Salong del Rey

betyg4.7 Fantastiskt bra(10 betyg)
Erik Dahlbergsgatan 7, 41126, Göteborg

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Christophe Scaturro
(10 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
10 betyg
När ryggen smärtar går jag till Christophe. Detta sker ungefär en gång i halvåret. Efter osteopati och massage blir jag som ny igen och säkert ett par centimeter längre av rena farten. Jag känner mig mycket trygg och professionellt bemött och omhändertagen.
Dålig rörlighet? Cristophe hjälper dig så fantastiskt. Noggrann och ser till att du kommer tillbaka till den rörlighet du vill ha. Så fin, proffsig och hänsynsfull.
Kan verkligen rekommendera Christophe Scaturro!
Christophe Scaturro är en mycket duktig massör!

Om företaget

Jag har valt att kalla mitt företag Internationell Fysioterapi & Osteopati på grund av min bakgrund och eftersom jag behärskar många språk (franska, engelska, svenska, spanska och grundläggande delar av italienska och arabiska). Jag är fransk-italiensk uppväxt i Casablanca. Min utbildning till fysioterapeut har jag fått vid Université Catholique de Louvain i Belgien. Intresset för Osteopati medförde att jag flyttade till London för att utbilda mig vid The British School of Osteopathy. Därefter har jag genomfört kontinuerlig vidareutbildning genom kurser och föreläsningar i München, Madrid och Paris. Jag har också studerat och praktiserat sport för funktionshindrade med nedsatt motorisk och visuell förmåga. Jag drev min egen verksamhet i tio år i Paris innan jag flyttade till Göteborg.

Bilder