22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Tor25
Idag26
Lör27
Sön28

Boka Kraniosakral Terapi - Hudvis, Linköping - Bokadirekt

Vad är kraniosakral terapi och hur går en behandling till? Terapeuten utgår från den kraniosakral rytmen som kan kännas i hela kroppen.
De latinska namnen kranium (huvud) och sakrum (korsben) har gett namn åt metoden. Med lätta k ontakter och tekniker hittar terapeuten problemområden som kan behandlas, inga manipulationer eller tvingande metoder förekommer. Kroppen återfår en bättre funktion vilket ger ökat välbefinnande och bättre hälsa. Allt sker på den individuella kroppens villkor och i den takt som passar individen. Behandlingen utförs på en behandlingsbänk.
Klienten är påklädd under behandlingen och bekväma, löst sittande kläder rekommenderas.
 Normalt brukar en förändring visa sig efter 2 – 4 behandlingar men det är väldigt individuellt och beror på vad problemet är och hur länge problemet har funnits. Vid första besöket tas en anamnes, ta gärna med din medicinlista om du har en sådan. Har du diabetes typ 1 ska du ta med dig blodsockermätaren samt ngt att äta till efter behandlingen. Efter behandlingen bör du helst vara lugn och inte utföra fysisk aktivitet under 1-3 dygn. Låt din kropp berätta vad du bör göra.

Visa mer

1 vald tjänst