Vad vill du boka?

Om ni inte hittar bokningsbar tid som passar vänligen maila så brukar det gå att lösa.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Värdekort
Carina Siverstedt, 2.700,00 kr, värde 3.000,00 kr Mer info
Köp ett värdekort på 3000:- som kan användas till alla tjänster hos Naturligt Sinne. Passar bra om man tex har företagsförmån som man vill utnyttja.
...fler kort
Visa alla kort hos Naturligt Sinne

Allergibehandling

Testning av allergen med bicom som visar resultat direkt. Testningen är smärtfri
Behandling har inga biverkningar
Vad är bioresonans?
Bioresonance är en biofysisk metod för att diagnostisera och behandla patienter. Liksom akupunktur och homeopati är det en form av komplementär medicin.

En allergi är resultatet av ett obalanserat immunsystem. Systemet reagerar på ett eller flera ämnen som vi betecknar allergener. Vanligtvis resulterar detta i ett immunsvar mot substanser. Bicom bioresonans är idealisk i de flesta fall för att korrigera denna obalans och orsakerna som ligger bakom.
Förutom allergier arbetar vi med Bicom när det gäller alla obalanser i kroppen som kan leda till sjukdomar.
Allergibehandling med Bicom

Massage

Massage Cupping

Under cuppingmassage flyttas kopparna runt och glider över din hud som en form av massagebehandling. Massage Cupping kan också använts för viktminskning och celluliter. Vi använder silikonkoppar för den här massagen eftersom dessa är mjukare och mer flexibla vilket gör att dem lättare glider över kroppen.
Detta är en torr variant, dvs oblodig.

Cuppingmassage förbättrar cirkulationen och det lymfatiska flödet. Cuppingmassage är bra vid smärta och stress.

Massage Cupping

Under cuppingmassage flyttas kopparna runt och glider över din hud som en form av massagebehandling. Massage Cupping kan också använts för viktminskning och celluliter. Vi använder silikonkoppar för den här massagen eftersom dessa är mjukare och mer flexibla vilket gör att dem lättare glider över kroppen.
Detta är en torr variant, dvs oblodig.

Cuppingmassage förbättrar cirkulationen och det lymfatiska flödet. Cuppingmassage är bra vid smärta och stress.
Gua Sha specifikt område

Gua sha är en skrapteknik där man använder ett verktyg för att applicera tryck och skrapa huden för att lindra smärta och spänning. Denna åtgärd orsakar lätt blåmärken, vilket ofta framträder som lila eller röda fläckar som kallas petechiae eller sha.

Namnet gua sha - uttalat gwahshah - kommer från det kinesiska ordet för skrapning.

Enligt traditionell kinesisk medicin är qi eller chi energi som flyter genom kroppen. En persons qi måste balanseras och flödas fritt för att säkerställa deras hälsa och välbefinnande.

Qi kan bli blockerat, vilket orsakar smärta eller spänning i musklerna och lederna. Gua Sha har som mål att flytta den här blockerade energin för att lindra värk eller stelhet.

Traditionell östasiatisk medicin ser också blodstasis eller stagnation som en orsak till smärta och sjukdom. Ett annat syfte med gua sha är att flytta samlat eller stagnerat blod för att lindra symtomen.

Oftst känner man omedelbart förändring, som tex böttre rörlighet. Blåmärken som kan uppkomma försvinner efter några dagar.


En fantastiskt varm och skön behandling som ger fullkomlig avslappning. Du masseras med Kokosolja och varma lavastenar. Behandlingsbänken är uppvärmd och skön. Hot stone massage riktar sig till både kropp och själ när värmen tränger sig djupt in i muskulaturen och löser upp spänningar och minskar stress.

Behandlingen har även en utrensande effekt då hela blod- och lymfcirkulationen ökar i kroppen. Efteråt kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad. Hot stone massage passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.

Hälsa

EIS har utvecklats i Frankrike av läkare, fysiker, matematiker och dataexperter. Idag är detta den enda metod som bara efter några minuter kan ge en total bild av funktionen hos organ och system i kroppen.
Skanningen analyserar 69 olika fysiologiska parametrar i människokroppen och används av både terapeuter och läkare. De obalanser i kroppen som svaret ger analyseras i relation till levnadsstilen. EIS ger en bild av hur kroppen mår och olika funktioner eller obalanser kan vara kopplade med flera orsaker.
Utifrån de resultat som kommer fram från skanningen gör vi en analys och ger förlag till åtgärder. Genomgång och behandlingsplan tar ca 30-60min
Med Bicom testas vilka vitaminer och mineraler din kropp önskar.
Du kan ta med egna vitaminer eller kosttillskott.
Dem jag använder i testet är ifrån Holistic och Thorne.

Naturligt Sinne

Hu mår du?
Trött, allergi, värk eller andra sjukdomar?
Vi testar allergier, vitamin/mineralbrist och obalanser i kroppen med
Bicom bioresonans som sedan används för behandling.
E.I.S (skanning) andvänds för att göra hälsokontroll, där får man en övergripande bild hur kroppen mår.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Inga fasta öppetider
Adress
Storgatan 68
582 28 Linköping
Innerstaden
Öppna i Google Maps 🗗