Vad vill du boka?

Välkommen!

Vi vänder oss till dig som vill optimera din kropp och prestera bra på jobbet eller på fritiden.
Om du är en elitidrottare och vill få den där extra styrkan i kroppen som kan leda till att du orkar mer i tävlings momentet och får en snabbare återhämtning mellan tävling så kan vi hjälpa dig.

Är du en person som har långvarig smärtproblematik som ingen har lyckats hjälpa dig med. Ofta förbiser man både segmentel funktion i ryggraden som svagheter i mjukdelarna runt ryggraden. Vi vet att man behöver kombinerar kiropraktik med rehabiliterings övningar  för att få till ett så bra resultat som möjligt. Har du ingen bra aktivitets nivå i området som besvärar dig så är det svårt att bli bättre eller få hållbarhet framåt. Vi ger dig många verktyg som kommer hjälpa dig komma ur dina besvär och ta kontroll över din hälsa.

Vi hjälper även spädbarn som gnäller mer än vanligt och ungdomar som klagar på ont i huvudet eller ryggen. Barn får ont men ofta känner inte föräldrar till att barn kan få hjälp hos en kiropraktor.
 

På ditt första besök gör vi en fullständig undersökning av din ryggrad och extremiteter samt mäter hur stresståligt ditt nervsystem är och hur bra det återhämtar sig. Hela besöket tar ca.70 minuter.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kiropraktik

Detta händer vid första besöket:

1. Vid första besöket utför kiropraktorn en noggrann anamnes samt problem historik. Besöket innebär en fullständig ortopedisk-, neurologisk- och kiropraktiskundersökning. Efteråt utför vi en stress undersökning av hur din hjärna arbetar och återhämtar sig. Där mäter vi hur din hjärna reagerar och hanterar stress. Det ger oss en vägledning till om det finns andra faktorer som inverkar på dina smärtor och hur vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Avsätt 40 minuter till besöket.

OBS! Är det så att du inte hittar en lämplig tid, skicka oss ett email så ser vi om vi kan hitta en lämplig tid.
Skicka ett email till info@eurekahbg.se

2. Vi bokar sedan in en rapport tid där vi går igenom dina resultat från din anamnes och problemhistoriken samt testerna vi utförde. Vid detta besöket får du en förklaring på hur dina besvär kan hänga ihop med ditt nervsystem och ryggraden.

3. Vid rapport besöket går vi igenom om vi kan hjälpa dig med de besvär du söker hjälp för samt går igenom en åtgärdsplan. Planen är ett syfte att nå en varaktig lösning på dina besvär, och inte bara en smärtlindring.

Behandlingen utförs i syfte att stärka upp ditt rörelsemönster i ryggraden och nervsystemet. Vårt syfte är att stärka de underliggande svagheterna. Så att du kan utföra de fritidsaktiviteter som du önskar dig kunna göra oavsett ålder.
Tid för dig som har ett program på Eureka Kiropraktik eller som brukar gå regelbundet. Nya problem eller nya skador ska bokas på en nybesöks tid.

Kan bara bokas av dig som först gått igenom ett nybesök med genomgång hos Kiropraktorn hos oss.
Du bokar detta besök när du varit på din första undersökning och ni har kommit överens med kiropraktorn att påbörja behandling.
Du bokar detta besöket när du varit på en första konsultation med undersökning. Och kommit överens med kiropraktorn att fortsätta med behandling.
Om du har varit på behandling hos kiropraktorn tidigare men du har råkat ut för en olycka. Kiropraktorn vill ha mer tid för att kunna göra nödvändiga undersökningar av det skadade området.

massage

Vår massör jobbar med förebyggande och behandlande klassisk svensk massage.

Letar du efter en massör som har stor kunskap om hur man jobbar igenom muskelknutor eller bidra till att få igång bättre rörelse i ryggraden eller andra leder? Det kan någon av våra certifierade massageterapeuter hjälpa dig med!

Du kan boka enskilda behandlingar hos massören och det finns även möjlighet att få hjälp hos en legitimerad kiropraktor om det behövs.
Vår massör jobbar med förebyggande och behandlande klassisk svensk massage.

Letar du efter en massör som har stor kunskap om hur man jobbar igenom muskelknutor eller bidra till att få igång bättre rörelse i ryggraden eller andra leder? Det kan någon av våra certifierade massageterapeuter hjälpa dig med!

Du kan boka enskilda behandlingar hos massören och det finns även möjlighet att få hjälp hos en legitimerad kiropraktor om det behövs.

Eureka Kiropraktik Helsingborg

Välkommen till Eureka Kiropraktik Helsingborg.

Vill du optimera din kropp och hjärna så de tål vardags- stress och belastning?
Våra klienter söker oss för långvarig smärtproblematik där inget annat hjälpt. Eller hjälper vi spädbarn som har olika smärtor i ryggrad och huvudet eller allmänt gnälliga.

Vi som arbetar på Eureka Kiropraktik är legitimerad kiropraktor, Personlig Tränare och Massör.

Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. I våra program ingår rehab. övningar samt verktyg som hjälper till att stärka dina mjukdelar runt ryggraden och som bidrar till ett starkare rörelsemönster i ryggraden.

Vi vill hjälpa dig
utveckla din kropp för att kunna uppnå bättre hälsa och välbefinnande i din vardag nu och lång tid framöver. Och se till att du har verktyg för hur du ska slippa få tillbaka dina besvär hela tiden. Ta tillbaka kontrollen över din kropp och hälsa!

Eureka Kiropraktik ligger på Berga i Helsingborg.

Vi har gratis parkering på fram- och baksida av huset.

Tar du buss #22 eller 2 stannar de i vid Circle of K eller Colorama.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag: 08.00-18.00
Tisdag: 08.00-12.30
Onsdag: 08.00-18.00
Adress
Garnisonsgatan 23
254 66 Helsingborg
Berga
Öppna i Google Maps 🗗