Rosenmetoden på Frirum

betyg4.9 Fantastiskt bra(42 betyg)
Köpmangatan 12, 811 39, Sandviken
Livet formar oss. Muskelspänningarna vi bär begränsar oss. En Rosenbehandling öppnar kroppens möjlighet att släppa spänningen. Vi får en större tillgång till oss själva och vår andning samtidigt som kroniska smärttillstånd kan lätta. Lymfsystemet är kroppens eget reningsverk. Lymfmassage ökar transporten av lymfvätska och slaggprodukter ut ur kroppen och bidrar till en friskare och starkare kropp med mindre svullnad och smärta. Jag är ansluten till E-Passi/Min friskvård och Actiway. Du kan betala direkt på plats med deras app.

Boka tjänst

Lymfmassage

 • Lymfmassage60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage90 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka

Rosenmetoden

 • Rosenmetoden50 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Samtal

 • Motiverande samtal 60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Rosenmetoden Hålls Hälsa AB
(42 betyg)
Rosenterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
42 betyg
till Rosenmetoden Hålls Hälsa AB
Mycket rogivande. Blev som en ny människa.
till Rosenmetoden Hålls Hälsa AB
En varm och inkännande person med bra utbildning och ett bra handlag.
till Rosenmetoden Hålls Hälsa AB
Efter rosenmassagen hos Helena kände jag mig lätt och glad till kropp o själ! Måste upplevas - våga prova.
till Rosenmetoden Hålls Hälsa AB
Det är som att vara på en resa genom kroppen där Helena SER mig med visdom och kärlek. Samtidigt känner jag mig fullkomligt trygg och härligt avslappnad. Rekommenderas varmt!

Om företaget

År 1996 fick jag min första egna Rosenbehandling. Det blev början på en resa som fortgår än idag. Jag fann förvånat att trots olika "prat-terapier" så fanns det delar i mig som inte gått att nå via samtal. Det blev istället Rosenmetodens kravlösa och inkännande sätt som gjorde min kropp trygg nog att släppa en del av de muskelspänningar som med krampaktig kraft hållit mig vid liv. Ju längre tiden gått, desto mer av mig själv har jag hittat. Den jag är ämnad att vara, som Marion Rosen sa. Den som är jag. Det ena ledde till det andra och jag har nu utbildat mig i Lymfmassage också. Ett fint komplement till Rosenbehandlingarna. Allt handlar om att få flöde i kropp och själ. Vår kropp är fantastisk och förtjänar den djupa avslappning och det flöde som båda dessa behandlingar ger. Välkommen att boka din behandling.

Bilder

Inga bilder ännu.