. Massage Uddevalla

Lantlig Själ - Massage & Friskvård

Inte tillräckligt med recensioner än
KRISTEVIK 520, 451 96, Uddevalla
Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård.
9355

Boka tjänst

Massage

 • Svensk Klassisk Massage 30
  30 minuter, 450 krMer info
 • Svensk Klassisk Massage 45
  45 minuter, 550 krMer info
 • Svensk Klassisk Massage 60
  60 minuter, 650 krMer info
 • Lymfmassage 75
  75 minuter, 900 krMer info
 • Lymfmassage 90
  90 minuter, 1 100 krMer info
 • Helande Massage 45
  45 minuter, 550 krMer info
 • Helande Massage 60
  60 minuter, 650 krMer info

Stressreducerande Akupressur

 • Stressreducerande Akupressur
  30 minuter, 450 kr

Personal

noImage
Cim Lantlig Själ - Massage & Friskvård
Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård. Ett mycket naturligt steg eftersom jag kommer från en massör-familj med gedigen erfarenhet och expertis inom området. Jag tror starkt på kopplingen mellan själen och kroppen och det är just därför som jag valt denna väg, vilket känns helt rätt i mitt hjärta! Jag har utbildat mig inom olika kroppsterapier hos Sveriges största skolor; GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) och Axelsons Institut. Hos mig kan du välja att få behandling i form av Svensk Klassisk Massage, Lymfmassage, Helande Massage och Stressreducerane Akupressur - eller varför inte en kombination? I min mysiga lokal hemma i Kristevik (Bokenäset utanför Uddevalla precis innan Orust) så hamnar du mitt i en lugn och naturnära miljö mittemellan landsbygd och hav. Dessutom är lokalen inredd för att ge dig en upplevelse utöver traditionella massagelokaler, eftersom jag anser att miljön är minst lika viktig! Under den kalla årstiden får du även njuta av värmen från en sprakande brasa. I samma lokal finns också showroom för webshopen. Min filosofi är “naturligt och hållbart” så därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror och produkter, ja till och med på lakan och handdukar! Självklart kan du även köpa med dig underbara produkter så att du kan skapa en harmonisk stund hemma och på så sätt förlänga välmåendet. Du hittar de på plats hos mig och i min webshop www.lantligsjal.se Jag har självklart tystnadsplikt.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Cim Bengtsson Massageterapeut & Fil. kand. Socialpsykologi Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård. Ett mycket naturligt steg eftersom jag kommer från en massör-familj med gedigen erfarenhet och expertis inom området. Jag tror starkt på kopplingen mellan själen och kroppen och det är just därför som jag valt denna väg, vilket känns helt rätt i mitt hjärta! Jag har utbildat mig inom olika kroppsterapier hos Sveriges största skolor; GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) och Axelsons Institut. Hos mig kan du välja att få behandling i form av Svensk Klassisk Massage, LYMFMASSAGE, Helande Massage och Stressreducerane Akupressur - eller varför inte en kombination? Jag har självklart tystnadsplikt. Min filosofi är “naturligt och hållbart” så därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror och produkter, ja till och med på lakan och handdukar! Självklart kan du även köpa med dig underbara produkter så att du kan skapa en harmonisk stund hemma och på så sätt förlänga välmåendet. Kommer du till min mysiga lokal hemma i Kristevik (Bokenäset utanför Uddevalla precis innan Orust) så hamnar du mitt i en lugn och naturnära miljö mittemellan landsbygd och hav. Dessutom är lokalen inredd för att ge dig en upplevelse utöver traditionella massagelokaler, eftersom jag anser att miljön är minst lika viktig! Under den kalla årstiden får du även njuta av värmen från en sprakande brasa. I samma lokal finns också showroom för webshopen www.lantligsjal.se Använd gärna ditt friskvårdsbidrag - jag är kopplad till epassi! VÄLKOMMEN FÖR EN STUNDS VÄLBEHÖVLIG AVKOPPLING!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån10:00 - 16:00
  • Tis10:00 - 17:00
  • Ons10:00 - 17:00
  • Tor10:00 - 17:00
  • Fre10:00 - 15:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Vecka 28-31 öppet efter överenskommelse - kontakta mig!
 • 7315442 XXVisa nummer

 • KRISTEVIK 520, 451 96, Uddevalla